https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/ek-paket-detay.php?id=66111 Arkadaşlar böyle bir paket var. Şimdi ben bu paketi alırsam, telefonun interneti ile bilgisayarımda 50 gb internete sahip olabilir miyim? |
Vodafone Paylaş 50 GB
Vodafone, kullanıcılarına "Paylaş 50 GB" özelliğiyle sevdikleri kişilerle internet paketlerini paylaşma imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde, kendi internet paketinden 50 GB'a kadarını diğer Vodafone kullanıcılarıyla paylaşabilirsiniz.
Vodafone Paylaş 50 GB Nasıl Yapılır?
Vodafone Paylaş 50 GB özelliğini kullanmak çok kolaydır. İşte adım adım talimatlar:
- Vodafone SMS uygulamasını açın.
- "PAYLAS" yazıp 7000'e gönderin.
- Paylaşmak istediğiniz kişinin telefon numarasını yazın ve 7000'e tekrar gönderin.
- Vodafone, onayınız için bir SMS gönderecektir. Onayladıktan sonra paylaşım işlemi tamamlanır.
Vodafone 50 GB Hotspot
Vodafone Paylaş 50 GB özelliğini kullanarak, diğer cihazlarına internet erişimi sağlamak için bir hotspot oluşturabilirsiniz. Bu, dizüstü bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı televizyonunuz gibi internete bağlanmak isteyen cihazlar için kullanışlıdır.
Vodafone Paylaş 50 GB SMS
Vodafone Paylaş 50 GB özelliğini aktifleştirmek için 7000'e "PAYLAS" yazmanız gerekir. İşlemi tamamlamak için de onay SMS'ine yanıt vermeniz gerekmektedir.
Vodafone Paylaş 50 GB Kullanım Şartları
Vodafone Paylaş 50 GB özelliği, sadece Vodafone'un faturalı ve ön ödemeli hatlarında kullanılabilir. Paylaşılan internet, yalnızca Vodafone numaralarıyla kullanılabilir. Paylaşım süresi 30 gündür ve bu süre sonunda paylaşım iptal olur.