Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok anlamsız ve gereksiz bir şey olur. Uzun yıllar Passat ile mutlu olun.
  • Highline'ı ne kadara satıyorsun peki?
  • dun test ettim
    cvt uzer seni
  • yerli üretim sedan rs'ler dandik. biz ilk geldiği gün test sürüşü yaptık, arabayı detaylı inceledik. araçta bariz kaynak hataları var. hiç beğenmedim. hatchback'ı beklemek lazım.
  • alınır tabiki... eşekten yarış atına geçmek gibi bir şey olur... VAG=sütçü beygiri...
  • alınır passat klişesinden. daha çok vosvos klişesinden yıllardır aynı yüzle üretilen araçlardan sıkılıp farklı markalar denemek güzel bir şey.

ister A markası al ister B. farklılık iyidir.
  • tabiki bu değişim yapılabilir ikisininde artıları eksileri var.

mesela 25 yaşında olan birine passat mı civic mi derseniz passat büyükbabam da var büyükbabamla aynı arabayamı binneceğim der size, yada büyük şehirde park problemi olan birine sorsanız asla passat gibi uzun bir araç almam der gider civic alır golf alır vs örnekler çoğaltılabilir.
  • Lafı ağzımdan kaldı dostum 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Sütçü beygiri olcak en son marka VAG grubu dostum. Ya araba sürmeyi bilmiyosun ya da sürdüğün araba sağlam değilmiş

• Arabayı kendiniz satın kalan parayı arabayı aldıktan sonra bankaya atın Civic hosunuza gitmezse onu da satar talisman Mazda artık neye heves ettiyseniz onu alın bir kere geliyoruz dünyaya yahu içinize civic aşkı düşmüşse alınır eğer akış satışlardaki zarar çok umrunuzda değil ise. Passat bazı yönlerden arayacağıniz araç olabilir ama Civic de bazı noktalarda onu aratmaz

Hesap kitap yakın bir düşünün ille de alma isteği varsa alın ama takasta uğraşmayin

• Passattan sonra BMW mercedes gibi bir araç alınır.

Edit: 1000. Mesajımı bu konuya atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 1 Mart 2017; 16:26:7 >
  • Adam performansı konfora tercih ediyorsa neden geçilmesin. Ben geçmem, o ayrı konu.
  • Millete ne soruyon hocam ,hoşuna gittiyse al bin ,dünyaya birdahamı geleceksin

Sattığım arabalarla şuan bindiğim araba acayip alakasiz ama hoşuma gitti aldim ,kime ne...

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

alınır tabiki... eşekten yarış atına geçmek gibi bir şey olur... VAG=sütçü beygiri...

Aktarması en iyi olan marka sütçü beygiri demek
  • https://www.linkedin.com/pulse/vw-skandal%C4%B1-ne-biliyoruz-bilmiyoruz-tayfun-zaman emisyon skandalı ile yönetim toplantısında emisyon hilesini tartıştıkları geliştirdiklerini düşününce sütçü beygiri denmezde ne denir...
  • Bizde de highline mevcut manuel 125 hp nin performansı o kadar da kötü değil tatmin edecek düzeyde ben de heves ettim civic rs e fakat cvt şanzıman girince işin içine vazgeçtim şu an bütün araçların piyasası durgun satacaksınız mayıs haziran gibi satın en azından kârınız olur biraz

• al gitsin, maksat ekonomi dönsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Highline'ı ne kadara satıyorsun peki?

125 bin takas fiyatı verdiler ama yorumlardan sonra vazgeçtim
  • İyi etmişsin :)
  • önceki kasayı kullandım herkes tutturmus bi sürüş zevki ulan ne sürüş zevki var o civicin

civicin passattan önde olabilecek hicbir + sı yok sorunsuzluk falan diyenler 90 lardan kalan arkadaslar ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.