Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın 2.0 cdti ınsignia'dan inip 1.4 tdi Poloya geçtim. D'den B'ye düştüm ama mutluyum çünkü kısa dönem ihtiyacım artık D segmenti büyük motorlu uzun yol aracı değil tam bir şehiriçi aracı oldu.

Kime ne?

İstiyorsanız Passat'tan inilir City'e bile geçilir.

• Coldplay3517 kullanıcısına yanıt
    Üstat passatla 1 senede 5000 km yol yapmışız tümü de ailemle beraber uzun yol ben şehir içi motosiklet kullanıyorum çünkü gittiğim her yerde park sorunu var. Passatı satıp eşimin Micra aracını Golfle değiştirdik bütün işimizi çözdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    nasıl bi fansın rs diye birşey yok

honda 1.5 turbo de geç ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

nasıl bi fansın rs diye birşey yok

honda 1.5 turbo de geç ....
    Nasıl Leon FR varsa, alan adam 1.4 TSI Turbo aldım mı diyor?
    Aynı şey, donanım isimlendirmesi yani pek zeki dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Bence olabilir neden derseniz passatin adi D sınıfı olsada güncel kasanın kalite olarak C sınıfından pek farkı yok.Donanimhaber den değilde modelin kendi kullanıcılarının sitesinden takip ederseniz trim sorunu yasamayan yok diğer sorunlarıda var araçtan araca değişen.

Gönlünüz civicteyse hic durmayin ama sadece düşünceyse degistirdiginzdede motor gücü hariç pek bir fark olmaz değiştirmeyin.
    Gerçekten sürüşü zevkli ama passat trim sesi çıkarmıyor bildiğin trimden senfonisi var

• xnoname kullanıcısına yanıt
    Gayet mantikli bir çözüm olmuş hocam.

• Almamakla yanlış yapmışsın hocam. Buradaki passat yazanların alayı ya 40 yaş üzeri ya arabadan zerre anlamıyor. Geçenlerde 1.4 tsi 160 hp VW CC satıp Civic RS aldım. VW CC nin passattan tek farkı daha alçak olması ve söylenene göre daha iyi yol tutuş. Ve yol tutuş passattan daha iyi olmasına rağmen RS yolda çok daha iyi. Burada 150 lik passat hızlanma olarak RS i aratmaz diyenler olmuş onlar da zerre anlamıyorlar. 160 lık passattan indim RS e bindim ve araba gaza bastığın zaman resmen şaha kalkıyor sana o gücü hissettiriyor. CC ile korkarak girdiğim virajlara RS ile hızımı bile fark etmeden girdim. CC her yerinden trim sesi geliyordu RS te henüz öyle bir şey yok. Herkes yumuşak plastikten malzeme kalitesinden bahsetmiş ancak Honda sert plastik koyduğu yerlerin büyük bir kısmının üzerini deriyle kapatmış. Arabaya bindiğinizde asla kalitesiz diyemezsiniz. Civic RS C sınıfı bir sedan ama içinin büyüklüğü diğer C sınıflarından çok daha iyi. İlk arabam B sınıfı bir polo gti'dı onun dışında hep D sınıfı araba kullandım bir çok arkadaşımın C sınıfı arabalarına da bindim kesinlikle Civic RS hem ön taraf çok rahat geniş ve ferah hem arka diz mesafesi çok iyi hem bagaj da sınıfının en iyilerinden. Civic RS iç mekan bir D sınıfı genişliğinde neredeyse.

Highline passattan inilip Civic RS binilir mi diyenler de olmuş. Geçtim Highline'ı R-Line VW CC bile Civic RS kadar dolu değil. Bluetooth bile yoktu R-Line VW CC de pakete dahil değilmiş ekstra para verilip alınıyormuş öyle söyleyeyim siz anlayın.

Passat multimedya sistemi Civic RS'den daha iyi diyenler bile olmuş onlara kocaman bir hadi oradan diyorum zaten. VW nin yeni multimedya sistemini 2017 Amarok 3.0 da kullandım bence güzeldi ama Civic RS multimedya sisteminin yanına bile yaklaşamaz. Bir kere Civic RS'in multimedya sistemi android. Tarayıcıdan internete girebiliyorsunuz root atıp youtube veya istediğiniz herhangi uygulamayı bile yükleyebiliyorsunuz. Araca bindiğimde kabloyu telefona taktığım gibi multimedya ekranında spotify'ım açılıyor istediğimi dinliyorum ve ekstra birşey yapmadan sadece kabloyu bağladığımda direk spotify'a bağlanıp müzik açıyor sistem çok güzel yapmışlar çok beğendim Civic RS multimedya sistemini. Ayrıca VW ne kadar makyajlarsa makyajlasın bütün arabalarına hep aynı iç mekanı koyuyor böyle bir saçmalık olabilir mi? İç mekan o kadar basit ki bir süre sonra ben buna niye bu parayı verdim diyor insan yazık...

Eski bir polo gti kullanıcısıyım. Polo gti çok farklı bir arabaydı 0-100 değeri 6.8 sn falandı. Gaza bastığın anda araba geri yaslamayı bırak yapıştırıyordu koltuğa seni, o aracın yansıttığı G kuvvetinin verdiği hazzı hiçbir aracımdan alamamıştım daha sonra. Ta ki Civic RS alana kadar. 8.2 0-100 hızlanma değeri olmasına rağmen araç çok güzel G kuvveti yansıtıyor yapıştırıyor seni koltuğa. Mesele 0-100 değeriyse evet cvt şanzıman bunu biraz törpülüyor ama mesele haz almak o G kuvvetini hissetmekse Civic RS çok iyi bir seçenek.

Benim canımı sıkan tek nokta gaz pedalı hassasiyeti. Cidden çok yavaş kalıyor o hassasiyet. Bunu da pedalbox taktırarak çözeceğim. Ayrıca 0-100 değeri sorun ediliyorsa araca racechip taktığınızda aracın 0-100 ü 6.8 - 7.2 sn aralığına düşüyor. 0-200 ü de 34 sn den 23 sn ye düşüyor. Epey bir araştırdım izledim sorun yaşayan görmedim. Honda'nın yeni turbo motorunun chip e çok uygun olduğu söyleniyor henüz sorun yaşayan neredeyse yok racechip'de. Hem bakıma götürürken 2 dk da söküyorsunuz araç garanti dışı da kalmıyor. İnşallah ben de taktırmayı düşünüyorum.

Bir daha Amarok v6 dışında VW'nin herhangi bir arabasına da binmeyi asla düşünmüyorum.

• Ne passatmış arkadaş..türk esnafının hayali..

• ExcellentB kullanıcısına yanıt

Bende Honda Civic FC5 1.5 RS ve Honda Civic FE1 1.5 T aracımda RaceChip GTS kullanıyorum Araç başka bir araç haline geliyor. Herhangi bir sorun yaşamadım

• Passat satılıp en az bir Passat veya diğer premiumlar alınır, tabi ki honda alınmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.