Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLLyC

VW'de Garantili Chip Gibi birşey olmadığı gibi Garanti'nin varlığı bile belli değil.

Honda ise Garantisi ile ünlü olması yanı sıra oldukça dolu bir donanım seviyesine sahip. 6 Yıl Garanti ile kafa rahatlığıyla binmek isterseniz ve Performans ile birlikte Honda Alınabilinir.

Statü, Gösteriş İzolasyon ve Konfor vs Kafaya Takacaksan , 1-3 yıl kullanacaksan Passat,

Sağlamlık, Donanım, Sürüş Zevki, Garanti, 1-7Yıl kullanacaksan Honda Civic RS.

Alınır mı alınır. Binicisi sensin Ayrıca RS'in ikinci eli de oldukça yüksek olacaktır.

Highline passat daha donanımlı.Civic'te daha otomatik kararan dikiz aynası bile yok.
  • Kağıt üzerinde iki araçla ilgili artı ve eksileri yazarak toplam sonuca ulaşabilirsiniz.

PErformans
    Yakıt
    Tasarım
    konfor
    kullanım zevki
    beklenti
    2.el satış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkTime

Kağıt üzerinde iki araçla ilgili artı ve eksileri yazarak toplam sonuca ulaşabilirsiniz.

PErformans
    Yakıt
    Tasarım
    konfor
    kullanım zevki
    beklenti
    2.el satış

Yani bu tablo bana Passat diyor zaten yorumlar sonrasında da satmaktan vazgeçtim
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu birdir. Ben de olsam Passat derdim, ama sizin de bunu değerlendirdiğinizde aynı sonucu bulmanız gayet normal.
  • Sakın öyle bi şey yapmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Evet, Ancak Highline+R fiyatı yüksek sanırım, Passat Executive ile orta yaş ve üzerine 35+ hitap ederken,

110+3,5 Spor Paket Kiti ile 113.500 Fiyatıyla Genç ve Spor Kompakt 20-35 kullanıcılarına hitap ediyor,

Yukarıda Performans yazıp karşısına Passat Koyanlar 3.20i veya RS kullandıklarında ne yapıyorlar merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Mart 2017; 11:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu pişmanlık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Attan inip eşeğe binmek

o dediğin golf'ü satıp civic alınca olur. bu bambaşka birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Attan inip eşeğe binmek

o dediğin golf'ü satıp civic alınca olur. bu bambaşka birşey.

Aynen öyle.Golf ve civic sadece kağıt üstünde aynı sınıf olur.
  • dizel otomatik passattan inilmez
  • trollüğün de bi şerefi var yahu
  • Hocam bırakın dursun Passat. Çünkü passat altın gibi dolar gibi bir yatırım aracıdır Türkiye'de. Seneye 150 ye satarsınız 2019 da 160 olur.

• Gider test edersiniz hoşunuza giderse alırsınız.

D sınıf bir aracın konforuna alıştıktan sonra C sınıfı araç sizi asla konfor olarak tatmin etmez.

Civic performaslı diye düşünüyorsanız şunu sorun kendinize,

kaç kere 0 dan dip gazla kalkacaksınız, hadi her seferinde dip gaz kalktınız diyelim ne kadar gidebilecelsiniz, 300-400 metre sonra ya bir ışık, ya bir kavşak, yada kavşaktan bodoslama yola çıkan bir dallama illaki denk gelecek.

Ben otobana çıkarım dip gaz basar giderim derseniz, şunu değerlendirmek lazım, civi 0-100 e yanlış bilmiyorsam 8 saniye de çıkıyor, peki 100 den sonra ??? aynı ivmeyi 200 lere kadar koruyor mu ??? yoksa 100 km hızda geride bıraktığınız araç siz daha 180 e gelmeden sizi sollayıp gidiyor mu ??? Yada siz 200 e geldiğinizde motorunuz patlayacakmış gibi bağırırken geride bıraktığınız araç sessiz sessiz ilerliyor mu ?

Son soruyu araştırın, ben civic teknik özelliklerini bilmiyorum araştırmadım.

• herkeste passattan civic e geçilir mi demiş fazla performans az konfor istiyosan geçilir arkadaşım ama konforum fazla olsun diyosan büyük aptallık olur
  • attan inip eşeğe binmek olur öyle birşey yaparsanız bnde de civic var yazın sonuna passat düşünüyorum tamam lpg li civic az yakıyor ama iç donanımda berbat ötesi
  • Passattan inip sütçü beygiri civice binmek delilik olmalı.
  • Performans her dakika aranıcak birşey değil benim için konfora nazaran.O yüzden değiştirmezdim.
  • CVT ve DSG farkından dolayı çok aşırı bir performans farkı beklemeyin, kalite farkı özellikle highline olduğu için çok fazla olacaktır
  • Passat'ı hiç sevmem, lakin civic ise aracınız ile aynı kalibre de bir araç değil. Olamaz bile!
    At ile deve örneğini bu konuda vermek yetmez. Fantezi arayışınızın kaynağını cidden merak etmekteyim.
    Ha, maksat bol yorumlu bir konum olsun ise, o zaman selametle.
  • Deh desemde gitmeyen ata bineceğime nazlı nazlı da olsa ilerleyen eşşeğe binerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.