Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ffrisby Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.343
Cevap
75
Favori
292.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Mmorpg türünü seven birisi bu oyunu sever mi? Poe 1 hep başlamak istediğim ama gözümü korkutan bir oyun oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ilk oyunu oynamadım. Fakat 2. Oyunla birlikte bu dünyaya giriş yapıyorum. Erken erişimde satın aldım. Yeni başlayacaklar için hangi sınıf seçimleri daha iyi olur arkadaşlar?

Erken erişimin başlarında mevcut olan sınıfların çoğu yeni hocam, yani necro mesela vardı poe1'de ama burda çok daha farklı, direkt 1 sınıf olarak yapmışlar büyücü ve necro'yu, poe1 de birleşikti bir sınıf altında. Diğer sınıflar zaten tamamen yeni, haliyle bir şey demek mümkün değil hepimiz kör olarak oynayacağız oyunu. Zaten ilk hafta reroll döner deli gibi, herkes 20-30 a kadar kasıp farklı sınıf açar, en son en zevkli ne geliyorsa ona göre devam ederler diye tahmin ediyorum.

Bu arada, suana kadar satilan paket sayisina gore developerlar ilk gunden 500k kusur oyuncunun giris yapacagini bekliyormus. Umarim sunuculari hazirdir  gun yaklastikca satislar daha cok artacak bir de, umarim oynayabiliriz yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Kasım 2024; 0:43:31 >

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Başlangıç yapıları için genellikle maliyeti düşük yapıları tercih ederiz. Yapı paylaşımları olacaktır, tabi oyun her ne kadar devam oyunu olsada yeni bir oyun olduğu için herkes tarafından bazı şeylerinde keşfedilmesi için zaman gereklidir.
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunla birlikte, aslında hedef kitle olarak yeni oyuncuları kendine çekmek istiyorlar. Tabi bunu yaparkende eski oyuncuları küstürmemeride gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu oyunla birlikte, aslında hedef kitle olarak yeni oyuncuları kendine çekmek istiyorlar. Tabi bunu yaparkende eski oyuncuları küstürmemeride gerekiyor.

Yeni oyuncuları ve önceki oyunun karmaşıklığından gözü korkup bir türlü başlamaya cesaret edemeyenleri kazanmak adına daha sinematik ve QoL yönünden daha oyuncu dostu bir sisteme geçiyorlar.

Pasif ağacının altınla değiştirilebilmesi bile çok büyük bir adım. :) PoE 1 'de yanlış verilen bir puan veya değiştirilmek istenen build için yapılan harcama oyundan soğutabiliyordu. (sadece puan değiştirmek için gerekli bir orb vardı)

Currency yönünden çok daha oyuncu dostu olacak, daha yüksek oranla düşecekler ve sadece ticaret metası olarak kalmak yerine oyuncular düşen orblarla (orb PoE'de oyun içi her türlü harcama, craft ve takas için kullanılan currency oluyor) eşyalarını geliştirecekler. Bu da zaten oyuncuların oyuna bağlanmalarını, keyif almalarını sağlayacaktır.

• Gamepad desteği D4 gibi olursa çok iyi olur , yoksa benim için klavye zor.

• Şafak sıkıştırıyor valla. Cikisinda oynayamayiz ama toparlanmasi lazim uc bes gun serverlarin. Last Epoch ile bastiriyorum arzumu bu oyuna kadar.
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Konsol tarafınada aynı zamanda çıktığı için doğal desteğe sahip olacaktır.
  • GOTY gelir mi beyler
  • ffrisby kullanıcısına yanıt

:) 6 ay önce çıkarabilseler bu sene alabilirdi, artık seneye kısmet. :)

• Birde oyun içi düşürdüğümüz itemları gerçek para ile satabiliyor muyuz ?
    Gerçek para kazanma imkanı var mı CS gibi
  • Oyun türkçe gelecek gibi duruyor, hadi inşallah.
  • 15$ lık pakedi almıştım ama 27 dolarlık pakede geçmek istiyorum, 600 daha çok işime yarayacak gibi duruyor. Refund atıp sonrasında 1 üst pakedi alan oldu mu, bir problem çıkıyor mu?

• Zamanında PoE çok az oynadım. Endgame'i bilmiyorum. Diablo sever biriyim. Çok az oynadığım için endgamede neler gerekli, bu paketlerden hangisini almak lazım, ya da ne kadar gerekli kısmını bilenler açıklayabilir mi? Mesela bu points ile ne alıyoruz? gibi sorular konusunda yardımcı olabilir misiniz?

• Kage. kullanıcısına yanıt

Bu tür paketlerde refund işlemez gibi. Ben de pişmanım en azından 27lik paketi almadığıma. Sanırım ben 27 dolarlık paketi ayrıca alacağım. Hemen hemen 46 dolarlık pakete denk gelecek yani. Ya da bir 15lik paket daha çekerim. Emin değilim ama alacağım kesin gibi duruyor. 300 yetmeyecek çünkü tabler için belli. Gerçi Currency, Map ve Quad tab alınca uzun süre götürür diyorlar. Kaldı ki ben ilk oyunu tabsız 1000 saate yakın oynamıştım. Yani oynanmıyor değil ama bilemedim ya. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

15$ lık pakedi almıştım ama 27 dolarlık pakede geçmek istiyorum, 600 daha çok işime yarayacak gibi duruyor. Refund atıp sonrasında 1 üst pakedi alan oldu mu, bir problem çıkıyor mu?

15lik paketi iade edip 46lık faridun aldım az önce. iadedeyi steam hesabına yaparsan 12 saat sürüyor kullanıma hazır hale gelmesi yani hemen kullanamıyorsun.. kredi kartına yaparsan süre dahada uzar 7 gün gibi.. bütçe varsa 46lık paketi al birdaha coinle uğraşma. ilerde sadece coin alsan 1000 coin en az 100 dolar.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

insanların yazdıgına göre, poe2 de stash tab sistemi bi tık farklı olucakmış bir de poe1 deki tab gerektiren çoğu currency tipi poe2'de olmayacağı için currency tab, quad premium ve map tabi yüksek ihtimal yeter de artacak diyorlar. 300 bu 3üne anca yetiyor ama işin içine fragment, essence vs de girdiği zaman quad tableri kullanacağız o zaman, sonuçta pre stash, normal stashe göre çok daha büyük diye biliyorum, 4 tane olacak yani bir tanesini Ah için ayırsak, 3 tane olucak diğer o fragment vs map tabi ile birleşmediyse (muhtemelen birleşecek diyenler var bilmiyorum) fragment + essencelar için 1 pre tabi yeterli olur herhalde. Aslında cidden gerek yokmuş tamam, ileride oyuna content geldikçe ayrı olarak alırım   Refund'a güvenemiyorum, şimdi refund atarım kabul edilir, zam gelir falan, ben şansımı biliyorum çünkü.

• erken erişimin açılması ile beraber indirim gelecek stashler için, aklınızda olsun. yeni alınan coinleri falan o zaman harcarsınız. 6 aralık.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Refund oluyor sorunsuz. tek sıkıntı iade steam hesabına yapılırsa(ki en hızlısı steam hesabına yapmak) 12 saat askıda kalıyor sonra tekrar kullanabiliyorsun.

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt

Coinler stash tab, skin v.b alımında kullanılıyor onun dışında bir etkisi yok oyuna. bütçe el veriyorsa en büyük paketi al geç. yoksada en base paketi alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.