shardları alırsan fena olmaz ... elf ring in özelliklerini unttum ... tek eksik elemental damage i düşürücek takılar ... iron neck , iron belt gibi .... +9 dex pend i sat ve diğer işine yaramayan itemleri satıp biraz para yap .. takıların daha ii olabilir ... özellikle fp kullandığın için hp-def veren takılar kullanmaya çalış
la oğlum hani resim ekle önce resim sonra onları say resimsiz iş olmaz kimlikte resim olmasa sen oluduğunu nasıl anlasınlar buda onun gibi ok
Oyuna girim ilk işim resim çekip koymak olcak + asaslar kovalarken kekuri belt takıyorum skill ıskı geçiriyor
charın fena değil
quote:
Orjinalden alıntı: PkTeamComeBack
Oyuna girim ilk işim resim çekip koymak olcak + asaslar kovalarken kekuri belt takıyorum skill ıskı geçiriyor
30 skıllden 1 tanesi belki ıskalar o itemle ya ... satsan satılmaz atsan atılmaz bii item o .. dodg 30 du galiba ...
+0 pp{pentant olarak] var ztn :elf ring 10 dex resitans ve mp damage verio.
işte ne kadar yararlı olursaKovalıyorlar bazen dd ,belt takıp geri dönüyorum fazla cnm gitmiyor.Alamıyorlar yani.O yüzden ne kadar yararı varsa olsun o kadar ztn arada bi takıyorum. ztn kekuri belt kekurikekukadan çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
quote:
Orjinalden alıntı: PkTeamComeBack
30 skıllden 1 tanesi belki ıskalar o itemle ya ... satsan satılmaz atsan atılmaz bii item o .. dodg 30 du galiba ...
Chitin dd ve +8 fp set acayip geldi ... Ayrıca PP varken dex9 belt i tutma hmn sat server pathos olduğu için iş yapar
doğru sölüyorsun ama paper dd arıyorum zaten bi görsem alcam skill sıfırlatıp 82 kadar hp,ye vereceğim. bulamazsamda dd siz dolaşcam o zamanda işim çok ama çok zor olucak.dd siz asas olmaz bildiğiniz gibi
BİRDE bir sorum olacak +8 fp olduğum için walkwar armor üst var helmet :+8 fp olduğu için defans azalıyor defansımı azda olsa çoğaltmak için üstümü defans yaptım. kafalık alcam pazardan ama hp mi defans mı yapim bi fikir verirmisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: SToRmM
+8 fp set yapıp chitin dd neden ?
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Chitin dd ve +8 fp set acayip geldi ... Ayrıca PP varken dex9 belt i tutma hmn sat server pathos olduğu için iş yapar
Pendant olucaktı bu kısım...
Arkadasım bir ss koyarmısın charını merak ettim ?
bence hp daha mantıklı özellikle fp kullanan bi asas için ...
ama çitin taksaydım healt olurdu doru defans fazla gerek kalmazdı.ama fp takınca defans 120 kadar düşüyor o yüzden defans yaptım kafalığı sizce hp mi defans mı yapim?
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
bence hp daha mantıklı özellikle fp kullanan bi asas için ...