Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım 2016 da 1.4 tsi Highline Passat satın aldım ötv öncesine yetişmek için acele etmiştim artıştan bir gün öncesi alabildim. Yeni Civic e o zaman da bakmıştım ama sadece atmosferik motor seçeneği ile geldiği için elemiştim. Honda bayisi ile görüştüm takasa alalım üzerine farkı öderiz dediler. Yani kısacası Highline Passat satılıp Yeni 1.5 RS. motor Civic alınır mı ?

EDİT: Aracım 125 lik değişikliği düşünme sebebim yeni 1.5 turbo motorun 182 beygirlik gücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 28 Şubat 2017; 21:57:8 >

• Aynen abi sana katılıyorum şaşırdım yazılanlara. Forumda şunu fark ettim sayfalarda biri bir şey diyo ve onu takip ediyo herkes, biraz başka sayfalara bakıldığında Honda'yı yere göğe sığdıramıyorlar burda gömdüler resmen çok ilginç. Herkesin başka tecrübeleri ve farklı öncelikleri var. Araba dediğin kişiye özel bir şey, Honda senin dikkatini çektiyse için ısındıysa bayiden randevu al git bi dene bi sür arabayı deneyimle, kimseyi dinleme.
    Kasatura arkadaşımın dediği gibi herkesin tercihi farklı doğal olarak bu yüzden bir çok çeşit var zaten, senin yaşın ruhun kişiliğine uygun olan Hondadır belki. Sen Pasatı yeni almana rağmen satmayı düşünüyorsan demek ki o arabayla bir olmamışsın içine sinmemiş, sırf burda insanlar pasat çok iyi wouaw dediği için satmaktan vazgeçmene şaşırdım biraz sürü psikolojisi olmuş burda ama normal aslında çünkü herkes ilginç bir şekilde gömmüş Honda'yı, sankı 2. elde asla değer kaybetmeyen yılların kaliteli öncü teknolojide çok ilerde olan markası Honda değilmiş gibi. Sanki Honda alanlar hiç tamirden çıkmıyomuş gibi. Honda sağlamlığı ve kalitesiyle bilinen bir araba bunu herkes bilir.
    Abi yani özetle sen içinden geldiği gibi yap o bu şu dedi diye değil, git dene arabayi en iyi öyle anlarsın. Ayrıca Honda trafikte herkesin dönüp baktığı bir kasaya sahip, fark ediliyor.

Saygılar
  • 150 lik se alınmaz net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu değişiklikten amaç nedir? Yani sizi passatta tatmin etmeyen ve civicte bulmayı düşündüğünüz şeyi soruyorum?

• alınmaz

• Hocam hondaya niye veriyosun o adamlara kar ettirme. Kendin koy satışa ederinde sat gitsin. Ama üstteki arkadaş gibi ben de mrk ettim değişikliğin sebebini :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Highline Passat satılıp Civic mı alınır? Tereddütsüz hayır oyu kullanıyorum.

• Pek mantıklı olmaz ama tasarım, sürüş zevki gibi konularda da çok mantık aranmaz. İçinizde kaldıysa, edeceğiniz zarar önemli değilse alınabilir ama ben olsam hb kasa civic alırdım. Daha kaliteli, daha güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Attan inip eşeğe binmek
  • Bu forumda Passatı övdüklerine göre yanlış yoldasın kardeş sakınma civice bulaşma

• 125 lik olsa neyse derdim de 150 lik passat zaten rs civic kadar gidiyor.

Dsg den sonra cvt at-eşek olur

• Aldığınız passat 150 beygir act motor ise aralarında performans farkı olarak 0.3 saniye falan var bilginiz vardır inşallah

Passattan 150 binlik Crv ye geçtikten sonra tekrar koşarak passata döndüm ben Civic nasıl olur düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

125 lik olsa neyse derdim de 150 lik passat zaten rs civic kadar gidiyor.

Dsg den sonra cvt at-eşek olur

Aracım 125 lik
  • Koşullar öyle gerektiriyorsa alınır elbet ama sınıf farkını göz önünde bulundurursam, gereklilikte yoksa kaliteyi düşürmezdim.

• maddi olarak zarar oluşturmuyorsa değiştirilir. Üstüne fark alacaksanız değiştirilir. Geçen süre de beklentiler değiştiyse değiştirilir. Diğer aracı daha çok Beğendiyseniz değiştirilir. Sırf değiştirmiş olmak için bile değiştirilir. Sonuçta para sizin, araç sizin, hayat sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne övülüyor ne geriliyor halen anlamış değilim
  • Eğer aracınızdan sıkılmadıysanız highline passatten inipte civice binilmez çok performans meraklısı değilseniz tabi

• Bence olabilir neden derseniz passatin adi D sınıfı olsada güncel kasanın kalite olarak C sınıfından pek farkı yok.Donanimhaber den değilde modelin kendi kullanıcılarının sitesinden takip ederseniz trim sorunu yasamayan yok diğer sorunlarıda var araçtan araca değişen.

Gönlünüz civicteyse hic durmayin ama sadece düşünceyse degistirdiginzdede motor gücü hariç pek bir fark olmaz değiştirmeyin.

• Önemli nedenden değilse pasattan inip civice binmeyi düşünmek şaşırtıcı

• gereksiz fantezi olur, ilk bi kaç ay mutlu olursunuz ama sonradan pişman olursunuz

hayır diyorum
  • Hayır bir de highline araba,trend falan olsa yine bir nebze
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.