Şimdi Ara

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu merak ettim ve yükledim ama hiçbir şey anlamadim oyundan.. 10 tane oyun varsa bi bunu anlamadan sildim...

Nedir bu oyunya böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Bu oyunu merak ettim ve yükledim ama hiçbir şey anlamadim oyundan.. 10 tane oyun varsa bi bunu anlamadan sildim...

Nedir bu oyunya böyle

Hikayesini sizin için anlatayım.

Patapon

Pataponlar Eski Çok güçlü bir kabile çok savaşlar yapmış çok efsanevi yaratıkları kesmiş ama sonra Karma Adlı Özel Güçlü kelebek Zigoton Denilen Ulusun Tanrı Olrak kabul ettiği bir yaratık pataponlar karma ya inanmayarak heretic yani dinsiz olarak kabul ediliyor ve büyük bir savaşta tüm ordusunu ve silahlarını kaybediyor.Bunların Güçlerini Kazandıkları şey Davul ritmi aynen Vikingler veya Osmanlılar gibi Davul ne kadar iyi çalınırsa Orduda o kadar iyi atak yapıyor.Siz oyuna Ulusun Komutanı olarak katılıyor ve o davulu çalıyorsunuz.Size Almighty yani Müthiş Ulu yüce diye hitap ediyorlar.Karşı tarafın Komutanı ise Gong Hawk eye Yani Gong'un Şahin Gözü adlı bir komutan aynen kızılderili ismi gibi.Sonra SAvaş başlıyor gittikçe gelişiyorsunuz yanan mızraklar donduran oklar müthiş savunma sağlayan kalkanlar ve çok değişik ulu patapon insanları yağmur duası kar duası gibi şeyler ezberliyorsunuz.Sonunda gong'u öldürüyoruz.Son bölümde Hiç öldürmediğimiz çok değişik bir yaraık çıkıyor.Karma nın hayvanı iki tane kafası var ve çok güçlü bunu öldürünce oyun bitiyor Son noktayı yine davul çalarak bitirmenizi istiyorlar.Pata Pata! Pata! Pon! Pata Pata! Pata! Pon! Pata Pata! Pata! Pon! diyerek bir yeşil tepenin üzerinden ilerliyoruz.Bakıyoruz Oda ne! gökyüzünde güneş öyle bir parlıyorki!Pataponlar gökyüzüne bile bakamıyor.Sonra güneş onlara teşekkür ediyor ve bumbelebooo!!!!! bumbelevooo!!! diyorlar.Birde bakıyoruz karma ölmemiş ve bir daha görüşeceğiz diyor en son pataponlar yeni sefer için zigotonlara gemi yaptırıyor ve oyun bitiyor.Oyunda atlı süvari Borazan takımı davulcu başı kılıç kalkan ekibi ve daha bir sürü asker türü var.

Patapon 2

İkinci oyunu birinci oyunu bitirip geldiyseniz tabiki de aynı dilde olmak kaydıyla sizin kaydınızla oyun başlıyor ve ona göre hediyeler veriyor.(Malesef Ben bunu göremedim çünkü ikinci oyunum japoncaydı.)Pataponlar Zigotonların yaptığı gemilerle çok yollar katetmiş çok yerlerde savaşmış.Ama buda ne! Yine farklı ve güçlü bir kabile 1 tane ana tanrıları onların yanındada 3 tane hem hero hem komutan kabile adamı var bunların 3 üde ölümsüz.yine biz dinleri ni kabul etmiyor ve heretic oluyoruz.Ordumuz bozguna uğratılıyor kabile çok küçülüyor.Bu sefer oyun çok farklı bu sefer Kahraman savaşçımızda var çok güçlü atacklar yapabiliyor.Kuşlara binip 3 lü mızrak atan adamlarımız Büyücülerimiz Metalden elleriyle yerden kayayı kaldırıp adamların üstüne fırlatan güçlü adamlarımız var ordumuz çok güçlü ama karşı tarafta öyle Çok zor durumlarda kalıyoruz ve önümüze çok güçlü bir ordu çıkıyor yenmemiz imkansız ama o da ne! karşımıza kırmızı renkli zigotonları andıran bir kahraman çıkıyor ve oda bize yardım ediyor ve bir bakıyoruz ki o zigoton öldürdüğümüzü sandığımız Gong'un Şahin gözü bizimle hem konuşuyor hemde karşı taraftaki orduyu bozguna uğratıp gidiyor ve kurtuluyoruz.Oyunda alıştırma için bölümler var engelleri aştığımız.Neyse Çok fazla efsanevi yaratık ve çok fazla kale ve savunma yeriyle karşılaşıyoruz.Bunlarıda tanrılarınıda yeniyoruz.bu sefer hem Pata Pata! Pata! Pon! hemde Pon Pon! Pata! Pon! yapıyoruz.yumurta çatladığında bizim tanrımız gibi birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım büyük bir ışık süzülüyor ve oyun bitiyor yeni gemiyi hem zigotonlara hemde diğer kabileye yaptırıyoruz.

Pata Pata! Pata! Pon!, Pon Pon! Pata! Pon!, Chaka Chaka! Pata! Pon!, Pon Pata! Pon Pata!, Don Don! Chaka! Chaka!, Pon Pata! Don! Chaka!, Feveeeeeeerrrr!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Bu oyunu merak ettim ve yükledim ama hiçbir şey anlamadim oyundan.. 10 tane oyun varsa bi bunu anlamadan sildim...

Nedir bu oyunya böyle

Hikayesini sizin için anlatayım.

Patapon

Pataponlar Eski Çok güçlü bir kabile çok savaşlar yapmış çok efsanevi yaratıkları kesmiş ama sonra Karma Adlı Özel Güçlü kelebek Zigoton Denilen Ulusun Tanrı Olrak kabul ettiği bir yaratık pataponlar karma ya inanmayarak heretic yani dinsiz olarak kabul ediliyor ve büyük bir savaşta tüm ordusunu ve silahlarını kaybediyor.Bunların Güçlerini Kazandıkları şey Davul ritmi aynen Vikingler veya Osmanlılar gibi Davul ne kadar iyi çalınırsa Orduda o kadar iyi atak yapıyor.Siz oyuna Ulusun Komutanı olarak katılıyor ve o davulu çalıyorsunuz.Size Almighty yani Müthiş Ulu yüce diye hitap ediyorlar.Karşı tarafın Komutanı ise Gong Hawk eye Yani Gong'un Şahin Gözü adlı bir komutan aynen kızılderili ismi gibi.Sonra SAvaş başlıyor gittikçe gelişiyorsunuz yanan mızraklar donduran oklar müthiş savunma sağlayan kalkanlar ve çok değişik ulu patapon insanları yağmur duası kar duası gibi şeyler ezberliyorsunuz.Sonunda gong'u öldürüyoruz.Son bölümde Hiç öldürmediğimiz çok değişik bir yaraık çıkıyor.Karma nın hayvanı iki tane kafası var ve çok güçlü bunu öldürünce oyun bitiyor Son noktayı yine davul çalarak bitirmenizi istiyorlar.Pata Pata! Pata! Pon! Pata Pata! Pata! Pon! Pata Pata! Pata! Pon! diyerek bir yeşil tepenin üzerinden ilerliyoruz.Bakıyoruz Oda ne! gökyüzünde güneş öyle bir parlıyorki!Pataponlar gökyüzüne bile bakamıyor.Sonra güneş onlara teşekkür ediyor ve bumbelebooo!!!!! bumbelevooo!!! diyorlar.Birde bakıyoruz karma ölmemiş ve bir daha görüşeceğiz diyor en son pataponlar yeni sefer için zigotonlara gemi yaptırıyor ve oyun bitiyor.Oyunda atlı süvari Borazan takımı davulcu başı kılıç kalkan ekibi ve daha bir sürü asker türü var.

Patapon 2

İkinci oyunu birinci oyunu bitirip geldiyseniz tabiki de aynı dilde olmak kaydıyla sizin kaydınızla oyun başlıyor ve ona göre hediyeler veriyor.(Malesef Ben bunu göremedim çünkü ikinci oyunum japoncaydı.)Pataponlar Zigotonların yaptığı gemilerle çok yollar katetmiş çok yerlerde savaşmış.Ama buda ne! Yine farklı ve güçlü bir kabile 1 tane ana tanrıları onların yanındada 3 tane hem hero hem komutan kabile adamı var bunların 3 üde ölümsüz.yine biz dinleri ni kabul etmiyor ve heretic oluyoruz.Ordumuz bozguna uğratılıyor kabile çok küçülüyor.Bu sefer oyun çok farklı bu sefer Kahraman savaşçımızda var çok güçlü atacklar yapabiliyor.Kuşlara binip 3 lü mızrak atan adamlarımız Büyücülerimiz Metalden elleriyle yerden kayayı kaldırıp adamların üstüne fırlatan güçlü adamlarımız var ordumuz çok güçlü ama karşı tarafta öyle Çok zor durumlarda kalıyoruz ve önümüze çok güçlü bir ordu çıkıyor yenmemiz imkansız ama o da ne! karşımıza kırmızı renkli zigotonları andıran bir kahraman çıkıyor ve oda bize yardım ediyor ve bir bakıyoruz ki o zigoton öldürdüğümüzü sandığımız Gong'un Şahin gözü bizimle hem konuşuyor hemde karşı taraftaki orduyu bozguna uğratıp gidiyor ve kurtuluyoruz.Oyunda alıştırma için bölümler var engelleri aştığımız.Neyse Çok fazla efsanevi yaratık ve çok fazla kale ve savunma yeriyle karşılaşıyoruz.Bunlarıda tanrılarınıda yeniyoruz.bu sefer hem Pata Pata! Pata! Pon! hemde Pon Pon! Pata! Pon! yapıyoruz.yumurta çatladığında bizim tanrımız gibi birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım büyük bir ışık süzülüyor ve oyun bitiyor yeni gemiyi hem zigotonlara hemde diğer kabileye yaptırıyoruz.

Pata Pata! Pata! Pon!, Pon Pon! Pata! Pon!, Chaka Chaka! Pata! Pon!, Pon Pata! Pon Pata!, Don Don! Chaka! Chaka!, Pon Pata! Don! Chaka!, Feveeeeeeerrrr!!!!!

Sayenizde oyunu anladim, şimdi ise tekrar PSP'ye yükleyeceğim ve oyunu oynamaya çalişacağim. Anlatim tarziniz oldukça güzel ve doyumsuz bi anlatim.

Vakit ayirip siz kendiniz anlattiginiz için çok teşekkür ederim. Bu oyunu her oynadigim zaman aklima siz geleceğiz kesin.

Patapon bekle beni PLATINIUM'nun gücü ile geliyorum sana!

• arkadaşlar bir bölümde tıkandım kaldım (patapon 1 de) kule gibi bir yer var hareket ediyo alt tarafı ağaç gibi sanki kolları var gözleri var oradan ateş ediyor altındada yengeç şeklinde bir düşmanım var her türlü orduyu denedim olmadı nasıl geçerim :( bilen varsa açıklayabilirmi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

arkadaşlar bir bölümde tıkandım kaldım (patapon 1 de) kule gibi bir yer var hareket ediyo alt tarafı ağaç gibi sanki kolları var gözleri var oradan ateş ediyor altındada yengeç şeklinde bir düşmanım var her türlü orduyu denedim olmadı nasıl geçerim :( bilen varsa açıklayabilirmi teşekkürler

Fusa Veya CwCheat gibi Bir Programla Oyunun Resmini çeker veya bölümün adını söylerseniz daha kolay yardımcı olurum sanırsam siz her tarafında gözleri olan şatomsu yaratıktan bahsediyorsunuz ben o bölümü Tailwind miracle ile okçuları uzaktan saldırtarak geçtim.Diğer adamlarımın vuramayacağı uzaklıktan vede o bölümde ordunuzun epey bir ekmek yemiş olması gerekiyor.Chaka Chaka! Pata! Pon! diyip savunmak yerine Pon Pata! Pon! Pata! diyip kaçmak daha iyidir.

• doğru bilmişsin platinium aynen dediğin yerdeyim ama kafayı yedim bir türlü geçemedim bölümü o kadar uzaktan okları fırlatım olmadı şimdi dediğin gibi tekrar deniycem teşekkürler

Olmuyor Olmuyor bir türlü geçemedim bu bölümü rüzgarı ne kadar tersine çevirsem ne kadar ok fırlatsam olmuyor bir ara enerji kaybediyor yazıyor ama bu sefer benim adamlar ölmüş oluyor ne yapıcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 19 Ağustos 2009; 13:40:14 >
  • quote:

doğru bilmişsin platinium aynen dediğin yerdeyim ama kafayı yedim bir türlü geçemedim bölümü o kadar uzaktan okları fırlatım olmadı şimdi dediğin gibi tekrar deniycem teşekkürler

Olmuyor Olmuyor bir türlü geçemedim bu bölümü rüzgarı ne kadar tersine çevirsem ne kadar ok fırlatsam olmuyor bir ara enerji kaybediyor yazıyor ama bu sefer benim adamlar ölmüş oluyor ne yapıcam bilmiyorum

Sen en iyisi Oyunun save ve i ve oyun profilini yolla bende orduyu güçlendirip sana yollayım.Bölümü oynarsın sonra.

• quote:

quote:

doğru bilmişsin platinium aynen dediğin yerdeyim ama kafayı yedim bir türlü geçemedim bölümü o kadar uzaktan okları fırlatım olmadı şimdi dediğin gibi tekrar deniycem teşekkürler

Sen en iyisi Oyunun save ve i ve oyun profilini yolla bende orduyu güçlendirip sana yollayım.Bölümü oynarsın sonra.

http://www.mediafire.com/?sharekey=112335f5c27343e62fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871 teşekkürler platinum az kalsın makineyi kırıyodum bu bölüm yüzünden galba benim ordu çok zayıf ondan dolayı oyun hakkında tüyolarınıda bekliyorum sağol

• quote:

quote:

quote:

http://www.mediafire.com/?sharekey=112335f5c27343e62fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871 teşekkürler platinum az kalsın makineyi kırıyodum bu bölüm yüzünden galba benim ordu çok zayıf ondan dolayı oyun hakkında tüyolarınıda bekliyorum sağol

Usta Sen Save i yanlış atmışsın. UCES00995_DATA00 yazan profil dosyası oluyor attığın dosyanın isminide değiştirme. Birde Save yaptığın bölüm dosyası var onu atacaksın.Dosyaların adını değiştirme.

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu

Birde oyundaki profilinin adını söylermisin?

• pardon kardeşim şimdi düzelttimhttp://www.mediafire.com/?sharekey=112335f5c27343e62fb2ca15d7ea42d9921f0952bd88620d5be6ba49b5870170
    oyundaki profil adım bjk tekrar teşekkürler
  • millet oyunu anlamadım derken oynanış tarzını anlamadım diyo hikayesini boşuna anlatmayın
    Tuslarla melodiler yaparak pataponları yönlediriyosunuz.Onların kutsal yönlendiricisiniz fala filan... bazen insanı sinir etsede güzel bi oyun
  • platinium dostum varmı bizim oyunda bir gelişme ?
  • quote:

platinium dostum varmı bizim oyunda bir gelişme ?

Abi valla ne desem bilmiyorum ki umut verdik utandım şimdi senin oyun amerika çıkışlı olan benimkisi avrupa çıkışlı olan savelerin kodları uymuyor.Onun için Ya size Avrupa çıkışlı versiyonu yada bana amerika çıkışlı oyunu lazım.Kusura bakma.En İyisi Cwcheat dediğimiz oyun hile programını indirin Sitesinden baktım 65 adet hile var Amerikan versiyonu için Cwcheat yazın program gelir bu arada hile dediğimiz ölümsüzlük falan değil adamlar için ek silah falan.

• quote:

quote:

platinium dostum varmı bizim oyunda bir gelişme ?

Abi valla ne desem bilmiyorum ki umut verdik utandım şimdi senin oyun amerika çıkışlı olan benimkisi avrupa çıkışlı olan savelerin kodları uymuyor.Onun için Ya size Avrupa çıkışlı versiyonu yada bana amerika çıkışlı oyunu lazım.Kusura bakma.En İyisi Cwcheat dediğimiz oyun hile programını indirin Sitesinden baktım 65 adet hile var Amerikan versiyonu için Cwcheat yazın program gelir bu arada hile dediğimiz ölümsüzlük falan değil adamlar için ek silah falan.

Olsun kardeşim canın sağolsun teşekkür ederim yinede ben biraz daha geçmeye çalışıyım bakalım

• Yariponlar feveerr diye coştuktan sonra devam ettiremiyorum coşkuyu ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Yariponlar feveerr diye coştuktan sonra devam ettiremiyorum coşkuyu ne yapmam lazım

Fever yaptıktan sonra ordunuz bağıracak ordunuz un sesi kesilir kesilmez aynı tempoyu tutturacaksınız.
  • Abim deli gibi oynuyor ama beni sarmadılar nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Abim deli gibi oynuyor ama beni sarmadılar nedense...

Uppppppp!!!!!!!!!!
  • Arkadaşlar bosslardan en iyi eşyayı düşürmek içiin hızlı ve Cnc si yüksek olan birlikler alın. Cnc ne kadar yüksekse bossların kusma yani item düşürme şansı o kadar yükselir. Crit i az, KB ve Cnc tiplere yoğunlaşın. Böylece az hasar verip çok item toplarsınız. Cnc yeteri kadar yüksek ise karşı yaratık size vuramaz bile...
  • Arkadaşlar 2 sorun olacak:

1. 9. veya 10. bölümdeyim ( 8 bile olabilir ) sadece ekrana elemanın teki geliyor, birşeyler söylüyor ve mission failed diyor. Kombinasyonları falan denedim ama olmadı bir türlü elemanın konuşması bitince direk Mission Failed.

2. Ordu yaratma (veya ne diye geçiyorsa) ben upgradeleri falan hangisine eşyalarım yeterse ona göre yapıyorum. Bunun belirli bir stratejisi falan var mıdır acaba ?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.