Şimdi Ara

pasta cila yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar aracım hyundai getz 2008 model,alalı hiç bunlardan yaptırmadım,ne kadar zamanda bir yaptırmalıyım acaba ayrıca pastaya zararlı boyayı inceltiyo diyorlar,her yıl bir kere pasta yaptırsak alttaki astar bi kaç yıla çıkarmı,çözüm ne olabilir,sadece cila mı atmalıyım yoksa bir kereliğine mahsus 2 sinide yaptırıp sonra sık sık cila atıp boyayı korumaya mı çalışayım,bide pasta atanın usta ve iyi kaliteli bi pasta kullanması gerekiyo heralde,bildiğiniz iyi bir marka var mı,ustaya pastayı kendim mi götürmeliyim,yardımcı olursanız seviniri,teşekkürler.

• ben teflon cila atıyorum 2-3 ayda bir. Aracı parlatıyo.
    Ayrıca Pasta niye atıcaksınız ki ??
  • boyada çizik ve yıpranma fazla yoksa pastayı önermem sadece cila geçin cilanın hiç bir zararı yoktur ayrıca boş yere birilerine yaptırmanıza gerek yok kendinizde yapabilirsiniz ben turtle wax ın teflonlu cilasını öneririm çok güzel parlatıyor ben her ay aracıma uyguluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 20 Kasım 2009; 15:14:26 >
  • Arkadaşlar teşekkürler,o halde pasta yerine cila atayım diyorum ama kendi başıma atabilir miyim nasıl olcak,pastadan kolaydır heralde demi çünkü ona bayagı uğraştırıyo diyolardı ama hiç cila için kolaylığı zorlugu hakkında duyum almadım,nasıl arabaya zarar vermeden görüntüyü bozmadan üstesinden gelebilir miyim,ne dersiniz,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmat

Arkadaşlar teşekkürler,o halde pasta yerine cila atayım diyorum ama kendi başıma atabilir miyim nasıl olcak,pastadan kolaydır heralde demi çünkü ona bayagı uğraştırıyo diyolardı ama hiç cila için kolaylığı zorlugu hakkında duyum almadım,nasıl arabaya zarar vermeden görüntüyü bozmadan üstesinden gelebilir miyim,ne dersiniz,teşekkürler

hızlı cila diyosan çok basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmat

Arkadaşlar teşekkürler,o halde pasta yerine cila atayım diyorum ama kendi başıma atabilir miyim nasıl olcak,pastadan kolaydır heralde demi çünkü ona bayagı uğraştırıyo diyolardı ama hiç cila için kolaylığı zorlugu hakkında duyum almadım,nasıl arabaya zarar vermeden görüntüyü bozmadan üstesinden gelebilir miyim,ne dersiniz,teşekkürler

Ankara da olsaydınız bir hafta sonu beraber atardık hiç korkma hiç bir zarar vermezsin yalnız önemli olan husus aracı komple değil parça parça cilalamak yoksa 2 gün yorgunluktan ayağa kalkamazsınız çok kurursa parlatmak zor oluyor bulabilirsen cila süngeri bul sıvı cilayı üzerine dök ve dağıt 2-3 dakika bekleyip mikrofiber bezle veya pamuk tarzı birşeyle parlat.tozlu,güneşli yerlerde yapmayın

• turtle wax sıvı cila alın 2-3 ayda bir atın hiç bir şekilde zarar vermez. aracınızı korur , parlatır.

malzemeler

1 adet el padi
    1 adet mikrofiber bez
    1 adet turtle wax sıvı cila
    1.5 - 2 saat zaman

aracınız zaten 2008 model pastaya hiç gerek yok. ayrıca pasta atmak kolay değildir. daha önce hiç atmadıysanız bulaşmayın derim çünkü pasta araca zarar verebilir yanlış atıldıgında. bunun örneğinide bir komsumuzda 2007 model megane sine atarken gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Pasta Cila Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gk3536

çünkü pasta araca zarar verebilir yanlış atıldıgında. bunun örneğinide bir komsumuzda 2007 model megane sine atarken gördüm.

ne oldu sonucunda??
  • +
  • 6 ayda bir yaptırıp,arabayı çok az yıkamak en iyisi.zaten kışın yağmurla yıkanıyor,içini istediğin kadar temizle tabiki.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar,bu cilayı neden bu zamana kadar hiç atmadım ona yanıyorum,Tokattayım buranın yolları malum,çakıl,çalışmalarda bi türlü bitmiyo,ne kadar yavaş o kadar iyi demekki tabiki araç nasibini alıyo bunlardan,neyse zararın neresinden dönersek kardır,teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

6 ayda bir yaptırıp,arabayı çok az yıkamak en iyisi.zaten kışın yağmurla yıkanıyor,içini istediğin kadar temizle tabiki.

Bencede aracın dışının sürekli temiz durması için hemen hemen hergün yıkatanlar var.Fakat 6 ay sonra gidinde bi bakın hergün yıkanan araca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.