|
Bildirim
|
Gereksiz duyar kasılmış. Konuş başlığında Passat yerine Mondeo veya Insignia yazılsa ona da tepki gösterir miydiniz bilmiyorum, tamam yeri geldiğinde eleştiririz ama saçmalamayın.
Konuya gelince de, Mondeo 2.0 TDCİ olmadığı sürece hantal kalır diye düşünüyorum Passata kıyasla. Insignia iyidir fakat belirli bir km'den sonra sübap değişmek gerekir. SuperB bakın derim ben. |
Passattan sonra binilecek araba kesinlikle mercedes s serisidir.
Daha altına bakmak saçmalık olur. Passat zaten otomobil sektörünün nirvanası. Kullanılan malzeme kalitesi işçilik mercedes s serisi ile neredeyse aynı. Mondeo Insignia felan alıpta sinir krizi geçirmeyin. Not: BMW 7 seriside olabilir. Sıfır passat 2.0 şuan 280-300 bin tl bandında. Şahsen 500-600’lere çıkıp ikinci el s serisi alınabilir. Passattan sonra mutlu eder |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 4 Haziran 2018; 13:17:56 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 4 Haziran 2018; 14:29:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 4 Haziran 2018; 18:55:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Haziran 2018; 17:52:3 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 4 Haziran 2018; 19:8:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |