Ben highline passat da 120 km lerde rüzgar sesi var demiştim, linç etmedikleri kalmıştı, ulan hergün bindiğimiz araba yalan mı söyleceğiz dedik de inandıramıyoruz milleti.... |
Passatın gerçekten çöp olması (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Adamın nicki Corolla başkasına fanboy diyor
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Passatı hiç sevmem ama çöp de ne bileyim. Abartıldığı kadar değil derseniz anlarım ki bizim milletimiz araba piyasasının ilahı gibi görüyor orası gerçekten saçma. Bana göre ne dikkat çekici bir tasarımı var, ne iç dizaynı hoş, garip bir araba. Haa ama b5.5 1.9tdi var yakınımda, çok kullanma şansım oldu (neredeyse kendi arabam gibi) araba gerçekten kaliteli. Alacak olsam tercih edilesi olarak kenara yazarım. Ama sonrasındaki hiç bir passata dönüp bakmam bile...
-
Baya sıkıldık bu çöp muhabbetinden. Almasaydın, denemedin mi önceden ? Madem kötü saçma bir alışveriş yapıp zarar etmişsiniz. Siz araba falan almayın -
Passat çöpse sınıfındaki bütün araçlar çöp. Siz beklentiyi fazla yülseltmişsiniz. Yalıtım olarak bu sınıfta birçoğu passattan kötü. Passat alınacaksa 1.6 dizel yerine 1.5 tsi alınmalı bence. Performans, yalıtım daha iyi olacaktır. 3 kuruş az yakacak diye o rezil dizel motora binmezdim daha uyguna daha güçlü benzinli dururken.
-
çöp denemez ama o kadar alternatif varken dünya kadar para verip vw alanlara da iyi gözle bakılmıyor maalesef
-
Megan gibi, elantra gibi egea gibi 4 tekerlekli yürürgeçlerin bol olduğu bi yerde passat adam gibi arabadır. En azından sürüş hissiyatı güvenliği ve teknoloji hesaplanarak imal edilmiş.
He ülkemizde olduğundan (ötv bile olsa yinede giriş fiyatı pahalı) pahalı satılıyor o başka. Onun sebebide Devlet kurumlarımızdaki memurların bazzat aşkı. Bir çok devlet kurumu biliyorum araç kiralama ihalesine egea focus çıkıyorlar teslimat zamanında telefonla talimat gidiyor firmaya; 2 egea yerine 1 passat ver listede egea görünün diyorlar.
-
Valla passat çöpmüdür bilemem
Arkadaşım 2017 model comfortline passat aldı sadece arka koltuğunda 1 kez yolculuk yaptım yav bu kadarmı berbat bi amortisörü olur arabanın sanki zembereğin üstünde gidiyormuş gibi arkada otururken gram keyifli bi yolculuk geçirmedim hiç konforlu gelmedi bana b8 passat hakkaten çok kötü geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Mart 2021; 17:44:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yıl 2017 Passat 2.0 TDI 150 hp Highline 170.000 km kullanmış biri olarak yazıyorum. Araç 2017 modeldi yakın zamanda satıldı. 2021 Mercedes C200 4Matic 1.5 EQBoost 184 BG AMG araca geçtim. Passat Highline'da olan donanımlar kesinlikle Mercedes üst paketinde daha az. Opsiyon olarak elbette var. Sürüşte yol tutuş olarak Mercedes iyi tabiki, içerdeki oyuncaklarda ve parça kalitesinde de Mercedes daha iyi. Örnek C200 araçta arka iklimlendirme yok. Anahtarsız çalıştırma var ama anahtarsız giriş standart olarak yok. VW prestij olarak Mercedes BMW gibi premium değil ama kötü bir araç da değil.
Passat'da rüzgar sesi var mıdır? Evet vardır 120 km/saat hızlarda duyulur. Bu da aşırı abartıdır, çünkü o hızlarda rüzgar sesi duyulmayan arabaya ben daha denk gelmedim. Bunu diyenlere de şaşırıyorum herhalde aracın içinde çıt çıkmamasını bekliyorlar. Açın hafiften müzik devam edin.
Fakat Türkiye'de de dünyada da D segment denildiğinde Passat standartları belirleyici bir araç olmuştur yıllarca. 1.6 TDI ile yaşadığım DSG7 arızalarından dolayı VW'i sevmem ama Passat kötü bir araç değil. Bu arada 2.0 TDI'daki DSG6 ile arıza yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 27 Mart 2021; 9:55:46 >
-
Tamam
-
Passat premium bir araç değil ki, sınıfına göre iyi bir otomobil olduğu için premium hissiyatı veriyor.
Premium araçlar gibi beklentiler ile kıyaslamak yanlış.
-
passat vasat bir araba ne fazlası ne eksiği var.
Çok kötü dediğim yeri de yok çok iyi dediğim yeri de yok konuşmaya değmeyecek bir araç için senelerce tartışılması gereksiz amerikada kaç kişi passat tartışıyo acaba
-
Amerikayı örnek vermeniz saçma. Amerikan araç kültürünün içinde passatın sohbet konusu olması için passatın mercedes rolls royce gibi araçlar kadar üstün olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: berk70passat vasat bir araba ne fazlası ne eksiği var.
Çok kötü dediğim yeri de yok çok iyi dediğim yeri de yok konuşmaya değmeyecek bir araç için senelerce tartışılması gereksiz amerikada kaç kişi passat tartışıyo acaba
En çok japon aracın sattığı
En çok 3 litre ve üzeri motor hacimlerinin adam yerine konduğu ve binildiği
Atmosferik motorun orada halen turbodan üstün görüldüğü
En çok satan 2. Markanın alman değil amerikan olduğu, yani yerel halk bile öncelikten sonra kendi memleketinin aracını seçtiği
Bi coğrafyada passatı geçtim alman arabalarının konuşulması sohbet konusu olması uzak olasıluj. Heleki almanlara gelecek sıra ondan sonra passata sıra gelene kadar... Yani bi otomobilin amerikada çok veya az bahsedilmesi o arabayı iyileme veya kötüleme yapmaya yetmez. Heriflerin araba kültürü Avrupadan bile uzak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Mart 2021; 17:51:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Adamın nicki Corolla başkasına fanboy diyor
Alıntıları Gösterbu açıdan bakarsanız benim kullanıcı ismimde peugeot un bir modeli foruma üye olduğumda o araç vardı kullanımımda
2009 yılından beridir bir sürü araba aldım sattım..
bunlardan hiçbirine ne hissedar hissettim kendimi nede şirket ortağı
bundan bir önceki aracım 1 serisi joy paket 2105 bmw aracıma şanzıman harici çöp dediğim için kullanıcı tayfası tarafından linç edilmişliğim var,vay efendim premium araca çöp mü nedir o şöyle güzel böyle iyi..)
kısaca ben tüketiciyim fiyat performans ve kalite bareminde ürünler tercih etmeye çalışıyorum kısa ve uzun vadeli..
aldığım hiç bir ürün mükemmel değil fanboyu olacak durum sözkonusu değil.
iyi ise iyi kötü ise kötü diyebiliyorum
bu üreticinin ayıbı.
başlığa bakarak yanıltır bu durum ististisnalar kaideyi bozmaz derseniz ayrı tabi..)
-
quote:
Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive4 yıl 2017 Passat 2.0 TDI 150 hp Highline 170.000 km kullanmış biri olarak yazıyorum. Araç 2017 modeldi yakın zamanda satıldı. 2021 Mercedes C200 4Matic 1.5 EQBoost 184 BG AMG araca geçtim. Passat Highline'da olan donanımlar kesinlikle Mercedes üst paketinde daha az. Opsiyon olarak elbette var. Sürüşte yol tutuş olarak Mercedes iyi tabiki, içerdeki oyuncaklarda ve parça kalitesinde de Mercedes daha iyi. Örnek C200 araçta arka iklimlendirme yok. Anahtarsız çalıştırma var ama anahtarsız giriş standart olarak yok. VW prestij olarak Mercedes BMW gibi premium değil ama kötü bir araç da değil.
Passat'da rüzgar sesi var mıdır? Evet vardır 120 km/saat hızlarda duyulur. Bu da aşırı abartıdır, çünkü o hızlarda rüzgar sesi duyulmayan arabaya ben daha denk gelmedim. Bunu diyenlere de şaşırıyorum herhalde aracın içinde çıt çıkmamasını bekliyorlar. Açın hafiften müzik devam edin.
Fakat Türkiye'de de dünyada da D segment denildiğinde Passat standartları belirleyici bir araç olmuştur yıllarca. 1.6 TDI ile yaşadığım DSG7 arızalarından dolayı VW'i sevmem ama Passat kötü bir araç değil. Bu arada 2.0 TDI'daki DSG6 ile arıza yaşamadım.
Mercedes aracınızda Auto-hold mevcut, şanzıman D konumunda ayağınız frende bir yerde bekliyorken, freni ayağınızla bir kademe daha ittirin, ekranda hold yazacak, o zaman auto hold devreye girmiş oluyor.
-
Teşekkürler, deneyeceğim, öyleyse süper.quote:
Orijinalden alıntı: AbstractionMercedes aracınızda Auto-hold mevcut, şanzıman D konumunda ayağınız frende bir yerde bekliyorken, freni ayağınızla bir kademe daha ittirin, ekranda hold yazacak, o zaman auto hold devreye girmiş oluyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berk70passat vasat bir araba ne fazlası ne eksiği var.
Neden Avrupa değil de Amerika'yı örnek verdiniz anlamadım.
Amerikanlarda araç anlayışı: Büyük, Gösterişli ve Gürültülü
Adamlarda C segment bile market aracı olarak görülüyor.
-
C segment bile diyorsunuz ya zaten c segment öyle basit araçlar d bile lüks değil passat konuşalacak bir segmentte araç değil özel bir yanı yok
-
Çöp değil. Ama balon. Abartılmış bir araç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70C segment bile diyorsunuz ya zaten c segment öyle basit araçlar d bile lüks değil passat konuşalacak bir segmentte araç değil özel bir yanı yok
Avrupa'da C segmentlerin yeri ayrı. Golf, Focus, Megane, Octavia... En bastitiden Hothatch kavramı var.
D segmentler de öyle, C Klasse, 3 serisi, A4, Passat kolay kolay vazgeçilemeyecek modeller...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X