Şimdi Ara

Pavilion dm1-1010st yerine ne almamı önerirsin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun zamandır laptop piyasasından haberim yok
    görmeyeli fiyatlar artmış zaten şimdi ne alınır arkadaşlar max 1500 tl'ye

işlemci biraz daha hızlı olsun rahat gezeyim klasörlerde de internette de.
    bu pavillion canımı sıkıyor

ekran 720p olsun.
    ekran kartı da iyi olsa fena olmaz arada skyrim falan bişeyler oynar kafa dağıtırız.
    zorunlu değil ama skyrim'i 30 fps civarında açsın iyi olur. ekran kartı paylaşımlı olmasa iyi yani
    gerçi oyun konusunda ısrarlı değilim

benim acer v3-551g vardı en son 2012'de kendime satın aldığım bir cihaz 1100 tlye almıştım mediamarkt'tan bilen bilir güzel kapmanyaydı.... herneyse o pc mefta oldu o günden beri 3. sınıf cihazlara talim ettik bıktım artık ama girecem borca alacağım bitane yeni bişey.

• http://www.epey.com/laptop/acer-aspire-e5-573g-38yy.html

O fiyata alabileceğin ekran kartı 920m olur. Skyrim'i 720p orta ayarlarda 30-35 fps oynatır.
  • barisgurler B kullanıcısına yanıt
    nvidiaymış..galiba hiç nvidia kartlı laptop kullanmadım
    tşk barisgurler.

aslında biraz daha sadelikten uzak bir tasarım bulmamız mümkün değil mi?
    bu ayardaki donanımlarla.

siz bu cevabı yazdığınızda ben de epey.com'da bakıyordum orada içime sinen bi model olmadı
    şimdi diğer sitelere bakacağım.
  • İşlemcide i3'ün, ekran kartında nvidia 920m veya amd r5 m430'un altına düşme. Fiyatlar uçtu maalesef çok fazla seçenek yok.
  • delli kesinlikle tavsiye etmiyorum kanser olmak istemiyorsan,dell inspiron 5548 kullanıyorum 2 ay boyunca adi plastik kokusu çıkmadı hani şu ucuz siyah poşetler varya iğrenç kokan aynı öyle kokuyor laptop kanserojen bildiğin, sağlığını düşünüyorsan alma o klavyede yazıcaksın elleyeceksin,bir şehir efsanesi var dell iyidir diye o eskidendi köprünün altından çok sular aktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.