Şimdi Ara

Pasta-Cila vede Tampon Parlatıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tampon rengi siyahtan griye dondu. Tampon parlatıı vede pasta cila onerisi olan varmı. Yoksa pasta cila tamponada uygulanıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pasta cila boyali kisimlar haricinde uygulanmaz. Siyah kimi yerler boyanabilir. Piyasada bolca parlatici silikon malzemeler var. Cogu is gorur

• Makina ile pasta, cila, boya koruma yapıcaksan öneri çok ama elle yapıcaksan herhangi bir tanesini al kullan. Tampon için plastik besleyici ve koruyucu ürünler kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Makina ile pasta, cila, boya koruma yapıcaksan öneri çok ama elle yapıcaksan herhangi bir tanesini al kullan. Tampon için plastik besleyici ve koruyucu ürünler kullanabilirsin.

Elimle yapıcam hocam. Sonax nasıldır pasta cilada?
    Jel kullandım ama 2-3 gun sonra geciyor hocam. 15-20 gun kalıcı bidey yokmu

• Pasta ile cila ayrı şeylerdir biri aşındırırmak içindir diğeri daha çok koruma amaçlıdır.sonax, turtle wax çoğu yerde satılır bınların pasta ve cilasını kullanabilirsin. Plastikler için ne arıyosun bilmiyorum ama katıya yakın ürünler alabilirsin akıp gidicek değil besleyici ürünleri kullan.

• Plastikte pasta uygulanmaz,yakarsın plastiği.Git sıcak hava tabancasıyla tamponları biraz ısıt,renkler canlanıcaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lokal boya - pasta cila sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Ankara Pasta Cila Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Plastikte pasta uygulanmaz,yakarsın plastiği.Git sıcak hava tabancasıyla tamponları biraz ısıt,renkler canlanıcaktır

Plastigi yakarsın derken

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Plastikte pasta uygulanmaz,yakarsın plastiği.Git sıcak hava tabancasıyla tamponları biraz ısıt,renkler canlanıcaktır

Evet konuda bilgisizsek plastigi bir guzel yakarsiniz daha once deneyimlediniz galiba ama isini bilen biri bu sorunu kotaracaktir

• Belco silikonlu polish büyük marketler ve oto boya satıcılarından temin edebilirsin, bauhaustan 24 tlye aldım uygulaması basit, çizikleri kapatıp aracın boyasını 8ay korudugu söyleniliyor boyalı olan her yüzeyde kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba konuyu dağıtıyorum fakat size de danışmak istedim.Bende turtle wax ptfe katkılı cila ve meguiars nxt generation var önce turtle wax sürüp üzerine de meguiars sürsem bir zararı olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.