2016 model 1.6 tdi highline dsg hayalet gösterge cam tavan 1 ay kadar kullandım gerçekten millet neyini abartıyor anlayamadım çukurlarda takır tukur ( 1 senelik continental ) trim sesi bile var 350 bin para verildi bu araca tamam dışardan premium araba gibi ama iş içeriye geçince c sınıfı ortalama bir araçtan farkı yok yol sesi bile geliyor bariz derecede en dolusu böyleyse en baz donanım nasıldır bilemiyorum donanıma göre yalıtım farkları oluyor demişlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Passatın gerçekten çöp olması
-
-
Hocam bu forumda gerçekleri söylerseniz,
birazdan vag fanboyları gelir ve sizi linçlemeye çalışırlar.
Bakın birazdan damlarlar fazla değil hemen birazdan damlarlar .
Bakın hatta hemen gelecek vag fanboylarını söyleyeyim @daswagen @Melikşah_38 @TheCaliph_(gizli fanboy)
Var birkaç kişi daha da şu an tam hatırlayamadım,
Ama merak etmeyin şimdi hepsi damlar ve kendini belli ederler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 23 Mart 2021; 12:52:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blueSKYLINE
birazdan vag fanboyları gelir ve sizi linçlemeye çalışırlar.
Bakın birazdan damlarlar fazla değil hemen birazdan damlarlar .
Bakın hatta hemen gelecek vag fanboylarını söyleyeyim @daswagen @Melikşah_38 @TheCaliph_(gizli fanboy)
Var birkaç kişi daha da şu an tam hatırlayamadım,
Ama merak etmeyin şimdi hepsi damlar ve kendini belli ederler .Adamın nicki Corolla başkasına fanboy diyor
-
Yok o kadar da değil. Evet abartıldığı kadar bir araç kesinlikle değil ama çöpte denemez. Hiç sevmem passatı, ama ne demişler, yiğidi öldür hakkını yeme demişler. İstanbul-İzmir, 1 hafta İzmir'de gezdim, İzmir'den İstanbul'a geri dönüş. 1.6 TDI DSG idi kullandığım araç. Bir depo yaktı toplam. Sınıf standartlarında bir araç. Ne abartıldığı kadar premium bir araç, ne de yerden yere vurulduğu kadar çöp bir araç. Burda bu araç hakkında gördüğüm de bu. Ya çok arşa çıkartılıyor, ya da çok yere vuruluyor. Ortanız yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 23 Mart 2021; 12:56:15 >
ilk taşı günahsız olan atsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Adamın nicki Corolla başkasına fanboy diyor
Alıntıları GösterForum üyelerinin nickine bakarak mı onların fanboy olduğunu söylüyorsunuz? .
İşte tam bu noktada forum üyeleri sizin ne olduğunuzu anlamıştır .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kesinlikle çöp değil ama halkta bu arabaya karşı gereksiz bir abartı var. en hızlısı passat, en iyi yol tutanı passat, 120 lik dizelle 250 yaptım diyenler. standart d segment de geç işte, arabaya en objektif bakan adamı bile soğutuyorsunuz passattan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blueSKYLINEForum üyelerinin nickine bakarak mı onların fanboy olduğunu söylüyorsunuz? .
İşte tam bu noktada forum üyeleri sizin ne olduğunuzu anlamıştır .
Alıntıları GösterSana laf atınca ilk mesajı düzenleyip beni de fanboylar arasına koymuşsun :) Bir laf vardır hani çok da umrumda diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Sana laf atınca ilk mesajı düzenleyip beni de fanboylar arasına koymuşsun :) Bir laf vardır hani çok da umrumda diye.
Alıntıları GösterSiz o yazıyı yazmadan çok önce ben o düzenlemeyi yaptım, yani daha sizin yazdığınız o yazıyı görmemiştim bile, son düzenleme tarihine aldanmayın o son kısımda yaptığım düzenlemeydi .
Ama yazdığınız bu yazı bile sizin ne olduğunuzu gösteriyor net bir şekilde .
-
Bu forumun bana gösterdiği: Bir otomobile (herhangi bir mala) çöp diyenlerin %90 ının o mala ulaşmaya çalışıp da ulaşamaması ya da ehliyetinin bile olmaması
-
quote:
Orijinalden alıntı: blueSKYLINESiz o yazıyı yazmadan çok önce ben o düzenlemeyi yaptım, yani daha sizin yazdığınız o yazıyı görmemiştim bile, son düzenleme tarihine aldanmayın o son kısımda yaptığım düzenlemeydi .
Ama yazdığınız bu yazı bile sizin ne olduğunuzu gösteriyor net bir şekilde .
Alıntıları GösterSana şu kadarını söyleyeyim. Elbet bir gün bu bölümün yönetimi değişir işte o zaman bir markaya gereksiz düşmanlık yapan da ölümüne savunan da banlanacak. O zaman bu tribünlere oynama hareketleriniz işe yaramayacak.
-
D segmentte yıllardır lider olan bir otomobil. Gereksiz yermeye gerek yok. Araba alacak param olsaydı da Passat almazdım. Bana çok sıradan geliyor. Biraz farklı ve dikkat çekici tasarımları seviyorum. Ancak f/p, 2. eli, ekonomisi (1.6 tdi olanı) düşünüldüğünde d segment sedan olarak tercih edilebilir otomobillerden biri bana kalırsa.
Ne fanboyluk ne de antilik yapmaya gerek yok bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 23 Mart 2021; 13:31:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Sana şu kadarını söyleyeyim. Elbet bir gün bu bölümün yönetimi değişir işte o zaman bir markaya gereksiz düşmanlık yapan da ölümüne savunan da banlanacak. O zaman bu tribünlere oynama hareketleriniz işe yaramayacak.
Alıntıları GösterBen de size şu kadarını söyleyeyim o zaman,
O gün gelene kadar eğlenin eğlenebildiğiniz kadar ve sergileyin sergileyebildiğiniz kadar fanboyluk becerilerinizi,
Çünkü o gün geldiğinde eğlenmek için de çok geç olacak yaptığınız fanboyluk kadar aldığınız maaşlar için de .
-
17 inç lastikli hali gayet iyi. 18-19 takanların konfor beklemesi saçmalık. Leon'dan sonra geçmek istediğim araçlardan biridir Passat. 2017 dizel Leon ile 2018 benzinli Passat ile kafa kafaya takas imkanı oluyor..
-
Keşke superb alsaydım hem 50 bin cepte kalırdı hem daha geniş bence superbin passattan farkı yoktur eminim ki...
o kadar parayı o çöpe mi verdiğinizi söylüyorsunuz yani? sorun sizde o zaman..bir de çöpün de çöpü superb alsaydım keşke demişsiniz...
malum, skoda vag'ın artıklarından üretiliyor ya, o bakımdan dediydim yani...
-
Sıktı artık bu çöp muhabbeti.
-
İşin gerçeği bugün g20, audi a4, mercedes c, superb ve passat d segmenti'nin belli başlı araçları. Fiyat olarak da passat ve superb hepsinin altında. Açıkcası bugün elegance bir passat sunduğu donanımları ve kendi fiyat endeksinde fazlasıyla yeterli geliyordur diye düşünüyorum. Herkesin aynı mertebelere çıkması söz konusu değil. Zaten bundan ötürü passat tercih ediliyor. Bir aile içinde fazlasıyla yeterli bir araç. Tabiki de belli kalite donanım ve dezavantajları olabilir. Yinede bu çöp vs olduğunu göstermez. Bunlara girerseniz. D segment araçlarında bile malzeme kalitesinden tutun birçok donanımda düşme var. Böyle 18 yaş başlığı gibi konu açmaktansa güzel keyifli tartışmaların olduğu mantıklı konular olsa daha faydalı olacak. Yani siz çöp görmemişsiniz.
-
2016da 350.000e bentley alsaydınız
-
Halkin gozunde buyuttugu kadar iyi bir araba olmasa da. Segmenti sinirlarinda gayet guzel arabadir passat. Cop demek belati vurmak olur
Adamın nicki Corolla başkasına fanboy diyor |
Bu forumun bana gösterdiği: Bir otomobile (herhangi bir mala) çöp diyenlerin %90 ının o mala ulaşmaya çalışıp da ulaşamaması ya da ehliyetinin bile olmaması |
Yok o kadar da değil. Evet abartıldığı kadar bir araç kesinlikle değil ama çöpte denemez. Hiç sevmem passatı, ama ne demişler, yiğidi öldür hakkını yeme demişler. İstanbul-İzmir, 1 hafta İzmir'de gezdim, İzmir'den İstanbul'a geri dönüş. 1.6 TDI DSG idi kullandığım araç. Bir depo yaktı toplam. Sınıf standartlarında bir araç. Ne abartıldığı kadar premium bir araç, ne de yerden yere vurulduğu kadar çöp bir araç. Burda bu araç hakkında gördüğüm de bu. Ya çok arşa çıkartılıyor, ya da çok yere vuruluyor. Ortanız yok :)
|
birazdan vag fanboyları gelir ve sizi linçlemeye çalışırlar. Bakın birazdan damlarlar fazla değil hemen birazdan damlarlar . Bakın hatta hemen gelecek vag fanboylarını söyleyeyim @daswagen @Melikşah_38 @TheCaliph_(gizli fanboy) Var birkaç kişi daha da şu an tam hatırlayamadım, Ama merak etmeyin şimdi hepsi damlar ve kendini belli ederler . |
Forum üyelerinin nickine bakarak mı onların fanboy olduğunu söylüyorsunuz? . İşte tam bu noktada forum üyeleri sizin ne olduğunuzu anlamıştır . |
kesinlikle çöp değil ama halkta bu arabaya karşı gereksiz bir abartı var. en hızlısı passat, en iyi yol tutanı passat, 120 lik dizelle 250 yaptım diyenler. standart d segment de geç işte, arabaya en objektif bakan adamı bile soğutuyorsunuz passattan. |
Ben highline passat da 120 km lerde rüzgar sesi var demiştim, linç etmedikleri kalmıştı, ulan hergün bindiğimiz araba yalan mı söyleceğiz dedik de inandıramıyoruz milleti.... |
Sana laf atınca ilk mesajı düzenleyip beni de fanboylar arasına koymuşsun :) Bir laf vardır hani çok da umrumda diye. |
bu açıdan bakarsanız benim kullanıcı ismimde peugeot un bir modeli foruma üye olduğumda o araç vardı kullanımımda 2009 yılından beridir bir sürü araba aldım sattım.. bunlardan hiçbirine ne hissedar hissettim kendimi nede şirket ortağı bundan bir önceki aracım 1 serisi joy paket 2105 bmw aracıma şanzıman harici çöp dediğim için kullanıcı tayfası tarafından linç edilmişliğim var,vay efendim premium araca çöp mü nedir o şöyle güzel böyle iyi..) kısaca ben tüketiciyim fiyat performans ve kalite bareminde ürünler tercih etmeye çalışıyorum kısa ve uzun vadeli.. aldığım hiç bir ürün mükemmel değil fanboyu olacak durum sözkonusu değil. iyi ise iyi kötü ise kötü diyebiliyorum bu üreticinin ayıbı. başlığa bakarak yanıltır bu durum ististisnalar kaideyi bozmaz derseniz ayrı tabi..) |
Benzer içerikler
- noterde takas ücreti 2024
- 1.3 multijet beyaz duman ve koku
- egzoz muayenesinden geçmenin püf noktaları
- miras kalan aracı trafikten çekme
- el freni ikaz lambası yanıp sönüyor
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- ford fiesta sıfır
- byd seal u dm-i forum
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- lexus lbx fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X