Şimdi Ara

pc 3 sn içinde kendine restart atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler sorun bu sabah meydana geldi pc kasasına basıyorum açılıyor 3 sn sonra yeniden başlıyor ve yine 3 sn sonra yeniden başlıyo sorun nasıl düzelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up up

• Sorununu öncelik ile denemeden çözemezsin;
    İlk olarak ne yaparken oldu bu sorun ve sisteminin özelliklerini yazarsan sevinirim, ramleri sök bilgisayarı ram olmadan açmayı dene dıt dıt dıt diye uyarı verecek mi eğer verirse işlemcin sağlam sorun anakart,ram,psu çok düşük ihtimal ise de ekran kartıdır ama sanmıyorum dediğim gibi denemen lazım
  • ram olmadan açmayı denedim aynı sorun yıne dıt dıt yapmadı
  • akşam bilgisayarı kapattım (güç düğmesinide kapattım) sabah açtığımda bu sorun

• hayqolik02 H kullanıcısına yanıt
    Overclock varmıydı ?
  • o ney ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart ya da psu arızası. Gece voltaj yemiş olabilir şebekeden. Geçmiş olsun.

• ne yapmam lazım ne kadar gerek?

• hayqolik02 H kullanıcısına yanıt
    Alıntı yaparak yazarsan sana dönüş yaparım aksi halde konuyu gözden kaçırırım dediğim gibi denemeden bilemezsin sen bilgisayarı ilk açtığında dıt diye ses gelip sonra mı açılıyordu yoksa hiç ses gelmeden mi açılıyordu bunu sormada ki amacım ramleri söktükten sonra düzgün çalışan bir bilgisayar dıt dıt dıt diye uyarı verir sen gelmedi diyorsun acaba anakartta bağlı olan ufak bir kolon var o olmayabilir o yüzden soruyorum
  • açarken dıt diye ses geliyor sonra açılıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.