Şimdi Ara

Pazarama hakem heyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, pazaramadaki bir satıcı üzerinden kulak üstü kulaklık satın aldım ve sesi rezalet ötesiydi. Bas hariç hiçbir ses düzgün gelmiyor ne kadar ekolayzer ayarını yapsamda sesi hala çok kötü, iade etmek istedim ve hijyen ürünü deyip iadeyi reddettiler.

Kulak üstü kulaklık hijyen ürünü değil bildiğim kadarıyla ve pazarama müşteri hizmetlerini aradığımda, dalga geçer bir şekilde bana ikinci el ambalajı açılmış teknoloji ürünleri iade edilemez gibi komik bir cevap sunuyor, kanun hakkında en ufak bilgileri yok.

Bu rezalet platform ve müşteri hizmetleri bana kafayı yedirtecek, sipariş numaramı bile sormadılar direkt iade edemezsiniz dediler.

Benim ne yapmam lazım, pazarama üzerindeki bir satıcıdan aldım ürünü, hakem heyetine başvururken satın aldığım satıcının mı bilgilerini vermem lazım? Kulak üstü kulaklığın hijyen ürünü olup olmadığına dair bir bilgi nereden bulabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamperouge -- 28 Kasım 2024; 13:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Buradan kayıt oluşturun.

Satıcıyı ve pazaramayı yazabilirsiniz

Daha sonra kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetini arayın ve basvuru numaranızı verin

Eksik veya yanlıs bir yer var ise düzeltmeniz için sizi ikaz ederler

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için dediğiniz gibi yapayım bakalım ne diyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.