Şimdi Ara

paxera içen varmı,psikiyatriye gittim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıq su dusuk ınsallar benı delırtıyor,toplumda haraketlerı bozuk hem suclu hem guclu ınsanlar benı delırtıyor,agrasıf sınırlı dolasıyorum
    herkes kullanıp atıyor
    aılede bır suru sorun engellı ablamın bakımı zor,babam ıyıce yaslandı kulagı duymuyor dedıgımızı anlamıyor 3 yasında cocuk gıbı davranıyor,annem pımpırıklı sureklı dr ye gıder her ay hastaneye 4000 tl oduyoruz,yakında evı satıcaz
    ıntıhar edemıyorum,cenem kıtlenıyor,kalp durduk yere ıkı kat atıyor nefes alamıyorum
    pskıyatrıden gelıyorum bu ılacı verdı ve bunyemı bozar dıye ıcmıyorum,kıtlendım kaldım

aıleye kustum 1 sene konusmayı dusunmuyorum,cunku cok hataları var,artık goresım yok,işe gırıp ayrı eve cıkıcam

• Paxera 40- gyrex- risperdal kullandım , paxera iyi ilaçtır ama bırakması çok zordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 7 aydır kullanıyorum
  • Paxera kullandım duyduklarıma göre çok etkisini gören var lakin bende tık olmadı kişiden kişiye değişir bu

• paxera en guclu ssri lerden birisi. zihninizi bosaltacagindan supheniz olmasin. ancaj yan etki profili biraz daha genistir

• .koter. kullanıcısına yanıt

1.5 aydır kullanıyorum etkisini yeni yeni hissettiriyor bende şu an,ama haklısın yan etkisi en kuvvetli ilaç ,özellikle kuşa etkisi çok büyük, boşalamama sorunu yapıyor herkese çok geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Concerta ya Başlattı Doktorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tedavin devam ediyor ilaci kesme, 6 ay bir izlesin doktor, belki dozunu arttirir. yada azaltir.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Hocam bu ilaçların maksimum tam etkisi 6 ay deniyor dediğin gibi , gerçekten öylemi❓🤔

• deathless73 kullanıcısına yanıt
    Koruma ilaçları, resetleme ilaçlar, dengeleme ilaçları var.

Doktor kontrolünde başlanmalı ve bırakılmalıdır.

2 nci ayda düzelme görülür ama uzun vadeli işlemlerdir bazı rahatsızlıklar kronik ve tedavi edilemeyen durumlarda olabilir ama genelde tedavide başarılı bizim doktorlarımız. Alkol kahve kola enerjiden uzak durun beyin kimyasını bozuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ilgin için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.