Bildirim
Passat satıcam piyasası nedir?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
10 bin gayme ancak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: laptopal99
10 bin gayme ancak
açtığın konuya da bu tip bir cevap gelse nasıl olur?https://forum.donanimhaber.com/mercedes-c180-estatemi-passat-variant-mi--124416842
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 13 Mart 2017; 15:28:15 > -
ocak ayında b7 2011 model 1.4 tsi dsg 70 binde cam tavanlı kazasız ilk el variantı 60 bine sattım.
sizin araç için de manuel ve km fazlalığından dolayı 55-57 bin arası gider diyorum (b7 olduğunu farzediyorum) ama piyasa çok ölü bu aralar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 13 Mart 2017; 15:30:50 > -
Cevabın için teşekkür ederim, verdiğin fiyat dizel için mi? dizel benim araç. -
quote:
Orijinalden alıntı: proya
Cevabın için teşekkür ederim, verdiğin fiyat dizel için mi? dizel benim araç.
dizel ise tahminim 63-65 civarı olabilir. malum siteye bakın kendi aracınızın özelliklerine sahip araçlara kaç istiyor diğerleri. ona göre bir fiyat belirleyin bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
quote:
Orijinalden alıntı: proya
Cevabın için teşekkür ederim, verdiğin fiyat dizel için mi? dizel benim araç.
dizel ise tahminim 63-65 civarı olabilir. malum siteye bakın kendi aracınızın özelliklerine sahip araçlara kaç istiyor diğerleri. ona göre bir fiyat belirleyin bence.
63 -65 bin ilana çıkar
55 - 60 bine satılır -
quote:
ocak ayında b7 2011 model 1.4 tsi dsg 70 binde cam tavanlı kazasız ilk el variantı 60 bine sattım.
sizin araç için de manuel ve km fazlalığından dolayı 55-57 bin arası gider diyorum (b7 olduğunu farzediyorum) ama piyasa çok ölü bu aralar.
variantlar sedanlardan ne kadar düşüğe gidiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
variantlar sedanlardan ne kadar düşüğe gidiyor?
araç temiz olduktan sonra aslında aralarında pek de fark yok bence. benim araba ilana çıktığı gün satıldı hatta 1-2 kişi de tlf da bana sat diye israr etti. ilk arayana sattım arabayı. ben aracımı sattığımda sedanlar da 58-65 arası fiyat yazıyorlardı hatta dafa fazla yazanlar vardı ama o ilanlar aylardır yayındaydı. işinn özü araç temiz ve istenen para abartılı değilse variantın satılmama derdi yok.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
variantlar sedanlardan ne kadar düşüğe gidiyor?
araç temiz olduktan sonra aslında aralarında pek de fark yok bence. benim araba ilana çıktığı gün satıldı hatta 1-2 kişi de tlf da bana sat diye israr etti. ilk arayana sattım arabayı. ben aracımı sattığımda sedanlar da 58-65 arası fiyat yazıyorlardı hatta dafa fazla yazanlar vardı ama o ilanlar aylardır yayındaydı. işinn özü araç temiz ve istenen para abartılı değilse variantın satılmama derdi yok.
ya aslında sw daha güzel. daha önce de bir sw araç sahibi olduğumdan biliyorum ama bizim milletimiz tuhaf. bir sedan hastalığı tutturdu gidiyor.
-
2009 115 binde 1.6 trendline LPG takilandan siyah renk 3 parça boyalı bu arac ne kadar eder düz vites
20 gün kadar önce 2011 ,1,6 tdi ,manuel ,87000 km,kahverengi ,hatasız passatımı 77000 e sattım.2.0 tdi ,dsg ,2012 model ,füme ,113000 deki hatasız passatı 85000 e aldım.Yalnız aldıgım aracım 2000 tl lik masrafı vardı sattıgıma nazaran (lastik vs).
iyi satmışsın ben 69bin e konu açtığım arabayı arkadaşıma sattım 72ye satabilirdim hatır gönül için zorlamadım.
şimdi 320i mi alayım yeni passat mı alayım kararsızım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X