Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • civicin motor gücü sizi yanıltmasın 182 hp olmasına rağmen o ölçülerde teknik verileri yok(125 hp den iyi ama 182 hp için kötü) konfor zaten yok. sonuç riske girmeye gerek yok
  • İlla performans istiyorsan garantili ABT modifiyeleri vardı herhalde bir onlara göz gezdirin derim ben gerçekten çok hoş araba Civic ama yani bilemedim herşeyi geçelim sınıf farkı var değmez bence.

Ben olsam yapmazdım hatta iddali konuşuyorum Golf olsa bile yapmazdim.

Civic dediginiz araç camını açıp kapatırken kapısı ermeyen bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat satacaksan ya az yakan dizel almak için ya premiuma geçmek için satacaksın jetta olsa neysede b8 highline hiç olmaz

• zevk meselesi, tabiki passat daha üst bir sınıf ve daha konforlu olacaktır ama civic rs daha gösterişli bir araç, tabiki çok daha performanslı, 0-100 hızlanması çok iyi olmasa da gücü belli, eski nesil civiclerin de sorunsuzluğu düşünülürse çok da kötülecek bir araç değil

tabiki yaş da önemli, civic daha genç işi bir araç passat daha ağır bir araç
  • passat bu kadar büyütülecek bir araç değil, keza civic de değil ancak tasarımı çok daha tarz ve ütopik, pekala alınıp denenebilir.
  • Highline passat verilip civic alınır mı? Lütfen yapmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikli sebebiniz performans ise RS Civic 207yi geçmiyor yanlız

Bence RS Civic güzel de, istenen fiyat çok yüksek. Sizin aracınızın konforu yalıtımı genişliği multimedya sistemi Civicten daha iyi. Fakat civicin de sürüş zevki Passattan biraz daha yüksek bana göre.

Eğer aracınızı satmaya niyetiniz varsa, ve ikinci el takıntınız yoksa BMW 320i ED felan bakın, hem Premium bir araca geçiş yapmış olursunuz, hem bu araçta performans olarak Civic RS'i aratmaz.

• Passat satılıp mercedes alınır

• sedan değilde yeni civic hb olabilir. testlerde beğenildi. tasarım sportif. bagajı 425 litre. geldiğinde kullanırsanız ve beğenirseniz bence geçilir.

• acr kullanıcısına yanıt
    Duzeltme yapalim bagaji 478 Lt :)

• Şu meşhur belediye başkanına bir sormak lazım.. passatmi çekeyim yanlarına diye neden isyan ediyordu 😀

• Highline Passat klass bi araba , donanım ve genel kalite olarak Civic'in çok üstünde eğer dert performans ise WV de garantili chip tuning işlemi yapılıyor bildiğim kadarıyla 150 HP rahat çıkar oda Civic kadar yürür...

• Bir de passatınız tdi olsaydı... bence şükredin, binmeye devam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW'de Garantili Chip Gibi birşey olmadığı gibi Garanti'nin varlığı bile belli değil.

Honda ise Garantisi ile ünlü olması yanı sıra oldukça dolu bir donanım seviyesine sahip. 6 Yıl Garanti ile kafa rahatlığıyla binmek isterseniz ve Performans ile birlikte Honda Alınabilinir.

Statü, Gösteriş İzolasyon ve Konfor vs Kafaya Takacaksan , 1-3 yıl kullanacaksan Passat,

Sağlamlık, Donanım, Sürüş Zevki, Garanti, 1-7Yıl kullanacaksan Honda Civic RS.

Alınır mı alınır. Binicisi sensin Ayrıca RS'in ikinci eli de oldukça yüksek olacaktır.

• 150 lik varsa hiç gereği yok zaten ama 125 de olsa sadece 0-100 de 2 saniyelik avantajı var. Hepsini geçtim Passat D segmenti her zaman değerini koruyan konforlu araç. Ben yapmazdım böyle bir tercih. 2016 model Passat bırakılıp Civic almak çok aykırı olur diye düşünüyorum.

• Başlığı okuyunca 2004 2005 model passat sanmıştım. Bana çok çok tuhaf geldi bu düşünce. Kesinlikle ama kesinlikle değmez, üstelik D segmenti ve highline. Hiç sağlıklı bir düşünce değil
  • nereden bakarsan bak, alınmaz..
  • Passat tercih etmem, Passat'i satip Civic hic tercih etmem.

Tabi tercih sizin, bizimkisi lakirti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızı kaça sayıyorlar?
  • hıghlıne birde.değmez...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.