Sektorler belirlenmiş. |
Paycell e ticaret 100/10
-
-
Paycell mobil ödeme geçerli olmaz sanırım. N11 20 tl kuponu kullanırken faydalanabilsem iyi olurdu -
Bence bulaşmayın paycellle -
Hocam hazır limitten ödeme olmaz paycell kart bakiyeden belirlenen sektörlerde alışveriş yapılmalı. -
Trendyolda dahilmis orda değerlendireceğiz artık .
-
Hocam evet yazdığınız gibi yapabilirsiniz keyifli alışverişler. -
Bulaşmayın yatırmaz,geçenki 2x50 ye 25 i de yatırmadı,kayıt açıyorsunuz dönen yok.Kalsın vereceği 10 tl..her ay ya yüklemiyor yada süründürüyor öyle yüklüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62Bulaşmayın yatırmaz,geçenki 2x50 ye 25 i de yatırmadı,kayıt açıyorsunuz dönen yok.Kalsın vereceği 10 tl..her ay ya yüklemiyor yada süründürüyor öyle yüklüyor
Aynen hocam. Trendyol a yatırıp altın alıp bir zarar oradan, bir de Paycell 10 tl leri yatırmazsa bir zarar da oradan etmeyelim. Ondan sonra Kayıt filan 3-4 ay uğraş dur.
-
Hemen katıldım bu akşam değerlendiriyorum, teşekkürler
-
Teşekkürler -
Paycelle ne para yükleyebiliyorum ne kart seçebiliyorum uygulamayı silip yeniden yükledim değişiklik olmadı.Sorun ne olabilir? -
paycell yalancının teki hediyelerimin çoğunu vermedi bana
-
Trendyol dan yaptık gelen giden yok bu nasıl bir uygulama. Tarihte belirtmemiş şu tarihte yatırılacak diye. -
Hocam merhaba, tyc dahil mi acaba? -
cüzdana atıp sonra kullancaksanız olur (cüzdan geçiyorsa) diğer türlü böyle kampanya görmemiş duymamış gibi yap
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.cüzdana atıp sonra kullancaksanız olur (cüzdan geçiyorsa) diğer türlü böyle kampanya görmemiş duymamış gibi yap
Görmedim, duymadım, bilmiyorum hocam. Teşekkürler.
-
Hocam dahil oluyor sorun yok. -
Paycell parayi iade etme konusunda sorunlu, ama tum iadelerimi geçte olsa aldım. Kiymetli cevabınız icin cok teşekkür ederim. -
n11 üzerinden 100 tl işlem yaptım 10 tl iade henüz gelmedi 1 hafta 10 gün oldu. İşlem yapıp iade alan oldu mu?
-
Hocam rica ederim ne demek yazdığınız şekilde ödülü yüklemede sorunlu ama yine de şansımızı deniyoruz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bulaşmayın yatırmaz,geçenki 2x50 ye 25 i de yatırmadı,kayıt açıyorsunuz dönen yok.Kalsın vereceği 10 tl..her ay ya yüklemiyor yada süründürüyor öyle yüklüyor |
Paycell de kampanyaya katılıp işlem yaptınız diyelim. Kampanya iadesi günü kazancınız geldi geldi. Gelmedi ise demekki şanslı kişi değilmişsiniz ve kampanya kazanımızı almak için akla karayı seçersiniz. Kayıt açarsınız. 5 veya 6 ay beklersiniz. Gelir mi gelmez mi meçhul. 30 a 5 hariç kampanyaları benden uzak olsun. Bunu Ekim ayı market iadesini daha alamadığım için söylüyorum. Kampanya başladığı gün işlem yapmış olmama rağmen.
|
Bence bulaşmayın paycellle
|
Benzer içerikler
- pratik finansman kart nedir
- puan harca güvenilir mi
- ziraat süper şube nedir
- hepsipay fatura ödeme
- ziraat bankası prestij kart
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X