MALZEMELER 1 kg şişlik beyaz balık eti 200 gr haşlanmış pazı yaprağı içi 300 gr Amerikan Pirinci 2 orta boy soğan 1 adet havuç 100 gr mısır 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Bir tutam yenibahar 1 limon 1 kırmızı soğan Yarım fincan sıvıyağ
HAZIRLANIŞI: Soğanları yağda kavurun. İçine küçük doğranmış havuç ve mısır atın, daha sonra pirinç de ilave ederek tuzunu suyunu koyarak pilav hazırlayın. Aldığınız şişlik balıkları tuzlayıp, tahta şişlere 1 adet balık, limon ve kırmızı soğan koyarak, dizin. Orta ateşli ızgarada çevirerek pişirin. Diğer tarafta haşlanmış pazı yapraklarını servis tabağına serip üzerine hazırlanan pilavı dökün. Balık şişin yanında servis yapın.