Şimdi Ara

Passat satılıp Honda Civic 1.5 RS alınır mı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
19.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam git otomatik vites tamir servisine oradaki arızalı aracların alayının wv dsg şanzıman oldugunu ve ustanın allah razı olsun bu dsg yi yapanadan hiç aç kalmıcaz deyince o dsg dsg diye anlamadan yorum yazanları güzel bir anarsın daha 2-3 yasında dsg ler nasılda kurtarıcıların üstünde geliyorlardı servise asla unutamayacagım
  • Yalnız buradaki bazı arkadaşlar teknik verilerden falan konuşmuşlar da bu arabanın 0-200 hızlanması 29-30 sn civarında. 1.4 TSI 150 PS 39-40 sn de tamamlıyor. Mercedes E serisindeki 214 PS motor bile 30 sn.lerde tamamlıyor. İnanmayan açar bakar. RS 0-100 biraz makul tutulmuş muhtemel 100'e kadar ekonomi kullanımı için...
    8.1 sn görenler hemen atlamış ama RS için hayat 100'den sonra başlıyor ve kopmadan ilerliyor gençler.
  • Benim anladığım şey; neden Honda bayisi size para verecek? Sonuçta araba olduğu varsayılan bişeyi verip araba alacak olan sizsiniz. Sizin para vermeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Benim anladığım şey; neden Honda bayisi size para verecek? Sonuçta araba olduğu varsayılan bişeyi verip araba alacak olan sizsiniz. Sizin para vermeniz lazım.
    Diyelim passat ın ikinci el değeri 200 bin TL. Civic in de diyelim sıfır fiyatı 180 bin TL. Aradaki farkı bayiye mi bağışlasın

• Kesinlikle ve Katiyen Hayır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Yalnız buradaki bazı arkadaşlar teknik verilerden falan konuşmuşlar da bu arabanın 0-200 hızlanması 29-30 sn civarında. 1.4 TSI 150 PS 39-40 sn de tamamlıyor. Mercedes E serisindeki 214 PS motor bile 30 sn.lerde tamamlıyor. İnanmayan açar bakar. RS 0-100 biraz makul tutulmuş muhtemel 100'e kadar ekonomi kullanımı için...
    8.1 sn görenler hemen atlamış ama RS için hayat 100'den sonra başlıyor ve kopmadan ilerliyor gençler.
    Tamam 100 den sonra hayat başlıyor ama 207ye kadar.Araç çok iyi ancak CVT şanzıman tek başına mahvediyor.Konu sahibinin yerinde olsam 320ied bakardım.
  • Vay arkadaş binlerce mesajları olan adamlarsınız, hiçbiriniz de fark etmedi mi konunun 1.5 yıllık hort olduğunu

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Aynen ben Passatı satalı 10 ay oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Ne aldiniz simdi hocam ?

• xnoname kullanıcısına yanıt
    bu konu bitmez hocam akar gider... bu arada bende 3 ay önce 2014 1.16i bmw min uzatılmıs grantisi de bitince honda rs aldım.bilmiyorum iyimi yaptım kafam karıstı :) hee bu arada ben hondayı yarış veya performans aracı diye değil civic te alınası en mantıklı arac diye aldım bu arada lpg yi sevmem
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Her sey 0-100 mu ya? Arada 32 beygir fark var. Sanziman farkindan sirf o kadar az saniye farki olmasi.

Konuya donersek tum dunyayi dolandiran vw yerine tabiki civic alinir. Sanzimani keyifsiz olsada surusu cok daha keyifli olacaktir.

• Köylüyüm ama para bende gibi bir imaja ihtiyaç varsa passat..

Sürüden ayrıyım, toplumun gizliden dayattığına göre hareket etmem düşüncesi ağırlıktaysa civic rs..
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Forum, bu aralar gene sapıttı da ondan. "Cevaplar" sekmesinde konuyu görüyorum... Sonradan farkediyorum ki 9 yıllık konuymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 16 Ekim 2018; 11:50:35 >
  • Zaten başka d segment araç yokmuş gibi tipsiz passatı alarak hata yapmışsınız bari bir kaç beygir için civic alıp başka hata yapmayın. Sonuçta bindiğiniz üst sınıf bir araç.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Sanki Honda iyi halt. Gidin alın Honda çok masum. Mağdurlar grubuna girin kullanıcılar size anlatsın Honda’yı

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Pardonda benim mesajimda vw sorunlariyla ilgili bir sey yaziyor mu? Tek bahsettigim durum surusunun cok daha zevkli olacagi, zira vw kadar tekduze otomobil yapan firma yoktur herhalde. Mesajiniz alakasiz.

Tum dunyayi dolandirmaktan kastim emisyon olaylariydi. Hani 40 kat fazla cikan. Gerci siz gibiler oldukca daha cok sever VW insanlari. Bir kerede yanlisa yanlis demeyi bilin yahu. Hemen abuk subuk karsi saldiri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Ekim 2018; 12:29:38 >
  • Adam civic aldıysa bile belki çoktan onu da satmıştır. Konunun tarihine bakan yok

• belli ki hayatın sıkıcı ve monoton. yeni dertler edinip enteresan sıkıntılar yaşamak istiyorsan, araba kullanmaktan nasıl soğurum diye merak ediyorsan değiştirilir.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Honda da kullanıcı hatası diyerek bizim kullanıcıları kandırıyor. Onu ne yapacağız ? Honda da kullandınız Vw de sürüşte Vw nin bana verdikleri daha fazla. Kaliteli bir sürüş hissi istesem gider ford alırım hondaya varana kadar çok marka var.

Ayrıca d sınıfı 150 HP bir araç performansta son hızda civicten geri kalmayıp daha iyi değerler sunuyor, daha kaliteli daha donanımlı ama civic almalıyız 😂

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.