Arkadaşlar merhaba, pazaramadaki bir satıcı üzerinden kulak üstü kulaklık satın aldım ve sesi rezalet ötesiydi. Bas hariç hiçbir ses düzgün gelmiyor ne kadar ekolayzer ayarını yapsamda sesi hala çok kötü, iade etmek istedim ve hijyen ürünü deyip iadeyi reddettiler. Kulak üstü kulaklık hijyen ürünü değil bildiğim kadarıyla ve pazarama müşteri hizmetlerini aradığımda, dalga geçer bir şekilde bana ikinci el ambalajı açılmış teknoloji ürünleri iade edilemez gibi komik bir cevap sunuyor, kanun hakkında en ufak bilgileri yok. Bu rezalet platform ve müşteri hizmetleri bana kafayı yedirtecek, sipariş numaramı bile sormadılar direkt iade edemezsiniz dediler. Benim ne yapmam lazım, pazarama üzerindeki bir satıcıdan aldım ürünü, hakem heyetine başvururken satın aldığım satıcının mı bilgilerini vermem lazım? Kulak üstü kulaklığın hijyen ürünü olup olmadığına dair bir bilgi nereden bulabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamperouge -- 28 Kasım 2024; 13:6:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim