Şimdi Ara

Pazarlamacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce yasadıgım olayı anlatayım size.Yazlıktayım evde,dısarda oturuyoruz kuzenle.Bir adam geldi yanımıza.Ben satıcı degilim yanlıs anlamayın,yolda kaldım benzin alıcam elimde saat var istermisiniz dedi.markası Swatch du.Aldım biraz kurcaladım saati arkasında daniel klein yazıyo.bu ne filan dedim baska saat cıkardı bu sefer.Saat e 150 lira dedi önce ben 50 den fazla vermem dedim.70 e indirdi.Sonra sen satıcısın dedim azaladım biraz adamı.Thy de calısıyorum dedi kimlik gösterdi.Sonra almam ben dedim lacoste parfüm cıkardı birde.Bay bayan.Yanında birinide vereyim dedi 50 ye bırakıcam ikisini.Sonra düşündüm bu adam thy de çalısıo ama durmadan satıcak seyler cıkarıo poşetden.Ve thy de calısan bi adam da kredi kartı olmaz mı?Yada bi arkadası yokmu ben yolda kaldım bi yardım edin diyecegi.Hem o thy kimligi cıkartmak da zor olmasa gerek diye düşündüm.Gönderdim adamı.İyi mi yapmısım sizce,almalımıydım.Çok çakma durmuyodu elindekiler ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucx. -- 26 Ağustos 2009; 18:10:42 >

• sana nasıl çalıştıklarını anlatayım
    ben bundan 3-4 sene önce karşılaşmıştım böyle birşeyle
    adam sırtında çanta, elinde bi paket, gözünde gözlük (turist görünümlü) yanımızdan geçerken seslendi
    "arkadaşlar uçağa yetişmem lazım elimde parfümler var fazlalık kaldı çok uygun fiyattan veriyorum almak istermisiniz?" dedi.
    ben alıcı olmayarak yanaştım meraktan. pakede bi göz attım anladım olayı. çakma lacoste parfüm vs. şu beyazıtta zencilerin sattıklarıyla birebir. içi su dolu desek yeridir.
    neyse bende yok sağol dedim adamı gönderdim. havaalanına falan gittiğide yoktu:)
    yani bunlar bi gün çıkıyolar dışarı ve avlamaya başlıyorlar. saf bi vatandaşımızı buluncada kazığı dayıyorlar.
    2. başıma gelen olayda şöyle 1-2 ay önce bizim apartmanda en alt kata çingeneler taşındı. Geçen ayın 10'unda tatile çıkmak üzere arkadaşlarla metroya doğru yürüyorduk ve bi baktım yeni taşınan çingene herifseslendi bana yok işte yurtdışına çıkıcamda falanda filanda. gözlük takmış bi de eminönü malı. tanımadı beni lavuk. yok dedim gönderdim onuda ,

olay bundan ibaret ürünleri iyice cancanlı kutulara koyup insanlara orjinal diye yutturmaya çalışıyorlar. 100 tl gibi bi fiyattan başlayıp aşağı iniyorlar sonra 40 gibi rakamlara gelince alıcı da uygun görüyor zaten satıcı 20dende satsa ona makul.
    biraz karışık anlattım sanırım..

• Bende inanmadım zaten elindekilerin orjinal olduguna.Elemanın agzıda iyi laf yapıyo birde.Durmadan ben satıcı degilim sakın yanlıs anlama ayakları cekiyo bana.Gönderdim hemen.
  • 2 kere başıma geldi.1.sinde arkadaşlarla otururken yanımıza geldi,thy'de çalışıyorum bunlar unutulan mallar satıyoruz dedi.İyi dedik,parfüm çıkarttı.Ne kadar dedim,50 tl yeter dedi.Dedim öğrenciyim,ne var yanında dedi.20 var dedim,tamam 20'ye bağlarız dedi.Dedim yok,2 tane vereyim 20 tl'den dedi.Öylede kalktık gittik.2. olayda aşağı-yukarı aynı şekilde meydana geldi,bu sefer 70 tl'den 5 tl'ye indi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seyyar satıcılık Pilav işi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.