Şimdi Ara

pc açılırken 2 seçenek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ye win7 ultimate kurdum.şimdi her açılışında

winows 7
    windows 7 load exe

seçeneği çıkıyor karşıma.her açılışta bunu görmek zorundamıyım?nasıl kaldırabilirim?şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

Windows 7 crack yüzünden bu şekilde çıkıyor.

Yüklemiş olduğunuz loaderi kaldırabilirseniz birde o şekilde deneyin.

Yada msconfig den ön yükleme sekmesine gelin ve oradan windows 7 load exe yi kaldırın.
  • başlata bas arama yerine msconfig yaz önyükleme sekmesine geç oralara bir bak belki işini görür. Eğer olmazsa orda zaman ayarlama var 1 filan yaparsan beklemezsin
  • arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için saolun.
    ön yükleme sekmesinde sadece windows7(c:windows):geçerli os;varsayılan os yazıyor.yüklediğim loaderı nasıl kalıdırırım kaldırırsam windowsun aktifleşmesende bir sorun çıkarmı yoksa başka şekildede halledebilirmiyim?
  • Burada illegal paylaşımlar tamamen yasak.

Siz bunu en güzeli google amcaya sorun, o size tam olarak bilgi verecektir.

Aynı programı bulun ve indirin versiyonu farketmez çalıştırıp uninstall deyin.. Sanırım böylece kalkması lazım.
  • Loaderi nasıl kaldırırsınız bilmiyorum ama EasyBCD diye bir program var onunlada boot seçeneklerini düzenleyebilirsin
  • EasyBCD programıyla deniyorum.edit boot dedim.skip boot seçeneğini seçtim.işe yaramadı.önerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6167

EasyBCD programıyla deniyorum.edit boot dedim.skip boot seçeneğini seçtim.işe yaramadı.önerin var mı?

Edit boot menu ye girince 2 tane seçenek yok mu?

Edit : Edit boot menuye gir orda 2 tane seçenek olması lazım hangisini istemiyorsan ona tıkla ve delete de. Bende öyle gözüküyor. Eğer olmazsa dediğim gibi boot süresini kısalt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 2 Ekim 2011; 15:47:34 >
  • evet 2 seçenek vardı birini kaldırdım ve tekrar skip boot dedim.sorun çözüldü direk açılıyor şimdi.teşekkürler saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.