Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • premıum kalıte açısından düşünürsen passat ama kalite-güvenlik dersen japon derim.konuya gelcek olursak ben olsam passat da kalırdım.belli bi nedeni yok.tasarım falan bi hoşuma gidiyor.değişik bişey.hem ucuza almıssın.iyi düşün nasılsa indirimli almışşın satarken kolay kolay zarar etmezsin.istediğin zaman satabilirsin.

not: ötv derken ötv indiminden mi faydalandın yoksa ticarilere falan sağlanan ötv muafiyetinden mi yararlandın.sorma sebebim ötv muafiyeti ile alınan araçlar 5 yıl satılamaz diye duydum.
  • Bence alınmaz, 182 beygirlik araba gibi gitmiyor onu söyleyeyim. İç malzeme kalitesi, izolasyonu, yol konforu passatı aratacak cinsten. Sonuçta c sınıfı araç, aslında c+ gibi accord altyapısı olduğundna arka diz hacmi falan passatı aratmıyor. Ancak rüzgar yol sesi, motor sesi, yola oturuşu, ön konsol dışındaki çevresel malzeme kalitesi passattan baya geride. Ayrıca belirteyim test aracı ortalama 13 litre kısa süreli 16litre tüketim gösteriyordu, o tüketimden sonra passatın tsi motoru mumla ararsınız.

Passata göre önemli artısı hem içten hem de dıştan çok daha sportif, genç bir araç olması. Vw tasarımları artık cidden eskidi ve sıkmaya başladı.

Değişiklik yapacaksanız skoda superb style 1.4tsi dsg düşünün. Hem highline passattan daha dolu, hem daha sportif, hem motor act 150hp 250nm motor. 8.8sn 0-100 var, tüketimi de o performansa çok makul. İçi a6 seviyesinde ferah.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmayda

premıum kalıte açısından düşünürsen passat ama kalite-güvenlik dersen japon derim.konuya gelcek olursak ben olsam passat da kalırdım.belli bi nedeni yok.tasarım falan bi hoşuma gidiyor.değişik bişey.hem ucuza almıssın.iyi düşün nasılsa indirimli almışşın satarken kolay kolay zarar etmezsin.istediğin zaman satabilirsin.

not: ötv derken ötv indiminden mi faydalandın yoksa ticarilere falan sağlanan ötv muafiyetinden mi yararlandın.sorma sebebim ötv muafiyeti ile alınan araçlar 5 yıl satılamaz diye duydum.

Yok hocam ÖTV artışından bir gün önce aldım aracı muafiyet falan değil yani
  • hocam siz iki sene bekleyip yazılım falan attırın, 60 beygir fark az değil ama değmez passattan inip civic'e binmeye
  • RS sadece otomatik gelecek, donanım olarak çok üzmez. ACC yok, güvenlik kısmında ek bir özelleştirme yok. Medya kısmında yeterli, motor güçlü, tasarım güzel.

Gerek varmı dersen, gerek yok..
  • passati degismeyecegim bir avuc arabadan biridir yeni civic.

onun haricinde gozumu bile kirpmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım attır ve konuyu kapat adamı dellendirme hocam.
  • ResulMert kullanıcısına yanıt
    Sakin ol başkan bu ne hiddet bu ne celal

• Nerden tutsan elde kalıyor.Passat trendline olsa okey ama Highline küheylan gibi passat verilip civic alınmaz.Passat'tan sonra Mercedes E Bmw 5 Binilir.Daha altı değişmeye değmez deler..En azından esnaflar arasında..
  • Yav ikiside dört teker işte alip ne yapican

• Rs çok gergin araba.Klozete oturmuş gibisin sürekli.

Passat salondaki koltuk.
  • üstune fark alacaginiz icin degisin derdim ama cvt şanzıman...

• hondada yeni turbo gören masum japon sever hondanın t.verileri ve hedef kitlesi saçma sapan hele fiyatı fiyasko
  • Passata yazılım attırın,

Para lazımsa değiştirin ama mevzu para değilse gerek YÖK.

• Alınır tabi Honda kaliteli araba yapar.182 hp güç var cvt olmasaydı iyidi tabi.Tasarım , yol tutuş efsane yalnız
  • https://www.facebook.com/groups/1031000130378717/?fref=ts Yeni civic Rs grubuna herkesi bekleriz.
  • Hem passat hem 1.4 tsi hemde highline 🙄

• Sorduğuna göre tereddütte kalmışsın demek ki. Ama buradan gelecek cevapların yönü belli. Ezici çoğunluk alma diyecektir.

Öte yandan tereddütünden ben şunu anlıyorum: Gönlün Civic RS diyor, mantığın Passat.

O zaman "aşk evliliği" mi, "mantık evliği" mi demek gerek ama bu bir evlilik olmayacak, iki araçla da ömür boyu takılmayacaksın. Seninkisi okul flörtü ya da yaz flörtü gibi bir şey olacak daha çok.

O zaman yine soralım: okulun popüler kızıyla mı çıkmalı yoksa gönlünün kaydığıyla mı?

Ben olsam gönül derdim. Dünyaya bir kez geliyoruz. Sürekli kasıp durmak, yaptığımız her şeyde sürekli bir mantık, bir rasyonellik aramak da bir yere kadar.

Yaşın gençse daha çok araba alır satarsın. Passat'la ömür boyu evli kalmayacaksın. Bir gün onu da satacaksın.

Buradakiler yerine ne alsam diye sorarsan sana yine Passat al diyeceklerdir. Ne kadar tek düze, ne kadar heyecan ve yaşama zevkinden uzak değil mi?

Boş ver onları, sen gönlünü dinle. Evet, 3-5 kuruş kaybedersin, evet konfordan biraz ödün verirsin ama herkesin altındaki harcıalem bir aracı kullanmanın sıradanlığını yaşamaktansa bir süreliğine herkeste olmayan bir aracı sürmenin farklılığını yaşamak bana çok daha cazip geliyor.

Hayat boyu mantığını dinleyeceksin, arada bir kaçamak yap, gönlünün sesini dinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

zevk meselesi, tabiki passat daha üst bir sınıf ve daha konforlu olacaktır ama civic rs daha gösterişli bir araç, tabiki çok daha performanslı, 0-100 hızlanması çok iyi olmasa da gücü belli, eski nesil civiclerin de sorunsuzluğu düşünülürse çok da kötülecek bir araç değil

tabiki yaş da önemli, civic daha genç işi bir araç passat daha ağır bir araç

Aynen abi sana katılıyorum şaşırdım yazılanlara. Forumda şunu fark ettim sayfalarda biri bir şey diyo ve onu takip ediyo herkes, biraz başka sayfalara bakıldığında Honda'yı yere göğe sığdıramıyorlar burda gömdüler resmen çok ilginç. Herkesin başka tecrübeleri ve farklı öncelikleri var. Araba dediğin kişiye özel bir şey, Honda senin dikkatini çektiyse için ısındıysa bayiden randevu al git bi dene bi sür arabayı deneyimle, kimseyi dinleme.
    Kasatura arkadaşımın dediği gibi herkesin tercihi farklı doğal olarak bu yüzden bir çok çeşit var zaten, senin yaşın ruhun kişiliğine uygun olan Hondadır belki. Sen Pasatı yeni almana rağmen satmayı düşünüyorsan demek ki o arabayla bir olmamışsın içine sinmemiş, sırf burda insanlar pasat çok iyi wouaw dediği için satmaktan vazgeçmene şaşırdım biraz sürü psikolojisi olmuş burda ama normal aslında çünkü herkes ilginç bir şekilde gömmüş Honda'yı, sankı 2. elde asla değer kaybetmeyen yılların kaliteli öncü teknolojide çok ilerde olan markası Honda değilmiş gibi. Sanki Honda alanlar hiç tamirden çıkmıyomuş gibi. Honda sağlamlığı ve kalitesiyle bilinen bir araba bunu herkes bilir.
    Abi yani özetle sen içinden geldiği gibi yap o bu şu dedi diye değil, git dene arabayi en iyi öyle anlarsın. Ayrıca Honda trafikte herkesin dönüp baktığı bir kasaya sahip, fark ediliyor.

Saygılar

• Kardesim söylenen kötü yorumlara aldiris etme. Onlar hayatinda passata.binmrmis civic rs e binmemis fan boylar.

Passati satip civic rs alirsan performans artisi yasarsin. Ve rs in tipi harika. Bana gore tek eksisi jantlar 19 olabilirdi.

Onun haricinde sedanlarda arkada koselerde iki egzoz hb lerde ise ortada iki egzoz var.

Manueli tr ye gelmeyecek civic rs in.

1.5 182bg guce sahip ve kademelendirilmis 7 orana sahip cvt şanziman.

Test suruslerini izle test surusune git.

Ben tereddutsuz civic rs alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel53 -- 8 Mart 2017; 13:59:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.