Şimdi Ara

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- O bölümü yapmadan önce önceki bossları oyna, kesin yağmur duası alman gerekiyordur. Orada belirli bir dua kullanıp geçmen gerekiyor. Dua alma olayları ya yolun üstündeki totemlerden olur. Üzerinde yazan tuşlara ritimle bastıkça yükselir ve büyüyü verir. Ya bosslara gitmeden önceki küçük taşlardan çıkar, ya da bosslardan düşer. Önceki bölümleri oyna biraz, bir büyü bulursan onunla gir sorun olmayacaktır.

2- Elbette var, bunun için dediğim gibi Cnc fazla olan tipleri araştır, onları yap. Mesela ağaç tipliler ilk başların en iyi Cnc lisi olması gerekiyor. Hepsini en son level bunlardan yaptıktan sonra geliştir. Ayrıca ateş güçsüzlüğüne karşı korkma. Zaten ordunun büyük bölümü bunlardan olunca sana saldırma şansları bile olmayacak. İtemler kısmında ise en iyi itemleri ver. Cnc özelliği pataponda çok önemlidir. Bir ssde adam 2. oyunda kuş bossundan 30 item düşürmüştü =)

• Yağmur duası için biraz uğraşayım bakayım.

Cnc özelliğini de arttırmaya çalışayım.

Peki mızrak kullananlara mı öncelik vermeliyim yoksa kılıçlılara mı ? (Cnc özelliği olayını ilk sizden duydum o yüzden Cnc var mı onlarda yok mu bilmiyorum :))

İlk oyunu oynamadığım için oyunun ana fikrini tam olarak oturtamadım sanırım.

Ekleme : gamefaqs'tan baktım. 6. görevin sonunda çıkıyormuş Yağmur duası bir daha tekrar ediyim :)

Ekleme 2: 6. bölümü tekrar açtım. Biraz ilerleyince Kare , Çarpı , Kare , Çarpı kombinasyonlu nesne gibi birşey var. Üstüne gidiyorum kayboluyor ama gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 1 Eylül 2009; 5:30:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Arkadaşlar bosslardan en iyi eşyayı düşürmek içiin hızlı ve Cnc si yüksek olan birlikler alın. Cnc ne kadar yüksekse bossların kusma yani item düşürme şansı o kadar yükselir. Crit i az, KB ve Cnc tiplere yoğunlaşın. Böylece az hasar verip çok item toplarsınız. Cnc yeteri kadar yüksek ise karşı yaratık size vuramaz bile...

Alper arkadaşım güzel anlatmış.Cnc ve Kb gibi özellikler en fazla efsane patapon Barsalada bulunur(Kafasında kanat gibi olan yaratık).Moogypon yani Mor boynuzlu ise en fazla can ve atacka sahiptir mavi renkli yeni tür evolotion map ın sonundaki ise alevde pek etkilenmez ve bu iki türün tam arasıdır.Yanan çölün içinden yanmadan geçebilirsiniz bu türle.

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu

Morlar Moogypon Beyaz renkli kantlılar ise Barsaladır.

Strateji yi iki türlü belirlersiniz ya yakın saldırı yapan ancak yüksek savunma sahibi olanları barsala yaparak.

Yada Yakın saldırıyı yüksek atack ve Yüksek Cana sahip olan Moogypon uzak adamları ise yüksek Cnc ve Critice sahip Barsala yapmanızdır.

En İdeal Irk Mavi Irkta şudur(Patapon 2 im Japonca olduğu için adını bilemiyorum.)

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu

Smd adlı arkadaşım oyunun en kolay bölümlerindesin

Patapon Oynuyorsan İlk bölümde bulunan Chaka davulu nu bulduktan sonra yapılabilen bir totem var.
    İlk bölümde bulunan totemi görünce üzerinde ne varsa o ritmi çalacaksın totem biraz yükselecek
    sonra bi daha çalıcaksın sonra bidaha ağzını açınca sana Bent Compass vericek.Bu olmadan oyunu bitiremezsin bilinmeyen yollara ulaşmak için gereklidir.

Patapon 2 Oynuyorsan Hangi bölüm tam bilmiyorum.Bir Totem var üzerinde Chaka davulu olmadan çalınamayacak bir kombinasyon var.Bu kombinasyonu çalıcaksın totem biraz yükselicek.bir daha çalıcaksın bir daha ve totem ağzını açıp gerekli olan nesne ile birlikte biraz ka-ching vericek.

NOT:TOTEM İ GEÇERSEN TOTEM KAYBOLUR VE RİTMİ ÇALAMASSIN TOTEM AĞZINI AÇANA KADAR O RİTMİ ÇALMAK ZORUNDASIN.

• Teşekkürler. Dün totemi bulduğumda yaratık olmamasına rağmen kayboldu. Chaka davulu var. Üzerinde yazan kombinasyon , Chaka-Pata-Chaka-Pata.

Psp'nin şarjı bitti , bi doldirim de o 6. bölümü tekrar açayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Teşekkürler. Dün totemi bulduğumda yaratık olmamasına rağmen kayboldu. Chaka davulu var. Üzerinde yazan kombinasyon , Chaka-Pata-Chaka-Pata.

Psp'nin şarjı bitti , bi doldirim de o 6. bölümü tekrar açayım.

Şarjı dolduktan sonra bizide bilgilendirirmisin?
  • Totemin hemen geçtiğim için (öyle alacağımı zannederek) alamıyordum. Şimdi aldım yağmur duasını ama ilerde ne işime yarayacağını kestiremedim daha.

Bir de bu Kb ve Cnc'leri arttırmak için özel bir yol var mı yoksa karakterleri geliştirdikçe onlar kendiliğinden mi artıyor ? Kusura bakmayın fazla sordum ama :)
  • Ben eskiden ağaç tipi yapıyordum önce. Sen de bir öyle dene istersen. Eğer Patapon 2 ise Evolution Map in ortasında bulunur bu tip, 2 tane tip birleşiminden çıkar maplerde. Hepsini kocaman ağaç yapana kadar çalış =) Zaten ilk başlarda bosslardan 2 item düşürüken 5 pataponu böyle yapınca 10 item düşürmeye başlayacaksın :D
  • quote:

Ben eskiden ağaç tipi yapıyordum önce. Sen de bir öyle dene istersen. Eğer Patapon 2 ise Evolution Map in ortasında bulunur bu tip, 2 tane tip birleşiminden çıkar maplerde. Hepsini kocaman ağaç yapana kadar çalış =) Zaten ilk başlarda bosslardan 2 item düşürüken 5 pataponu böyle yapınca 10 item düşürmeye başlayacaksın :D

Teşekkürler. Boşum zaten biraz takılayım
  • quote:

quote:

Ben eskiden ağaç tipi yapıyordum önce. Sen de bir öyle dene istersen. Eğer Patapon 2 ise Evolution Map in ortasında bulunur bu tip, 2 tane tip birleşiminden çıkar maplerde. Hepsini kocaman ağaç yapana kadar çalış =) Zaten ilk başlarda bosslardan 2 item düşürüken 5 pataponu böyle yapınca 10 item düşürmeye başlayacaksın :D

Noldu geçtinmi bölümleri?

• Oyun kaybolmuş bende.. Ben de hemen öhööhö...indi..öhöhöhö...yorum.öhöhöhö yani demek istediğim UMD mi arıyorum. Bulunca devam :D
  • quote:

Oyun kaybolmuş bende.. Ben de hemen öhööhö...indi..öhöhöhö...yorum.öhöhöhö yani demek istediğim UMD mi arıyorum. Bulunca devam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

quote:

Noldu geçtinmi bölümleri?

Boşım dediğim an bi uyumuşum iftar vakti uyandım

Fırsat bulursam oynarım birazdan

• Bir yanlışı düzeltmek istedim. Cnc nin EN yüksek olduğu patapon menyokki dir, ağaç olanlar yani. İlk normal patapondan sonra 2 ye ayrılır evolution map. O ikisini de yapınca, ortada birleşip bir patapon evolution ı çıkar, budur işte ağaç pataponu =)
  • Arkadaşlar ben 1. oyunda daha oyuna yeni başlarkenki bölümü geçemedim.Kaç saat sürüyor orası?
  • En fazla 10 dakika :D:D
  • Yapmaya
  • oyun çok eğlenceli ama zaman darlığından birtürlü adam gibi oynayamadım.ilk boşlukta bitirecem
  • Oyun çok zor yav. Hortum atan elemanı geçtim. Şimdi karşımda nerdeyse ordu var. 10 dk. 1 kılıç kalkanlı bi de benim hero ile kastım ama bi süre sonra iflas
  • Bende daha birincisini bir türlü bitiremedim ama arşivlik ve şaheser bir oyun. Bir ara sardırmak lazım yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bende daha birincisini bir türlü bitiremedim ama arşivlik ve şaheser bir oyun. Bir ara sardırmak lazım yine.

Aynen bende daha birinci oyunu bitiremedim.Ağaç gibi kolları olan bir yaratıkta tıkandım kaldım baya bir uğraştım beceremedim sinirlendim bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.