Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.343
Cevap
75
Favori
292.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aylık askerlik görevim daha hızlı geçmişti he, bu ne zaman geçmiyor resmen.

• Oyun için Discord grubu tavsiyesi olan var mı?
  • ffrisby kullanıcısına yanıt

• PC'de ön yükleme ile ilgili bir tip vereyim, henüz ön yükleme sistemi nasıl olacak bilmiyoruz ama aklınızda bulunsun; çoğunuzun bildiği üzere steam ön yüklemeleri unpack yapmıyor, developerlar tarafından oyunun kilidi steam üzerinde açıldığı an unpack yapmaya başlıyor. Oyun PC'de 100 küsür gb, bu da kafadan güzel bir pc için 10-15dakika unpack süresi demek, daha orta halli bir pc için 30-40 dakikayı bulabiliyor. Oyuna ilgi çok büyük, hatta son zamanlarda gördüğüm en büyük ilgiye sahip, indirim sezonunun sonlarına doğru geliyor olmamıza rağmen en çok satanlarda global olarak 4.sırada, f2p ve steam decki kaldırsan 2. sırada. Daha 5 gün var, son günlerde satışlar çok daha artıyor biliyorsunuz, üzerine bunun konsolu var, kendi sitesinden alınan paketler var, epic store var. Haliyle siz unpack yapıp oyuna giriş yapmaya çalıştığınız zaman dehşet bir queue ile karşılaşma oranınız çok yüksek.

Peki tip nedir; steam'den satın almış olsanız bile poe hesabınız direkt erken erişime sahip oluyor, haliyle oyun eğer unpackli bir ön yükleme ile çıkarsa es geçin ve oyunun kendi sitesinden standalone clientını indirin. Bu client unpack yapmıyor direkt oyunun kurulmuş halini indiriyor, oyun çıktığı zaman direkt giriş yapabileceksiniz unpack beklemeden. 1-2 güne işler durulduğunda, bu clientı steame atıp yeniden indirme yapmadan dosya doğrulama sistemiyle direkt steam'de ekleyebilir ve oyuna steamden devam edebilirsiniz.

FAKAT, ön yükleme steam'de unpacksiz olursa yani direkt oyun çıkmış gibi indirmeyi açarlar ve sadece sunucuları kapalı tutarlar ise, yukarıdaki tip tamamiyle geçersizdir.

• Bana close beta test gelmiş. Herkes bir mailini kontrol etsin size de gelmiş olabilir. 3 Aralıkta başlayacakmış.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
  • sizce lord of ongham paketini almak mantıklı mı?

• sufistike kullanıcısına yanıt

O paketi aldığında steamde işte 27 dolara oradan gelecek 600 puan ile ihtiyacın olan bütün tabları alırsın.

Gerek EA'da gerekse oyun full release olduğunda başka hiç puan almana gerek kalmaz.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

hocam ben oyunlarda skin hastasıyımdır, bu 45 USD'lik pakette skin çok iyi duruyor gibi baktınız mı siz, nasıl olduğuna vs?

Kendi oyunumdan bir kaç foto aldım.

Back atachment

Bir üst paket Feridun'daki armor da uçuruyor seni.

Dreadnought HO: Bu HO gidiyor devamlı. Hatta yer biraz sarsılıyor falan.

Bunlar tabi PoE1 deki halleri. PoE2'de belki daha da güzel olur bilmiyorum.

Skin seviyorsanız kesinlikle en üst pakedi almalısınız, fiyatının yarısı kadar bizlere. 1k puan da yanında hediye, hem gerekli stash tableri alırsınız hem de birkaç skin vs alabilirsiniz sanırım.

Bu arada en üst pakedi aldığnızda, 26 paket ile gelen skinlere de sahip oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Aralık 2024; 15:14:4 >
  • yeni başlayan birisi chrono oynayabilir mi acaba? Diablo 4 oynadım biraz çok çok az da poe 1 ama baya az. Ya monk ya da chrono düşünüyorum bu ikisi hoşuma gitti açıkçası :)

• Jeito kullanıcısına yanıt
    Ben pek önermem, çok fazla sürpriz barındırıyor gibi görünüyor. Yapı olarak, yaratıkları dondur/durdur akabinde anlık yüksek hasar veren yetenekleri aç. Arada kalan süreleri ise anlık hasar veren yeteneklerin bekleme sürelerini kısalt. Yani bana verdiği oynanış bu. Yapı olarak, güvensiz duruyor. Keşfedilmeyi bekliyor tamamen.

Kendim minyon yapısıyla oynamayı planlıyorum. Hem seviyorum hemde dağa güvenli yapısı var. Ciddi anlamda sürpriz bir durumla karşılaşmam diye düşünüyorum. Suprizden kastım, oyun sonuna gelindiğinde ciddi anlamda hasar olarak geride kalması ve boss karşısında çok düşük seviyede kalınması.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

"Path of Exile 2 - King of the Faridun" bu mu hocam bahsettiğiniz paket?

• Jeito kullanıcısına yanıt

Şu an sana bu sorunun cevabını hiç kimse tam olarak veremez çünkü chrononun diğer ascendancy nodları açıklanmadı. Diğerleri ne olacak skill mi olacak stat mı olacak belli değil.

Şu an tamamiyle açıklanan ascendancy Witch Hunter.

Deadeye ile PF Fextralife denen içerik üreticisi salağın yediği halt yüzünden ifşa oldu.

Diğer ascendancyler hakkında yapılan her yorum farazidir.

King of the Faridun alırsan 46 dolarlık olan bütün tablarını alırsın üstüne bir de en sevdiğin bir kaç skillin mtx'ini ya da bir kaç armor pet kanat vs.. mtx'i alırsın.

Faridunu aldığında 26 dolarlık paketteki mtx ler de gelecek.

doğrudur hocam.

• bu feridun pack sadece bow mu veriyor yoksa ben poe1 e girip okçu karakterle açtım paketi ondan mı bow geldi? Bir de poe 1 de kozmetiğin bazı parçalarında üzerine gelip tier 1 tier 2 seçimi var bu ne işe yarıyor acaba arkadaşlar?

• Kage. kullanıcısına yanıt

Böyle demeyelim de, bin puanlı paketi alana skin'leri hediye ediyorlar diyelim. 46 dolar edecek skin içeriği yok pakette. Parayı puana veriyoruz, kozmetik ile puan alımını cazip kılıyorlar normalde. Ancak bin puan normalde 100 dolar, asıl o yüzden paket cazip hâle geliyor.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Hocam bir de bu poe de oto loot yada bir tuş vs var mı yoksa her iteme tek tek tıklayıp toplayıp bakmak mı lazım? Diablo 4 ü item çöplüğü olduğu için bırakmıştım, zindanlara girip itemleri toplayıp tek tek ayırmak zorunda kalıyodum sıkmıştı bir yerden sonra

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.