Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.362
Cevap
132
Favori
386.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla amazon keyifli suanlik ama cok cabuk yatiyor karakter 1.2k hp ile.

Daha yolun basindayiz gerci ama item vs ayarlayamadik
    Kitava ya mi gecsem diyorim pata kute.

Gecen sezon minion buildi ile egleniyordum bu sezon terletiyor:(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek yemese keyifli amazon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Zehri verdi bana baya oynarım bu oyunu 😁 mercenary sınıfını seçtim baya zor oyun ama.

Yorumları biraz okuyum dedim. Bir an kendimi böyle hissettim.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Ne nedir ne değildir anlayamadım 😂 Daha önce sadece Grim Dawn oynadığım için bu türe çok uzağım. End gamede nasıl olacam merak ediyorum.

• hasan123417 H kullanıcısına yanıt

bende çok oynadım grim dawn. onu sevdiysen bunuda seversin. ama bunda kendi düşürdüğün droplarla ilerlemen baya zor.oyun biraz daha basitleşti.oyun seni end game'e kadar götürür.sonra build vs bakarsın.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 18 Nisan 2025; 11:1:1 >
  • iki büyük yayıncı fubgun ve zizaran bırakmış oyun düzelene kadar.

• 30 dolar olmuş oyun 

• darth hede kullanıcısına yanıt
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] bölgesel fiyatlandırma gg yani. Gerçi bu saate kadar almamış olan varsa daha almazdı diye tahmin ediyorum. Hiç stash tabi olmayıp f2p bekleyen varsa da boşa bekliyor artık oynayamazsınız stash tabsiz, 30 dolardan 600 puan 10 numara fiyattı.

• Arkadaslar,

Konsolda karaktere zoom yapma veya uzaklastirma durumu var midir?

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Ben de bir küçük oyuncu olarak dün bıraktım açıkçası. Diablo'nun gittiği yoldan gitmezler de düzeltirler umarım oyunu. Bir de rollback işi başladı bu sezon ki çok can sıkıcı.

• Kage. kullanıcısına yanıt

canıtın negatif yorumlar yüzünden kaldırmıştır bölgesel fiyatlandırmayı :D 300 coinlik stah'la 800 saat oynamışım yeni paket almayı düşünmüyordum zaten. bana yeter bu şayet oyun düzelirse yoksada umrumda olmaz koy gitsin..

• steam den aldım sony linkini de etkinleştirdim ama suan konsoldan yükleyip oynayamıyorduk değil mi full sürümde ancak ? ayrıca bu tarz oyunları klavye mouse ile oynamak cidden eziyet bence denemeyen varsa şiddetle tavisye ederim duelsense ile çok rahat.

ayrıca 300 point ile sandık vs aldıgımda konsoldan onları görebilcekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 19 Nisan 2025; 16:54:17 >
  • PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

İyi ki zamanında almışım keşke bölgesel fiyatlandırma devam etseydi.

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt
    %85 chaos hariç rezistance koruması, %55 Block, bilmem kaç armor sonuç hantal ve çokta dayanamayan bişey çıkıyor ortaya.

Deadeya geçtim rahat ettim.

• Benim kadar kararsiz olan yoktur herhalde😅 simdide storm mage minion lich e gectim🤣🤣

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt
    Eğlenmenize bakın, zaten bu tarz oyunların olayı oyuncunun kendine bir amaç bulup eğlenceli vakit geçirmesi.

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

İşlerim de yoğundu zaten, yeni sezonda oynamıyorum. Oyunu en çok savunanlardan biri olarak ben de yıldım. Umarım lafı geçen birileri bunları uyarır, yoksa oyuncuları pek dinlemez oldular, ikinci Blizzard adeta.

• Bu modern ARPG lerin hepsi sezonsal olarak patates olduğu için dün farklı yöntemlerle bi Diablo 2 Resurrected deneyeyim dedim. Yaklaşık 1.5 saat falan oynayıp sildim. Hayatımda ilk defa oynadım Diablo 2'yi, o kadar zevk aldım ki anlatamam. Özellikle gördüğüm en iyi remaster oyunlardan biri olmuş, 2025 de çıktı yeni oyun deseniz inanırdım o kadar iyi ki. Atmosferi, dialogları, havası, old school sistemi ayrı seviyorum zaten, sınıfları, arayüzü her şeyiyle müthiş. Dedim ben bunu orjinal oynarım, bu şekilde asla oynamam. İndirim kovalıyorum, 300 küsürlere düşüyor b.nette sanırım indirime girdiğinde. Steam'de Diablo4'ü indirime sokmuşlar yeni, B.nette hareket yok belki genel bi indirim dönemi yoldadır (umarım)

D2R ladderına baktığımda çoğu max level insan 300 küsür saati devirmiş, o kadar content veriyorsa zaten modern arpglerin çoğunu geride bırakıyor demektir. Blizz'in yerinde olsam D2R'ye yeni bi sunucu şekli açarım, yeni content, denge patchleri, item, boss, mekanik vs tarzı şeklinde sezonsal güncellemeler yaparım. Abartısız tüm modern arpglerden daha fazla adam çeker.

Ben bunu 1.5 saatlik oynanıştan sonra söylüyorum, aynı şeyi hiçbir arpg oyun için söylemedim. Last epoch 1 saat olmadan beni uykuya daldırdı saldım. PoE 1'i hiç oynayamamıştım adam gibi açmıyordu. PoE 2'yi ilk defa oynarken hiç heyecanlı değildim, gayet normal oynadım yeni oyun tabi sonuçta oynadık. Diablo 4'ün campaignini zar zor bitirmiştim, end game gelince bayıp salmıştım.

Diablo 2 o kadar iyi ve güzel ki gerçekten kralmış ya. Kamera açısı çok hoşuma gitti, combat hızı aşırı hoşuma gitti zaten PoE 2 de D2 gibi olmak istiyor bunu biliyoruz ama D2'nin combat hızını tutturamadılar hala daha. Yavaş olsun istiyorlar da tutmuyor.

• Kage. kullanıcısına yanıt

denemediysen grim dawnı da denemedi öneririm

• Arkadaşlar dün 2m para vardı. Şimdi baktım 200k kalmış bu nasıl olabilir. Kumar da oynamadım, ilk defa başıma geliyor

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.