Bildirim
Pc 10 dk kullanimdan sonra kapaniyir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Havalar çok sıcak değil ancak yine de ısınmadan olma ihtimali var. Kasa tozlanmışsa, bu da fanların çalışmasını aksatıp ısınmaya yol açabiliyor. Isınma sınırı aşan sistem de anakart tarafından güvenlik için otomatik kapatılır. -
Kardesim kasayi temizledim ama yinede oluyor ayni sikinti yeni ekran karti alip taktim ondan sonra hep boyle oluyor -
BIOS'u açıp voltaj değerlerini kontrol edin(1.2v, 3.3v, 5v, 12v)
Ters bir durum varsa orada farklı bir renk ile belirtir veya dikkatinizi çekmesi gerekir.
BIOS'ta bekleyin bakalım kapanıyor mu. -
Abi kapanmiyor degerlede hep yesil yani guzel demek -
Demekki sorun yazılımsalmış. Temiz format atıp bir de öyle deneyin. Sorun kronik olabilir. -
Yaptim -
Ama ekran karti surusunu kurduktan sonra bole oluyor -
Sürücüyü kurmayınca düşük çözünürlükte mi kalıyor? -
Evet 1366 768 -
Eski sürümlerden indirip kurun:
https://www.amd.com/tr/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240 -
Abi kral ben bunu ariyordum -
Abi hala bu devam ediyor -
Kısa devre olabilir uzay montaj dedikleri sistemi açığa(iletken olmayan bir zemine) kurmayı dener misin ?
Ve
PSU marka? model? kaç W? -
Intel cellerin g1829 -
Güç kaynağının yetersiz kaldığını düşünüyorum. Bir yerlerden daha fazla Watt değerine sahip psu bulup deneyin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows 10 ltsb
- bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir
- güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor bilgisayarınızı kapatmayın
- kmspico nedir
- windows 10 pro 64-bit download
- windows defender kapatma
- microsoft pc manager
- secure boot nedir
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X