< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 28 Şubat 2017; 21:57:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 28 Şubat 2017; 21:57:8 > |
Attan inip eşeğe binmek
|
Highline Passat satılıp Civic mı alınır? Tereddütsüz hayır oyu kullanıyorum.
|
Bu değişiklikten amaç nedir? Yani sizi passatta tatmin etmeyen ve civicte bulmayı düşündüğünüz şeyi soruyorum?
|
maddi olarak zarar oluşturmuyorsa değiştirilir. Üstüne fark alacaksanız değiştirilir. Geçen süre de beklentiler değiştiyse değiştirilir. Diğer aracı daha çok Beğendiyseniz değiştirilir. Sırf değiştirmiş olmak için bile değiştirilir. Sonuçta para sizin, araç sizin, hayat sizin.
|
Aldığınız passat 150 beygir act motor ise aralarında performans farkı olarak 0.3 saniye falan var bilginiz vardır inşallah
Passattan 150 binlik Crv ye geçtikten sonra tekrar koşarak passata döndüm ben Civic nasıl olur düşünemiyorum |
Hayır bir de highline araba,trend falan olsa yine bir nebze
|
125 lik olsa neyse derdim de 150 lik passat zaten rs civic kadar gidiyor.
Dsg den sonra cvt at-eşek olur |
Hocam hondaya niye veriyosun o adamlara kar ettirme. Kendin koy satışa ederinde sat gitsin. Ama üstteki arkadaş gibi ben de mrk ettim değişikliğin sebebini :)
|
Aynen abi sana katılıyorum şaşırdım yazılanlara. Forumda şunu fark ettim sayfalarda biri bir şey diyo ve onu takip ediyo herkes, biraz başka sayfalara bakıldığında Honda'yı yere göğe sığdıramıyorlar burda gömdüler resmen çok ilginç. Herkesin başka tecrübeleri ve farklı öncelikleri var. Araba dediğin kişiye özel bir şey, Honda senin dikkatini çektiyse için ısındıysa bayiden randevu al git bi dene bi sür arabayı deneyimle, kimseyi dinleme.
Kasatura arkadaşımın dediği gibi herkesin tercihi farklı doğal olarak bu yüzden bir çok çeşit var zaten, senin yaşın ruhun kişiliğine uygun olan Hondadır belki. Sen Pasatı yeni almana rağmen satmayı düşünüyorsan demek ki o arabayla bir olmamışsın içine sinmemiş, sırf burda insanlar pasat çok iyi wouaw dediği için satmaktan vazgeçmene şaşırdım biraz sürü psikolojisi olmuş burda ama normal aslında çünkü herkes ilginç bir şekilde gömmüş Honda'yı, sankı 2. elde asla değer kaybetmeyen yılların kaliteli öncü teknolojide çok ilerde olan markası Honda değilmiş gibi. Sanki Honda alanlar hiç tamirden çıkmıyomuş gibi. Honda sağlamlığı ve kalitesiyle bilinen bir araba bunu herkes bilir. Abi yani özetle sen içinden geldiği gibi yap o bu şu dedi diye değil, git dene arabayi en iyi öyle anlarsın. Ayrıca Honda trafikte herkesin dönüp baktığı bir kasaya sahip, fark ediliyor. Saygılar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|