Şimdi Ara

Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pataponda ve Patapon 2 Don Chaka ile ilgili bölümlerde Takılanların yardımlaşma konusu

Soruları Pm den değilde buradan sorun diğer arkadaşlarda faydalansın.

Patapon İngilizce Bitirilmiş ve yarım kalmış save dosyaları Ordum Baya güçlüdür

http://ultrashare.net/hosting/fl/a6683dd939/Patapon_Eu_Avrupa

Patapon 2 Don Chaka Japonca Save %100 bitirilmiş save Dosyası Divine Weaponlar Moogypon Barsala ve En üst hali de 10 lvl

http://ultrashare.net/hosting/fl/6e22da1273/Patapon_2_Don_Chaka_Japonya

Patapon'dan ScreenShotlar

Sizde Kendi Bitmiş Save Dosyalarınızı Paylaşabilirsiniz.

Oyunun Missionları hakkında bilgi

http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/950766/55129

Mission 33 The 3 God Generals Bu bölüm ve Related Videos ta bölümlerin nasıl geçileceğini videoları seyrederek öğrenebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=r3XooZ2w8SA#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 9 Eylül 2009; 13:30:32 >

• Beyler 1 yıldır geçemediğim bölümü yabancı sitelerden edindiğim bilgilerle geçtim bizim türkler hiçbirşeyi paylaşmıyor.nasıl geçileceğini isteyen olursa pmden yollarım.
  • Bilsem söylerdim Bendede o oyun yüklü şarkı söyleyip duruyolar pa ta pon falan diye ben çözemedim o oyunu
  • ingilizcesi çıkmadımı bu oyunun.? bugün psp aldım japonca oyun. ben hiçbirşey anlamadım.
  • arkadaşlar patapon 2 ingilizcesi çoktan çıktı pm atarsanız veya mail yoluyla bana ulaşırsanız yardımcı olurum (ayrıca ben daha ilkini bitiremedim yarısına kadar geldim zannediyorum ama bitiremedim bir yerde tıkanmıştım onuda sorarım size saygılar )
  • Bana sorabilirsiniz.İlkini 2008 de bitirdim 2008 yapımı oyun 2. Oyunun Japoncası 2008 de çıktı o yüzden ben japoncasını indirmiştim. dediğim bölüme rahat 4-5 bölüm bindirdim.Yine bir yerde takıldım bu bölümede umarım 1-2 sene ayırmam.[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 8 Ağustos 2009; 20:11:10 >
  • Wayy; Platinium da Patapon oynuomus

Ben de takılmıştım bir yerde aslında; hani bi kaleye yuruyorsunuz oyunun ortalarında.
    Ama okcularınız ters esen ruzgardan dolayı ise yaramıyor. Cok denedim ama henuz gecemedim

Orduyu guclendirip yollamaktan baska bir kolay yolu war mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Wayy; Platinium da Patapon oynuomus

Ben de takılmıştım bir yerde aslında; hani bi kaleye yuruyorsunuz oyunun ortalarında.
    Ama okcularınız ters esen ruzgardan dolayı ise yaramıyor. Cok denedim ama henuz gecemedim

Orduyu guclendirip yollamaktan baska bir kolay yolu war mı?

O bölümde ordun güçlü olsa bile geçemessin.

Kırmızı veya mavi ejder den Tailwind miracle düşeçek onunla beraber o bölüme girip rüzgar duası yapacaksın sonra okçuların hedefleri kat kat uzaktan vurmaya başlıyacak. Ona benzer bir Bölüm ayrıyetten patapon 2 dede var Tailwind Miracle yani rüzgar duasını bölüm içinde okumadan bölüm geçilmiyor.

Patapon la ilgili her türlü soruları sorabilirsiniz.

• Yapma be :) Ben de de o son kaleye gelip bayaa da zarar ziyan vermistim aslında biraz daha verebilsem bitecek diodum
    meger oyle değilmis, ogrendiğim iyi oldu

Bu arada o ej.derlerde de birinde 7 digerinde 8. level'deyim ama dusen ıvır zıvır yok bi taraftan henuz Fatiha filan okusak geçilmio mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 12 Ağustos 2009; 16:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Yapma be :) Ben de de o son kaleye gelip bayaa da zarar ziyan vermistim aslında biraz daha verebilsem bitecek diodum
    meger oyle değilmis, ogrendiğim iyi oldu

Bu arada o ej.derlerde de birinde 7 digerinde 8. level'deyim ama dusen ıvır zıvır yok bi taraftan henuz Fatiha filan okusak geçilmio mu

Valla Usta Ejderleri Müthiş Bir fever Combosuyla geçersen içindeki kaliteli ıvır zıvırları veriyor.Bir bak eşyalar arasında vardır belki tailwind miracle Birde Chaka tuşunu açtıysan ilk avlanma yerinde bir anıt var o anıtdaki işaret leri 3 kere mi ne tekrarlarıynca yükselip ağzı açılıyor biraz para ve bazı şeyler veriyor.olmassa CwCheat adlı programı kullanıp istediğin herşeyi yapabilirsin ama tadı pek çıkmaz Silahları çok zorlandığın zaman kullanabilirsin.O z<man güzel oluyoAna Forumda Ejder yazılmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 12 Ağustos 2009; 17:30:05 >

• çok saçma bi oyun bence neymiş pon pon pata pn pata pata pata pon chaka chaka chaka pon ne bu bee hiç beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

çok saçma bi oyun bence neymiş pon pon pata pn pata pata pata pon chaka chaka chaka pon ne bu bee hiç beğenmedim

İngilizcen hiç yok galiba girişlerde nelerden bahsettiğini anlamıyorsun sanırım. Patapon ve Loro Roco Çıktığı zaman belirli aylarda en çok satanlar listesinde 1. idi herşey grafik değildir.PSP de grafik için tasarlanmış değildir.
  • Bende büyük bir kale ve karşıda çok güçlü bir karakterin olduğu bölümde takıldım bir türlü ölmüyor karşının herosu.
  • Yok yaw bu iste bir terslik war dur bakalım biraz daha kurcaliim cozerim. Dediğin bonusları onceden almıstım zaten. Chaka'yı acalı sene oldu
    Tailwind miracle'yi aldım mı bilmiyorum bir bakayım ama almıs olsaydım level baslamadan onceki ekranda kullanılacak item'lerimde olurdu ya da secilebilirdi sanırım

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 14 Ağustos 2009; 17:40:07 >
  • Ha ewet ejder yazılmıo da neden?!...

edit: simdi yazdım yahu 2 gün önce yazılmıodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 14 Ağustos 2009; 17:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Bende büyük bir kale ve karşıda çok güçlü bir karakterin olduğu bölümde takıldım bir türlü ölmüyor karşının herosu.

Bölümün ismini söylersen daha rahat yardımcı olabilirim.Kaleli birçok bölüm var bazılarını kaybetmek zorundasın gidip arka taraftan mancınık alıp öyle yıkıyorsun bölüm ismini söylersen daha rahat yardımcı olabilirim.

Blur Usta Senin için kendi ellerimle resim çektim.

Miracle yi buraya yerleştirip zamanı dolunca yeniden okumayı unutmuyorsun değilmi?

• Abicim o nasıl bir ordudur yahu! Benimki yanında sinek gibi kalmış.
    Anlasılan coook calısmam gerenk cooook
    Bu arada ben henuz tailwind miracle'yi alamamısım anlasılan
  • PataPon 2 Bu bölümü geçen varmı?

Bendeki japonca olduğu için oldukça zorlanıyorum.

iyi çekmişim fotoğrafları ha!!!

Bu bölümdeki sorunum ne üç hero nede üstteki yaratık ölüyor hadi onu bırakın ben ilerlemeye çalışıyorum ama üstteki yaratık habire yakepon yumipon ve tatepon ışınladığı için beni geri atıyor.geçebilen beri gelsin banada söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 16 Ağustos 2009; 0:14:17 >

• Üstteki Bölüm 33 level dir diabolus79 nickli arkadaş sayesinde bölümü geçtim oyunda yapmanız gereken tek şey büyük metal den kalenin yanına yapışana kadar fever yapmadan gelmek siz saldırıya geçmesseniz düşmanlar saldırmıyor zaten.sonra ordaki 3 boss konuşuyor belirli bir süre sonra orayı terkediyorlar onları dinlerken ne fever yapacaksınız nede saldırı tuşuna bakacaksınız onlar durduğu sürece sizde durun 3 ü gidince saldırı başlasın.
  •  Patapon, Patapon 2 Don Chaka Ana Konusu
    Ahanda Topum Oldu.
    Yalnız mı kaldın?
    Bak geldi arkadaşın.
    Hepsi Amele gibi çalışıyor beyler oyun bitti vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 16 Ağustos 2009; 20:21:18 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.