Şimdi Ara

PAZI YAPRAĞINDA PİLAV VE ŞİŞ BALIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MALZEMELER
    1 kg şişlik beyaz balık eti
    200 gr haşlanmış pazı yaprağı içi
    300 gr Amerikan Pirinci
    2 orta boy soğan
    1 adet havuç
    100 gr mısır
    1 çay kaşığı tuz
    Bir tutam karabiber
    Bir tutam yenibahar
    1 limon
    1 kırmızı soğan
    Yarım fincan sıvıyağ

    HAZIRLANIŞI:
    Soğanları yağda kavurun. İçine küçük doğranmış havuç ve mısır atın, daha sonra pirinç de ilave ederek tuzunu suyunu koyarak pilav hazırlayın. Aldığınız şişlik balıkları tuzlayıp, tahta şişlere 1 adet balık, limon ve kırmızı soğan koyarak, dizin. Orta ateşli ızgarada çevirerek pişirin. Diğer tarafta haşlanmış pazı yapraklarını servis tabağına serip üzerine hazırlanan pilavı dökün. Balık şişin yanında servis yapın.

     PAZI YAPRAĞINDA PİLAV VE ŞİŞ BALIK







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.