15 dolarlık paketi bir daha alsam 300 puan daha eklenir mi peki? Ben pişmanım 27 dolarlık paketi almadığıma. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (263. sayfa)
-
-
PS tarafında steam de 15 usd lik olan paket 1000 tl olarak çıkar bugün yarın :) -
Hocam refund isteği at istersen daha 8 gün var. Ben bugün attım içime sinmiyor 300, nasılsa sürekli oynayacağım bir oyun 600 cidden tam uygun. Steam wallet seçtim daha hızlı işlesin diye, geldiği gibi 27liği alacağım. Acele etmek istemezsen ben durum geliştikçe sana haber verebilirim. 15+15 alırsın 3dolar fark var ama sonuçta 2. paketle gelen kozmetikleri alabilecekken aynı fiyattan neden 15+15. Fiyat artar korkusu var da şuana kadar artmadıysa daha artmaz, zaten cogu ülkede fiyatları ucurdular. Aynı fiyatta kalan ülkeler var bizim gibi, artsaydı o zaman artardı diye düşünüyorum. Yine de beklemek istersen ben sana haber ederim, refund geçecekler mi bilmiyorum.
-
Haber bekliyorum. Pirince giderken bulgurdan olmayalim.
-
An itibari ile onaylandı refund hocam ama steam cüzdanında 7 gün içinde kullanılabilir olacak bu para demişler, burdan bi arkadaş 12 saat civarı kadar askıda kalıyor demişti, 7 gün süreceğini sanmıyorum 12 saat gibi bi süreçte kullanılabilir olursa geceye doğru satın alırım.
Edit: refund atarken, bir üst pakedi satın alacağım ondan refundluyorum demiştim etkisi oldu mu hızına bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Kasım 2024; 11:42:44 > -
7 gun farazi bir sure 12 saati asmaz bakiyeye iade. Ben de bugun yarin iade ederim o zaman senin durumuna gore. Ben normalde 46 dolarlik paketi bile alirdim niye bosluguma geldiyse boyle bir gaflete dustum.
-
refund at hiç uğraşma. 12 saatlik askıda kalma süresi var steam hesabına yaparsan iadeyi. açıklamaya üst paketi alacağını not düş. sorunsuz iade oluyor.
-
Para dedinmi Sony bam bam. konsolda oyun oynamak lüx harbiden.
-
ben de iade ettim. iade talebinin cüzdana düşmesini beklemeden king of feridun paketini alıcam. :D
-
27 dolarlık paketi refund edip 47 dolarlık paketi aldım ama poe sitesinde hala 1600 puanım gözüküyor 😄 inşallah geri almazlar 600 puanı 😜 -
Ben de dün iade talebi oluşturmuştum ancak fiyat artarsa diye endişelenip onu da iptal ettim . Keşke direkt 27 dolarlık paketi alsaymışım. Şimdi iade edip riske girsem mi yoksa 300 puan yeter mi bilemiyorum .
Edit: İade talebi oluşturdum tekrar, dayanamadım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 28 Kasım 2024; 13:15:34 > -
Bizden daha ucuza satılan bölgeler var, artsa onlar artardı.
-
Bazı bölgelerde artırıldığını paylaşmıştı arkadaşlar da o yüzden emin olamadım. Neyse artık iade ettik bakalım. Hızlıca hesaba yansırsa en geç yarın üst paketi satın alırım.
-
45 dolarlık paketi yapıştırın gitsin, fiyat bu kadar uygun iken kaçırmayın. Ben de bu sefer "keşke" dememek için en üst paketi aldım. En az 4-5 sene aktif oynanacak bir oyun için bişey değil 45 dolar. İlk oyunun 10 yıllık bir ömrü vardı. Endgame ihtiyaçlarından sonra kozmetik alınır illa ki özenicez çünkü kozmetiklere, hep dibim düşüyordu ilk oyundaki bazı kozmetiklere
-
İade ettim bakalım steam bakiyesi olarak. almayani harbi dovuyorlar o paket 100 dolarmis normalde. Ah ulan ya neyse zararin neresinden donulse kârdır. -
Benide gaza getirdiniz. Xbox üzerinden iade istedim. Steam üzerinden 45lik paketi alacağım.
Edit: Sınıra ulaştığımı belirtip direkt reddetti :) -
Forum olarak iade edip üst pakete geçiş yapıyoruz herhalde . İade hızlıca gerçekleşti. Steam'de bakiyenin kullanıma açılmasını bekliyorum.
Bu arada YouTube'ta Olivianna isimli arkadaş oyunu oynamaya başlamış. 2 gündür güzel içerikler paylaşıyor. Tavsiye ederim. Linkini de bırakıyorum.
-
Ben 15 usd lik paketi aldım. Oyuna sararsam sonra tekrardan coins alırım. Şuan için gerek duymuyorum. Çünkü ilk kez Poe dünyasına gireceğim. -
24 saat icinde erisilebilir yaziyor. -
Oyunu oynamaya başlamadı hocam. Yapımcıların etkinlikte gösterdiği oyun içi videoları kullanarak videolar çekiyor. Şuan kimseye açık değil oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X