Şimdi Ara

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takıldığım bi bölüm daha var.Chaka davulunun açıldığı bölümde karşına bi dinazor çıkıo onu nası öldürücem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Takıldığım bi bölüm daha var.Chaka davulunun açıldığı bölümde karşına bi dinazor çıkıo onu nası öldürücem?

chaka temposunu öğretiyor savunma için. dinozor yanındayken savunmada kal sürekli. ön taraftakilerde güçlü kalkanlar olsun. dinozor uzaklaşınca takip edersin. savunarak geçeceksin o bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Takıldığım bi bölüm daha var.Chaka davulunun açıldığı bölümde karşına bi dinazor çıkıo onu nası öldürücem?

chaka temposunu öğretiyor savunma için. dinozor yanındayken savunmada kal sürekli. ön taraftakilerde güçlü kalkanlar olsun. dinozor uzaklaşınca takip edersin. savunarak geçeceksin o bölümü.

Geçtim sonunda çok saol.Bide pataponları nası dönüştürüyoruz?
  • dönüştürmek derken? ben de çok uzmanı değilim oyunun. çok oynayamıyorum zaten, senden bir iki bölüm öndeyim. aynı askerin garip kulaklı daha büyük hali gibi birşey diyorsan. ağaçtan çıkartırken askeri, mesela normal dal yerine çiçekli dal kullan. değişik kombinasyonlar var sanırım bu şekilde. internette vardır belki bunları anlatan bir yer, bakmak lazım.
  • Ksra bakmayin arkadaslar anlattiginiz bolumleri gormeden hatirlamiyorum.Oyunu ciktigi donem bitirmistim. Karakterleri degistirme dediginiz olay krkteri yrttgmz Evolution Map Yani evrim haritasi uzerinden yapilir. Gamefaqs ta ayrintili bilgi yer almaz.
  • quote:

dönüştürmek derken? ben de çok uzmanı değilim oyunun. çok oynayamıyorum zaten, senden bir iki bölüm öndeyim. aynı askerin garip kulaklı daha büyük hali gibi birşey diyorsan. ağaçtan çıkartırken askeri, mesela normal dal yerine çiçekli dal kullan. değişik kombinasyonlar var sanırım bu şekilde. internette vardır belki bunları anlatan bir yer, bakmak lazım.

mesela hard ıron yerine titanyum ore kullanırsam farklı bi tatepon üretebilirmiyim?
  • quote:

quote:

dönüştürmek derken? ben de çok uzmanı değilim oyunun. çok oynayamıyorum zaten, senden bir iki bölüm öndeyim. aynı askerin garip kulaklı daha büyük hali gibi birşey diyorsan. ağaçtan çıkartırken askeri, mesela normal dal yerine çiçekli dal kullan. değişik kombinasyonlar var sanırım bu şekilde. internette vardır belki bunları anlatan bir yer, bakmak lazım.

mesela hard ıron yerine titanyum ore kullanırsam farklı bi tatepon üretebilirmiyim?

şuraya bir göz at:http://patapon.110mb.com/axe.htm

• çok saol valla.peki o ejderpon falan onları nası yapacam?
  • O dediğini bilmiyorum valla. Bilgisayarda COD MW2 oynamaktan ona vakit kalmıyor.
  • Ben sizi Pp2 den bahsediyorsunuz sanmistim.Pp 1 de Ejderpon yok melek ve seytan var. melek Iki sari item divine yani muhtesem itemle ortaya cikar seytan tek divine ve bir alt seviye itemle olusur.Ejderpon yok Pp 1 de
  • Pek anlamadım ama olsun.Şimdi crossing desert bölümündeyim ama bi türlü geçemiom.Yağmur duası ve don davuluna ihtiyacın var diyo ama ben de yok öle bişi.Dodongadan düşmedi.Naapmam gerek?
  • Arkadaşşlar selamlar ben ilk patatponu oynuyorum ruzgar buyusunu yeni aldım bir soru sormak istiyorum.

mevcut ordu sayısını fulledım yanı 6 adet okcu 6 adet mızrak 6 adet baltalı 3 adet atlı patapon oluşturdum ama bunlar gucsuz olduğundan mevcutları nasıl yok edip yerine yenilerini oluşturabilirim.
  • Arkadaşlar bende birşey sorcamda bu patapon 2 de demircinin seviyesini nasıl yükseltiriz lvl1 de yim sürekli aynı materyali üretip duruyoruz
  • İlk pataponda 3. Yada 4. Bölümü geçememiştim.
  • bu oyun zor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

bu oyun zor ya

Ne yalan söyleyeyim Bencede zor ve karışık
  • bendede oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Arkadaşlar 2 sorun olacak:

1. 9. veya 10. bölümdeyim ( 8 bile olabilir ) sadece ekrana elemanın teki geliyor, birşeyler söylüyor ve mission failed diyor. Kombinasyonları falan denedim ama olmadı bir türlü elemanın konuşması bitince direk Mission Failed.

2. Ordu yaratma (veya ne diye geçiyorsa) ben upgradeleri falan hangisine eşyalarım yeterse ona göre yapıyorum. Bunun belirli bir stratejisi falan var mıdır acaba ?
    Teşekkürler

ne yapacağını söyliyim sana mushroom nyokiri swamp bölümü var oraya gireceksin o bölümde ilerleyince bir kule gibi bişey göreceksin ama tam üstüne gelmeyeceksin kulede kare üçgen yapacaksın sonra 1 kat yükselecek sonra yine kare üçgen yapacaksın yine yükselecek bir daha öyle yapacaksın ondarn sonra kulenin kökündenmavi yuvarlak bir cisim çıkıcak onu alacaksın bölümü bitirince geçemediin bölüme gelceksin ve hani şu heronu ve askerlerini gösteriyor ya ordaki bayrakçı elemana geleceksin ordan x e bas seninki yuvarlak da olabilir işte seçeceksin mavi cisimi ondan sonra girecek sin sonra pt pt pt pn yapcan sonra küçük bi kule çıkcak onu yıkacaksın için den de don drum çıkacak pata drum gibi işte sonra adamın yanına gelcen patapatapatapon yapcan fever olunca x,xx,xx yapcaksın sonra sırayla talimatları yapacan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

quote:

1. 9. veya 10. bölümdeyim ( 8 bile olabilir ) sadece ekrana elemanın teki geliyor, birşeyler söylüyor ve mission failed diyor. Kombinasyonları falan denedim ama olmadı bir türlü elemanın konuşması bitince direk Mission Failed.

2. Ordu yaratma (veya ne diye geçiyorsa) ben upgradeleri falan hangisine eşyalarım yeterse ona göre yapıyorum. Bunun belirli bir stratejisi falan var mıdır acaba ?
    Teşekkürler

ne yapacağını söyliyim sana mushroom nyokiri swamp bölümü var oraya gireceksin o bölümde ilerleyince bir kule gibi bişey göreceksin ama tam üstüne gelmeyeceksin kulede kare üçgen yapacaksın sonra 1 kat yükselecek sonra yine kare üçgen yapacaksın yine yükselecek bir daha öyle yapacaksın ondarn sonra kulenin kökündenmavi yuvarlak bir cisim çıkıcak onu alacaksın bölümü bitirince geçemediin bölüme gelceksin ve hani şu heronu ve askerlerini gösteriyor ya ordaki bayrakçı elemana geleceksin ordan x e bas seninki yuvarlak da olabilir işte seçeceksin mavi cisimi ondan sonra girecek sin sonra pt pt pt pn yapcan sonra küçük bi kule çıkcak onu yıkacaksın için den de don drum çıkacak pata drum gibi işte sonra adamın yanına gelcen patapatapatapon yapcan fever olunca x,xx,xx yapcaksın sonra sırayla talimatları yapacan :)

Hocam ben PSP'yi satalı 2 yıl falan oldu. Zaten geçmiştim de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

quote:

Teşekkürler

Hocam ben PSP'yi satalı 2 yıl falan oldu. Zaten geçmiştim de.

xD ben direk baktım öle dolastım ondan sonra yorumunu gorunce bnde direk yazdım zaten kafada yok tu bnde o sıra :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12skillet12 -- 6 Ağustos 2011; 14:30:59 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.