Yamayı 2.02.2022 01:47 tarihinde bir kaç arkadaşın geri bildirimleri ile hataları düzelterek güncelledim. Oynama süresi 100 saatten fazla olduğu için her şeyi test edemiyorum sizlerin geri bildirimine göre olan hataları düzenleyeceğim. Oynayan arkadaşların geri bildirimlerine göre 50 saate kadar hiç hata almamışlar aldıklarınıda şuan ki sürümde düzelttim. Oyunda metinlerde denk geldiğiniz bir hata olursa bana Dm den yada Discord dan ulaşabilirsiniz. Discord:Sage#7713 Virustotal Türkçe yama 2.1.7b Enhanced Plus Edition versiyon uyumludur. (En güncel sürüm.) Kurulum Kurulum dosyasını "PathfinderKingmaker" Klasörü İçine Atın ve Kurulumu yapın. Kurulum Şifresi Pathfindertr_Sage Yama Makine çeviri kullanılarak hazırlandı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagee -- 2 Şubat 2022; 1:49:59 > |
Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition İçin Türkçe Yama V1.6
Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition, popüler rol yapma oyunu Pathfinder'ın Enhanced sürümüdür ve şimdi Türkçe olarak kullanılabilir.
Pathfinder Kingmaker Enhanced Plus Edition Türkçe Yama V1.6 ile oyunun tüm metinleri, kullanıcı arayüzü ve diyalogları Türkçe diline çevrilmiştir. Bu yama sayesinde, oyunun keyfini Türkçe olarak çıkarabilir, diyalogları daha iyi anlayabilir ve oyun içi metinleri kolaylıkla okuyabilirsiniz.
Pathfinder Kingmaker Türkçe Yama V1.6'yı yüklemek için, oyunun kurulu olması ve yama dosyasını oyunun kurulum dizinine çıkarmanız gerekir. Yama, otomatik olarak oyunu Türkçe'ye çevirecektir.
Yama, Pathfinder: Wrath of the Righteous gibi diğer Pathfinder oyunları için Türkçe yama arayanlar için de uygundur.
Pathfinder Kingmaker Türkçe Yama V1.6, oyuncuların daha sürükleyici ve keyifli bir oyun deneyimi yaşamasını sağlar. Oyunun metinlerini ve diyaloglarını Türkçe olarak okuyarak oyunun hikayesine ve karakterlerine daha kolay bağlanabilirsiniz.
Yamayı indirmek ve kurmak için ilgili web sitelerini ziyaret edebilir veya "Pathfinder Kingmaker Enhanced Plus Edition Türkçe Yama" anahtar kelimesini internette arayabilirsiniz.