Şimdi Ara

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patapon oyununda oynayanı aşırı derecede sinir etme gibi bir özellik var. Bende sinir oluyorum çok.
  • bolum ismine gore yardimci olabilirim acikcasi benide cok sinir ediyor Avrupa versiyonunu indirdim oyunu 2gunde bitirdim ama 3 tane mini game 4den fazla miracle acilmadi zaten bazi bolumleri atlayarak gecti oyun ilk serideki save ile baslayinca yenilmem gereken bolumu gectim, bu arada arkadaslar babam ameliyat oldu gecmis olsun dileklerinizi eksik etmeyin.
  • geçmiş olsun acil şifalar dilerim
  • Geçmiş olsun PLATINIUM. Acil şifalar dileriz.
  • Saolun arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 9 Eylül 2009; 12:55:54 >
  • Geçmiş olsun Platinium.

Ya arkadaşlar bu oyundaki materyal kıtlığına bir dur deme çaremiz yok mu ?? Cnc abandım onu yaptım bunu yaptım. Daha Cnc yapacak materyal bulamıyorum. 1 karakterim level 10, biri level 5 oldu. Centura ile Dodonga level 15 lere çıktı. Yandım yavs :D

Edit : Yöneticimize birşey söylemek istiyorum. Patapon 1/2 için özel üst konu. Monster Hunter, Tekken vs.vs. gibi tutmuş oyunlar için üst konu yapabilirmiyiz ? Ana konu olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 9 Eylül 2009; 14:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Geçmiş olsun Platinium.

Ya arkadaşlar bu oyundaki materyal kıtlığına bir dur deme çaremiz yok mu ?? Cnc abandım onu yaptım bunu yaptım. Daha Cnc yapacak materyal bulamıyorum. 1 karakterim level 10, biri level 5 oldu. Centura ile Dodonga level 15 lere çıktı. Yandım yavs :D

Edit : Yöneticimize birşey söylemek istiyorum. Patapon 1/2 için özel üst konu. Monster Hunter, Tekken vs.vs. gibi tutmuş oyunlar için üst konu yapabilirmiyiz ? Ana konu olarak...

Bende başka bir konuda dile getirdim yeniden yazayım.

Ben Patapon Patapon 2 Loro Roco Loro Roco 2 God Of war Need For Speed Carbon Tekken Dark Resurrection Dragon Ball Gibi oyunların abartısız uzmanıyım.Özellikle Tekken de Tüm Dojoların bittiği ve İron fist yani demir yumruk ünvanına sahip olduğum save im vardı.Bir düzenlemeye gidilirse aynı o save gibi birşey yapar oyun hakkında tüm unlocklar combolar ve ünvanlar hakkında bilgi verebilirim.God Of wardada tüm Treasure lar açık saveim var.Çoğu yaratığıda cinematic olarak kesmişimdir.

aynen bencede olmalı Loro roco yu tam bitirememiştim iso bozuktu 3-7 sinde kalmıştım ama 2 seride tüm abilityler falan açık full+full bitik neredeyse....

böyle birşey olursa süper olur manyak bir rehberde hazırlarım.

Saol Alper

• Küçük bir Guide, türkçeleştirmesini yaptım =) Herkesin işine yarayacağını umuyorum... Listedeki Bağışık kelimesinin anlamı ondan zarar almamasıdır... Sanırım Şeytan Mogyoon, Melek Barsala oluyor. Diğerleri ise şekline göre türkçeleştirdim. [] arasındakiler ise gerçek isminin kısaltılmışı. Mesela Menyokki ağaç pon un ilk devresidir, kısaltılmışı MEN dir...

- En İyi HP : Ağaç-pon (+500HP) [MEN]
    - En İyi Minimum Hasar : Köpek-pon (+ 100) [WAN]
    - En İyi Maximum Hasar : Şeytan-pon (+ 400) [MOG]
    - En İyi Saldırı Hızı : Kirpi-pon (0.2sec) [CHI]
    - En İyi Toplam Hasar : Şeytan-pon (+0-400) [MOG]

~~~~~~~~~~

- En İyi Ateş Dayanıklılığı :
    Ejder-pon (BAĞIŞIK) [GYA]
    Kurbağa-pon (BAĞIŞIK) [NYO]

- En İyi Buz Dayanıklılığı : Tavşan-pon (BAĞIŞIK) [PYO]
    - En İyi Uyku Dayanıklılığı : Mantar-pon (BAĞIŞIK) [MAS]

~~~~~~~~~~

- En İyi Kritik Hasar Dayanıklığı ( Critical ) :
    Geyik-pon (BAĞIŞIK) [KAN]
    Koyun-pon (BAĞIŞIK) [MOF]
    Kırmızı Balık-pon (BAĞIŞIK) [CHG]

- En İyi Düşürme Dayanıklığı ( KnockBack ) :
    Domuz-pon (BAĞIŞIK) [BUH]

- En İyi Kusturma Dayanıklığı ( Cnc ) :

~~~~~~~~~~

- En İyi Kusturma Özelliği : Ağaç-pon (+ 200%) [MEN]
    - En İyi Kritik Hasar Özelliği : Melek-pon (+ 400%) [SAB]
    - En İyi Düşürme Özelliği : Mantar-pon (+ 300%) [MAS]

~~~~~~~~~~

- En İyi Yakma Özelliği : Ejder-pon (+ 300%) [GYA]
    - En İyi Dondurma Özelliği : Penguen-pon (+ 250%) [KOP]
    - En İyi Uyutma Özelliği : Mantar-pon (+ 300%) [MAS]

• Alper bunları ben biliyorum gamefaqs u google ile çevirmiş gibisin olsun yinede saol :)

Mogypoon Şeytan_pon oluyor.
    Barsala Melek_pon oluyor.
    Wagyanba da Ultimate rarepon yani minimum hasarı alan patapon türüdür.evulotion map in sonunda çıkar.Yağmur duası yani rain miracle okumadan geçebilirsiniz bunlarla çok az hasar alırlar ve lav o kadar kolay tutuşturmaz bunları.ağaç pon iyi güzel ama çok kolay yanıyor bu guide ları Patapon un Tips menüsünden öğrenebilirsiniz.Altar yani eşyalarımızın bulunduğu yerde kareye basarsak tips menüsü gelir % kaçını tamamladığınız üstte yazar...
  • Tipsi yeni öğrendim O.o Ayrıca Google ile değil kendim uğraştım fazla uzun sürmedi zaten =) Elimde yeni bir taktik var. Level 4 Centura dan ;

12 Kuneri Fang - Lv1
    12 Itete Fang - Lv2
    5 Gizaza Fang - Lv3
    2 Nazozo Fang - Lv4
    1 Demon Fang - Lv5

Düşürmeyi başardım =) Bilmeyenler için de kaç level materyali olduğunu yanına yazdım =)

Edit : Mochicchichi avımda Centura kadar başarılı olamadım çünkü HP si daha az olan bi canavar. Level 6 Mochicchichi den ;

6 Dadikada

8 Mudada Bone - Lv1
    10 Gashirin Bone - Lv2
    7 Dodeka Bone - Lv3

Düşürdüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 9 Eylül 2009; 19:26:42 >
  • quote:

Tipsi yeni öğrendim O.o Ayrıca Google ile değil kendim uğraştım fazla uzun sürmedi zaten =) Elimde yeni bir taktik var. Level 4 Centura dan ;

12 Kuneri Fang - Lv1
    12 Itete Fang - Lv2
    5 Gizaza Fang - Lv3
    2 Nazozo Fang - Lv4
    1 Demon Fang - Lv5

Düşürmeyi başardım =) Bilmeyenler için de kaç level materyali olduğunu yanına yazdım =)

Ben 4 tane Demon düşürmüştüm sende malzeme çok ama pek işi yok.
  • PLATINIUM daha ordumu yeni geliştiriyorum. Bunu sadece hero dahil 2 adet Level 6 ağaç Yumipon ile yaptığımı söyleyebilirim, diğerleri normal. Level 3+ item düşürmek için de bir taktik var. Fakat önce bunu tamamlamam gerek. Sonra güzeel bir guide yazıcam =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 9 Eylül 2009; 19:28:10 >
  • quote:

PLATINIUM daha ordumu yeni geliştiriyorum. Bunu sadece hero dahil 2 adet Level 6 ağaç Yumipon ile yaptığımı söyleyebilirim, diğerleri normal. Level 3+ item düşürmek için de bir taktik var. Fakat önce bunu tamamlamam gerek. Sonra güzeel bir guide yazıcam =)

O taktikler bana şuan lazım çünkü aşçım tarlacı yani çiçekle oynayan kişi ve kimyasal malzeme yapan adamlar çıkmadı faq u dan bakabilirmisin hangi yaratıklardan çıkıyormuş.Japonca seride hepsini çıkarmıştım taktiğide söylersen iyi olur.tüm bossları kaç kere kestim çıkmadı meretler. Cnc yemi yüklensem acaba...

• Sana bir tavsiye =) Ya okçu TreePon yap level 10, 3 adet bile yeter. Bu şekildeyken Hero yu Tatepon yap. Hero modla korusun Cnc ile yüklen Hero moddan çıkmamaya çalış. Bir tane daha taktik var bu genellikle avda kullanıyorum. Kedi-Pon 3 adet en az okçu yapıyorsun. Level 10 tercihimdir. Sonra 1 adet KirpiPon yapıyorsun Level 10 ki, Heroyu Kirpi okçuları Kedi yapacaksın. En fazla ve en hızlı hasarı veren birim oluyor kendileri. Normal birimler ne kadar hızlı olursa olsun bir Pon Pon da 2 vuruş yaparlar, okçular ise 3. Fakat okçu hero su nun ok sayısının hıza bağlı olduğunu unutma. Heaven ok vs. ile 0.02 ye inilebildiği söyleniyor hız bakımından...

Liquid Minigame olması gerek o iksircilerdi galiba :
    -Mission 18-2: Giant Elephant of Kochikachi Lake Mamboss
    A giant elephant that was kept frozen since the ancient times
    Unbelievably there are more than enough of these to be sustainably hunted
    Defeat Mamboss for more valuable meat!

Farm Minigame ise Fah Zakpon :
    -Mission 9-2: Monster Centura hidden in the fog
    Behind the thick fog in Boyayan Basin hides a gigantic shadow
    Take a risk of your body fluid getting sucked by a sharp needle and
    Defeat Sentura for more valuable fangs!

Çıktıkları görevler...

Dipnotcuk : Umarım The Great Despair görevini yenmemişsindir ? 1 bossun kaçtığını duymuştum yenilmezsen o görevde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 9 Eylül 2009; 20:12:24 >

• quote:

Sana bir tavsiye =) Ya okçu TreePon yap level 10, 3 adet bile yeter. Bu şekildeyken Hero yu Tatepon yap. Hero modla korusun Cnc ile yüklen Hero moddan çıkmamaya çalış. Bir tane daha taktik var bu genellikle avda kullanıyorum. Kedi-Pon 3 adet en az okçu yapıyorsun. Level 10 tercihimdir. Sonra 1 adet KirpiPon yapıyorsun Level 10 ki, Heroyu Kirpi okçuları Kedi yapacaksın. En fazla ve en hızlı hasarı veren birim oluyor kendileri. Normal birimler ne kadar hızlı olursa olsun bir Pon Pon da 2 vuruş yaparlar, okçular ise 3. Fakat okçu hero su nun ok sayısının hıza bağlı olduğunu unutma. Heaven ok vs. ile 0.02 ye inilebildiği söyleniyor hız bakımından...

Liquid Minigame olması gerek o iksircilerdi galiba :
    -Mission 18-2: Giant Elephant of Kochikachi Lake Mamboss
    A giant elephant that was kept frozen since the ancient times
    Unbelievably there are more than enough of these to be sustainably hunted
    Defeat Mamboss for more valuable meat!

Farm Minigame ise Fah Zakpon :
    -Mission 9-2: Monster Centura hidden in the fog
    Behind the thick fog in Boyayan Basin hides a gigantic shadow
    Take a risk of your body fluid getting sucked by a sharp needle and
    Defeat Sentura for more valuable fangs!

Çıktıkları görevler...

Dipnotcuk : Umarım The Great Despair görevini yenmemişsindir ? 1 bossun kaçtığını duymuştum yenilmezsen o görevde...

Allahım Ceza mı bu o bölümü geçmiştim bende diyorum neden bölümler eksildi haydi yeniden başla oyuna tolga

• Bu sefer baştan Ağaç Yumipon abanman dileğiyle :D:D İşin komiği Dodonga geriye doğru gidecekken 9 adet item düşürdü =) Ve bu işin farklı bir güzelliği var ki, Ağaç Ponlar için Level 2 eşyalar gerekiyor sadece. En can sıkıcısı ise Cherry Tree... Daha Dogaeen i açmadım ama açmak için kendimi yardırıyorum...
  • quote:

Bu sefer baştan Ağaç Yumipon abanman dileğiyle :D:D İşin komiği Dodonga geriye doğru gidecekken 9 adet item düşürdü =) Ve bu işin farklı bir güzelliği var ki, Ağaç Ponlar için Level 2 eşyalar gerekiyor sadece. En can sıkıcısı ise Cherry Tree... Daha Dogaeen i açmadım ama açmak için kendimi yardırıyorum...

Sana yemyeşil bir ordu göstereceğim içinde domuzlar koyunlar otlıyacak....
  • En zor bossların Dodonga , Majidonga bi de buz versionu olduğunu farketmem uzun sürmedi... Cioking gibi Yengeçler, Dodonga gibi Dinazorlar ve SPOILER SPOILER SPOILER 1. oyunun sonuncu bossu tipi olanlar SPOILER SPOILER SPOILER en zorları çünkü Tatepon heronuzu hero moddayken yerse oturuyorsunuz :D:D

Darantula Paragate Egg görevini oynamaktan şu nameler dönüyor kafamda :D:D

Pata Pon Don Chaka Pata Pon Don Chaka Pata Pon Don Chaka Don Chaka Pata Pon Yihhaaa !! :D

EDİT : Arkadaşlar en iyi Ka-Ching kazanma Metodunun ParaGate olduğunu açıklıyorum... Eğer düzgün bir kusturucu hero ile girerseniz. Sonunda 275 ParaChari alaibliyorsunuz. Bu parachari birimi paragate görevlerinin sonunda kutuları açmak için gereken puandır. Eğer hepsini açıp gerisini patapolise dönerken Ka-Ching yapsanız bile. Geriye 110 ParaChari falan kalıyor. 110 Parachari ise 550 Ka-Ching demek =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 10 Eylül 2009; 14:31:02 >

• Birazdan söyleyeceklerim Kalp hastalarına önerilmez, yüksek adrenalin yüzünden Kalp Krizi geçirilebilir...

Bu taktikle, evet dikkat edin kendinize. Mochicchichi den 78 adet item düşürdüm. Göreve girmeden önce Gashirin Bone lara baktım. 1 adet falandı. Görevi bitirdim 31 adet Gashirin Bone um vardı. Taktiğin adını bu yüzden YOK ARTIK !! koydum...

YOK ARTIK !!! Taktiği -

Aşama 1 - En zor ve sıkıcı aşama :
    Oyuna başlanılır başlanmaz 4 adet Yumipon ( Okçu ) yapılır ve ilk baştakini AğaçPon yapmak için uğraşılır. Level 10 yapıldıktan sonra 1 adet AğaçPon, 1 veya 2 adet kibapon yapılır. Hero yu da Yumipon level 10 Menyokki yani ağaçpon yaparız. Böylece 2 adet yüksek Cnc li ponumuz olacaktır. Ayrıca Hikayede Darantula yani mor örümcek bossuna kadar ilerlenir. Paragate yani yumurta görevlerinden bu görev yapılarak Shubabassa, en erken alınan en hızlı hızlara sahip olan maske alınır. Yumipon Heronun atış sayısı hızına bağlıdır. Bu Level 10 ağaç + Shubabassa maskesi ve Hero Mod ile birleştirildiğinde feci ok yağmurları haline dönüşür. Unutulmaması gereken birşey vardır ki, Bosslarla dövüşürken Hero dahil bütün karakterlerin silahlarının Wooden yani en kötü silah olması gerekir. Ne kadar az hasar varsa boss o kadar çok yaşar. Boss ne kadar çok yaşarsa o kadar çok item düşer. Fakat bu şekilde anca 10 ila 25 arası item düşürülebilir... Amaç 3 pataponu level 10 yapmaktır...

Aşama 2 :
    Dodonga, Centura, Mochicchichi ve Gaeen paso kesilerek güzel bir level 2 materyal depolanır. Bu sırada 2. ve 3. yumipon level 10 ağaç yapmak için uğraşılır... Bu seviyede, Bossların düşürdüğü itemler 20 civarında veya daha fazlada dolanmalı, daha son darbemizi vurmadık =)

Son Aşama :
    4. Yumipon Level 8 , 5. ve 6. Yumipon ise 2 Level ağaçpon yapıldıktan sonra. Kibaponlar ordudan çıkartılır. HeroPon Tatepon yapılır. Heropon un Hero Moduyla korunulur. Bu sayede Hero Yumiponun verdiği yüksek ve hızlı hasar, her pon pon pata pon da 3 atış yapan ve Cnc si %132 olan yumipon askerlere bırakılır. Fakat bu aşama sayesinde de, sadece düşük level itemler düşürülür. Rare itemleri düşürmek için Son Aşama++ yı sonra yazacağım =)

Gaeen Dövüşü Başları, Fazla başarılı bitmedi bu görev...

Gaeen Dövüşünün Bitimi - Maalesef Itemler gözükmemiş :S 2-3 satır vardı...

Centura Dövüşü Yağmur Duası

Centura Dövüşü Bitimleri

Centura Görev Bilgisi

Dipnot : Çok fazla item toplamamaya çalışın. yani bütün ekranı geçen satırlar yapmamaya çalışın. Çünkü 30 item ( 2 satır ) dan sonra item isimleri mission completed da yazmamaya başlar. Oyunu fazla zorlamanın oyunu kitleyebileceğini duydum. Eğer çok item düşüyorsa da korkmamaya çalışın. Devam edin fakat bir sonraki turda ordularınıza biraz saldırı arttıran item ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 10 Eylül 2009; 21:29:26 >

• ben oyunu yeniden bitirdim imdi yahni yapıp yapıp duruyorum kesmiyor artık Ejder Ponlarımın manyak oldu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.