Yetisin. üst üste 3 adet aldim. Kod olarak veriyor, resimde sildim kod kısmını haliyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yetisin. üst üste 3 adet aldim. Kod olarak veriyor, resimde sildim kod kısmını haliyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Puanlarla fidan bağışı yaptıktan sonra gelen pişmanlık hissi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda611 -- 31 Ekim 2022; 20:58:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cek alim satim bolumunde satabilirsiniz ben 15 lik kuponu 10 tl ye 5 adet= 50 tl ye az evvel verdim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 31 Ekim 2022; 20:58:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet turkcelli olmayanlarda alabiliyor. Sizi cok iyi anliyorum. kimbilir kaç puaniniz boşa gitmiştir 🙁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 hesapta toplam 60k puan vardı sömürdüm |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Stok bitti ah ulan ah... |
bitmiş |
Değil, normal 200tl fakat magazada onlarin 200 e sattigi normalde 130tl ye piyasada rahat bulunur tarzda oluyor. Ekleme akla bu soru gelirse diye ekleyeyim: fatura odeme, kontör tl vs alınmaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 31 Ekim 2022; 22:19:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |