Şimdi Ara

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1. oyunu yeni oynamay başladım, ilk ve 2. gizli boss u geçtim 3. yüzen boss tayım ancak ordumu güçlendirmeye çalılıyorum.

Yaratıkları öldürerek ka-ching sorunumu çözdüm ancak şimdi aklıma takılan başka bir husu var.

Ka-ching ve en düşüğündende olsa materyeller yeterli oldukça yeni adammı yapayım yoksa en iyi materyeller biriktirip(örneğin titanium ore) düşmesini mi beklemeliyim daha iyi adamlar yapsbilmek için? Evet ise bunları nasıl düşürürüz özel biryolu var mıdır ?

Ve son sorum en çok ne üreteyim ben en çok eli baltalılardan üretiyorum, 2 tane okçum var 4-5 tane de mızaraklı adam 4-5 tanede baltalı var.

Buyrun tarzanca anlattım size derdimi.
  • Para ve metaryal biriktirip rarepon yapma direk beyaz olan pataponlardan yap çünkü sen şimdiden onlara para harcarsan yazık olur kafasına tak miğfer ini al eline silahını öyle saldır daha sonra onları siliceksin diğerlerinde yapsan yine sileceksin.Çünkü titanium ore değil onun bir üstü miytherial var ette biftek değil altın biftek var.Ağaçta hinoki değil daha üstü var.daha fazla item düşürmek istiyorsan cnc nin yüksek olduğu yaratıkalara bakıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 17 Eylül 2009; 20:46:04 >
  • arkadaşlar bende patapon 1 de biryerde kaldım orda raptora benzayen bir şeye karşı savaşıyodum cha cha pata pon mu uygulayacağız bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • Hocam kırmızı çeneli boss 2 adamımı yedi ve adamlar geri gelmedi, çok koydu.

Yaratığın cnc sinin yüksek olduğunu nereden bileceğim?
  • Raptor ne velicoraptor mu?Yoksa elindeki silah mı raptora benziyor.bölümün ismi ne?

Berdush senin cevaba gelince

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu

pataponun hızının tam yanında Cnc rate yazıyor.hp den 2 aşağı sağ taraf...

• Bir soru daha, daha yeni süvari yapabildim, şimdi kullanabileceğim 4 tane ünitem oldu, hangisini yok ediyim eskilerden, mızraklılar ?
  • mission 3teyim 2 tatepon ve 3 yaripon var bende ama geçemedim 3ü. chaka chaka pata ponun çıktığı bölümdeyim yani ama geçemiyorum bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Bir soru daha, daha yeni süvari yapabildim, şimdi kullanabileceğim 4 tane ünitem oldu, hangisini yok ediyim eskilerden, mızraklılar ?

Süvari ve tateponlar muhakkak dursun.Mızraklıları çıkar ama silme
  • Ya arkadaşlar 6 dklık ejderha bölümü var geçemedim o bölümü o bölümdeki püf noktası nedir olmuyor bir türlü patapon 2 ing versiyn.
  • Patapon 2 de ejderha derken dinazor mu kasdediyorsun yoksa velicoraptor ve dinazor karışımı olan 2 kafalı yaratıktan mı bahsediyorsun hepinize Lütfenn bölümün ismini yazın diyorum.Algılama makinesi değilim.Ayrıca patapon 1 mission 3 de takılı kalan arkadaşa çok şaşırdım bir daha bakıcam oyuna sonra bilgilendiririm.
  • yok tek kafası var ateş saçtığı için ejderha dedim dinazor işte

aga oyun bana karışık geldi yaaa şu patapon world amap girdim hunting tochirayı geçmişim,juju jungleyi

geçmişimtraining nanjaro hill courseı geçmişim.dodongayı geçmişima noble ofdeath daym ama burda değil

şu word maptan sonra en sağda yeşilimsi bi kapı var ordan girince yumurta taşıyorsun hani dinazor lu yer

yaaa ama world mapte değil bide bu ağaç vra bu ne yaa ölen askerlerimin kafsındaki şeyi gömüyolar yeni

asker çıkıyo falan asker seçemiyorum ama bu ne yaaaa bir sürüde item var ama tıklanmıyo anlmadım

oyunu ben

• Arkadaşım senin sorunun ingilizce. Patapon oynamak yerine ingilizce öğrenmek için gününün belli bir kısmını ayırırsan kızma ama senin için daha iyi olacaktır...
  • Yo doğrudur niye kızayım inşaat mühendisiyim ama ingilizcem berbat ama yabancı bi ülkeye gitsem ihtiyaçlarımı karşılayacak kadarda iyi.. aksanıma hakketen laf söylettirmem önüme ingilizce bir metin konulsun tam bir amerikan aksanıyla okuyabilirim buda yetenek herhalde hangi okula gittiysem hocalar hep aynışeyi söylerlerdi.Sen yabancımısın diye ya sen hem benim ingilizcemi boşver bölümü nasıl geecm onu söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 20 Eylül 2009; 1:22:22 >
  • Arkadaslar sahsi tartismalardan kacinin lütfen.
  • ilgin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 20 Eylül 2009; 13:20:07 >
  • Up....
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Bu oyunu merak ettim ve yükledim ama hiçbir şey anlamadim oyundan.. 10 tane oyun varsa bi bunu anlamadan sildim...

Nedir bu oyunya böyle

Bende bişey anlamadım öyle ekrana bakıp kapatıyorum
  • up
  • ben patapon 1 e yeni başladım mission kaç bilmiorum ama önce taştan bi duvar yıkıosun sonra çiçekli biyerde uzun bacaklı şeyler var senden kaçıolar yürüe yürüe bölüm sonunda çıkan antene geliyorum mission failed dio anlamadım o yaratıkları öldürecek miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decepticon -- 24 Nisan 2010; 15:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

ben patapon 1 e yeni başladım mission kaç bilmiorum ama önce taştan bi duvar yıkıosun sonra çiçekli biyerde uzun bacaklı şeyler var senden kaçıolar yürüe yürüe bölüm sonunda çıkan antene geliyorum mission failed dio anlamadım o yaratıkları öldürecek miyim

İlk bölüm pon pon pata pon yaparak kacheek denen kuşları öldüreceksiniz yakınına girerseniz kaçarlar ve görevi kaybbedersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.