Şimdi Ara

Passatın gerçekten çöp olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saygı gösteririm özellikle 2000 başlarındaki kasa da döneminin bir çok gereklerini yerine getirebilen tasarımsal olarak oturaklı premium havası veren çizgide başladı ve devam ediyor.

saf alman olmasının algısı da bence çok büyük etkili. benzer sınıftaki mesela fransız araçları da ne kadar dolu dolu gelse de etkiyi yakalayamıyor.

son yıllarda tasarım çizgisinde biraz tekrara girdiği düşüncesindeyim. özellikle vw markası altında neredeyse bütün yeni çıkan araçlar birbirine benzemeye başladı.

2018 full'ünü şirket aracı olarak kullandım.

ancak ülkemizde biraz daha kıymet görmesinin sebebi bence bmw, mercedes alınamadığı için fazlaca passat alınıyor. özellikle normal vatandaşı geçtim belirli bir seviyede dükkanı, firması, fabrikası olan hepsi premium algıyı onunla tutabiliyor.

şampiyonlar liginde hep ilk 16'ya kalan ama daha da yükseğe çıkamayan yurtdışındaki yerine bakıldığında da üst sıralarda olan ama ülkemizde o seviyeden bir tık üstte görülen bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Nasil attilar? Niye hala asiri fanatikler duruyor? Hatta banli olanlar bile geri geldi  

Alıntıları Göster

Gediklileri attılar, yada soğuttular

Fanboy liseli troll yönetimin isteği zaten:)

Facebook grubu sadece dh üyeleri ve onların arkadaşları ile 3000e yürüyor şuan 200u geçti araç inceleme yazısı 600 üstü araç var üyeler bölümünde.tek troll yok içerde.eski otomobil genel in hiti bunun on katıydı kimse esseeni bağlamıyor şimdi buralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Mart 2021; 22:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen bi tofaş bin sonra de bunları

• 1- Premium Giriş ,business arabası ( E classa paramı yeter)

2- Türkiye de en çok satılan marka 1. ( Reno bazen)

3- Filo hizmetleri de çok kiralıyor.

4- 2. el degeri çok yüksek

5- Japon,Kore,Fransız otomobili

itibarlarına gölge düşürdügü için çok satıyor. Adam Volvo,Merco,Bmw alamıyor.

Gariban Premium severlerin arabası.

( Dedi ve arabasına bindi gitti)

• Gecen yuruyorum copun yaninda iki tane Passat gordum. Ikisini de aldim dsg olani kendim kullaniyorum.

Oburunu komsuya verim dedim. Abi ben cop kullanmam dedi.
    Kapiciya sordum o da ben cop kullanmam abi at cope gitsin bosuna almissin dedi. Forumda yazildi cop diye gormedin mi dedi.

Ben de koltuklari soktum. Salona koydum jantlari da soktum ustune cam kestirdim masa yaptim. Kalani da cope geri attim.

• Konu sahibinin gerçekten ergen olması?

Önce o çöp bu leş lafını bırakın adam gibi türkçe konuşmayı öğrenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 25 Mart 2021; 7:36:12 >
  • Ben bu üyeyi 10 yaşında sümbül kullanan diye hatırlıyorum. Hatta enteresan konuları da vardı. 50 binlik araçtan inen biri 350 bin lik araca çöp dediğini hayatımda duymadım. Bilakis adama çok lüks gelir. Kısaca konu çöp ve csb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çöp muhabbettin nasıl iğreti oldum anlatamam. Sanırsınız anaları bunların popolarını ipek mendillerle temizlemiş. İdrak edemiyormusunuz çöp dediğiniz nesne bir başkasının para verip aldığı bir mal. Beğenmiyorsan beğenmiyorum de geç.Çöp deyip insanları rencide ediyorsunuz. Adam 350 -400 vermiş çöp almış gerizekalı bir siz akıllısınız.
    Beğenmiyorum de tarzım değilde sevmedim de geç.
    Sözüm ota boka herşeye çöp diyen tayfaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanick -- 25 Mart 2021; 8:18:39 >
  • passata çöp diyen adamın skoda fanboyu olması mübarek sanki mercedes E'ye biniyor da ötekileri beğenmiyor :D

• Alman tofaşı açıkcası. bizim millet kendisine birşey alınca ondan iyisi yoktur kalanı çöptür. Objektif düşünen insanlar bile malının kötülenmesini istemiyor doğrusu yanlışı bile dahi olsa.

• istoçta sadece bassat alıp satan göbekli galerici amcaların olduğu söyleniyor, çoğu insan için iyi bir yatırım passat. Araca gelince beklenti önemli; bir önceki kasa a4ü ilk kullandığımda o kadar yüksek beklentiyle binmiştim ki hayal kırıklığa uğramıştım, yol sesi alması 1.4 tsi in yetersiz kalması rahatsız etmişti beni. Yani siz passata premium araç diye binerseniz 17 jant da olsa konforsuz gelir.

• Gelmiş linçler arkadaşlar iyi misiniz ? Ben burda neredeyse yarım milyona yakın para vermişim tabiki büyük beklentim vardı araçtan astra j 2015 model araçtan geçtim ben bu passata ve hayal kırıklığına uğradım kime sorsam passat al passat al dedi dedim bu kadar övülüyorsa vardır birşeyi ama astradan pek fark göremedim hacim konusunda anlayacağınız parasının arabası değil gerçi bu zamanda hangi araba parasının arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Gelmiş linçler arkadaşlar iyi misiniz ? Ben burda neredeyse yarım milyona yakın para vermişim tabiki büyük beklentim vardı araçtan astra j 2015 model araçtan geçtim ben bu passata ve hayal kırıklığına uğradım kime sorsam passat al passat al dedi dedim bu kadar övülüyorsa vardır birşeyi ama astradan pek fark göremedim hacim konusunda anlayacağınız parasının arabası değil gerçi bu zamanda hangi araba parasının arabası

Demek ki arabadan anladığın yokmuş. Ben golf 7'den geçtiğim halde bayıldım. Eski kasa astradan geçmiş, beğenmemişsin.

• Jantlar 18 yada 19 muydu? Kendim passat superb arasında kalmış active 16" lastikli active paket almıştım. Patronda 19" superb almıştı, 18" al bari ısrarıma rağmen. Arabası yoldaki her şeyi içeri hissettiriyordu maalesef, Büyük jantlar bu araçlarda keyif kaçırıyor. Trim seslerinin oluşması erken başlıyor. Benim araç 4 yaşında hala konforlu o konuda. Bu arada 2017 tdi dsg passat kullandım 1 hafta. Keske passat alsaymısım dedim ne yalan soyleyeyim. Çöp demekle büyük haksızlık etmişsiniz. 18" patlamayan lastikli c180 ve cla da kullandım, onlarda da aynı rahatsızlık mevcuttu.17 normal lastiğe geçti cla, çok çok farketti.

• Genel olarak VW sevmem. Passat kotu degildir fakat bizim insanimizin taptigi kadar da iyi bir arac degildir. Cok bindim passata ve Turkiye sartlarinda iyidir fakat insanimiz sayesinde asla sahip olmayi istemeyecegim bir aractir.

• Tek bir soru sorup çekiliyorum
    Son kasa full 508 ve Passat ikisi de aynı para olsa ve ikisinin de İKİNCİ EL PİYASASİ AYNİ OLSA hangisini seçerdiniz ? Diyeceklerim bu kadar...

• Yanlış anlama ama bu yazdıkların bana gerçekci gelmedi.

• Bu sınıfta Mazda 6 diyor ve gidiyor.

• bana 2004 model avensis elegant passattan hada konforlu geliyor ikisini de kullanıyorum.

• passaattan kral segmentinde araba yok (nokta)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.