Şimdi Ara

PAXERA kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. paxera 10mg ın yarısını akşam kullanmaya başladım bugün baş ağrısı yaptı.. kullanan arkadaşlar yan etkilerini ne zaman görmeye başladılar yazabilirler mi? ayrıca bu ilaçla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. teşekkürler şimdiden

• paxil kullanmıştım. (paxera ile etken madde aynı) baş ağrısı az da olsa yaptı ama alıştıkça hemen geçiyor merak etme. güzel ilaçtır. sorunun ne bilmiyorum ama kullan derim faydasını mutlaka görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

paxil kullanmıştım. (paxera ile etken madde aynı) baş ağrısı az da olsa yaptı ama alıştıkça hemen geçiyor merak etme. güzel ilaçtır. sorunun ne bilmiyorum ama kullan derim faydasını mutlaka görürsün.

kaç mg ile başladınız siz? bir de yan etkileri ne zaman geçer..
  • yok mu hiç kullanan:))
  • kullanın şu ilacı artık ya:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

paxil kullanmıştım. (paxera ile etken madde aynı) baş ağrısı az da olsa yaptı ama alıştıkça hemen geçiyor merak etme. güzel ilaçtır. sorunun ne bilmiyorum ama kullan derim faydasını mutlaka görürsün.

bende kullanmaya başladım :( stres için alıyorum
  • Yarın in. başlayacağım OKB tedavisi için
  • Bende 1 aydır kullanıyorum ama tam etkisini göremedim henüz,tam etki için süre 3 aymış doğrumu bu arkadaşlar kullanan varmı paxera yı❓🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 20 mg kullanıyorum. 1 ayda falan anca etkisini gösterir ama 20 lik hafif geliyor bana 40 lığa geçicem sanırım. ilk başlarda halsizlik yapıyor bende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.