Şimdi Ara

PC Acılırken Yanıp Sönen Tire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı actıgımda hemen sol üstte yanıp sönen tire var yanıp sönüyor sonra duruyor bazen pc acılmıyor orda bekliyor bazende acılıyor ben acılmadıgında ctrl alt del le tekrar baslatıyorum bi kaç defa yapınca baslatıyor ama bu sorunu nasıl halledebilirim formatta attırdım ama sorun geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezel2035 -- 2 Temmuz 2012; 12:06:39 >

• hdd kablolarını kontrol edın ..sıstem hdd yı okuyamıyor olabılr.. bıosa gırebılıyormusunuz bılemıyorum .. bıos pılını cıkarıp bıosu resetleyın .. tekrar deneyın .. cozum olmassa konuya paylasın yıne bakalım .. sorun bıos mu hdd mı bulmak gerekır.. ramlerde aklıma gelıyor ama onlara sonra bakarız .. format atıp sıstemı kurdugnuzda sorun yaşadınız mı ..aldıgınız mavı ekran v.s.. hatası oldumu ..yada sıstem hdd yı gorememe gıbı bır durum olduysa konuya paylasın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

hdd kablolarını kontrol edın ..sıstem hdd yı okuyamıyor olabılr.. bıosa gırebılıyormusunuz bılemıyorum .. bıos pılını cıkarıp bıosu resetleyın .. tekrar deneyın .. cozum olmassa konuya paylasın yıne bakalım .. sorun bıos mu hdd mı bulmak gerekır.. ramlerde aklıma gelıyor ama onlara sonra bakarız .. format atıp sıstemı kurdugnuzda sorun yaşadınız mı ..aldıgınız mavı ekran v.s.. hatası oldumu ..yada sıstem hdd yı gorememe gıbı bır durum olduysa konuya paylasın ..

Bios resetleme başaarılı olabilir fakat ramların teki bozulduysa böyle sorun yaratabilir.

Ramları çıkartın tek tek takarak hangisinin bozuk olduğunu tespit edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

hdd kablolarını kontrol edın ..sıstem hdd yı okuyamıyor olabılr.. bıosa gırebılıyormusunuz bılemıyorum .. bıos pılını cıkarıp bıosu resetleyın .. tekrar deneyın .. cozum olmassa konuya paylasın yıne bakalım .. sorun bıos mu hdd mı bulmak gerekır.. ramlerde aklıma gelıyor ama onlara sonra bakarız .. format atıp sıstemı kurdugnuzda sorun yaşadınız mı ..aldıgınız mavı ekran v.s.. hatası oldumu ..yada sıstem hdd yı gorememe gıbı bır durum olduysa konuya paylasın ..

Bios resetleme başaarılı olabilir fakat ramların teki bozulduysa böyle sorun yaratabilir.

Ramları çıkartın tek tek takarak hangisinin bozuk olduğunu tespit edin..

• Beyler pc açılıyor samsung yazısı geliyo ondan sonra bi siyah ekran sol köşedede bi beyaz alt tire yanıp sönüyor bi yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift ram varsa sırayla tek tek dene

• Yok çift ram yok ama bios ekranı açılıyor ordan biley yapmam gerekirmi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boot priority de ilk cihaz hangisi, harddiskiniz olsun direk onu boot etmesi gerekir, olası bir hata varsa bios update deneyebilirsiniz. (Riskli bir işlemdir elektrik gitmemesi gereklidir veya doğru bios yüklenmelidir.)
  • Bios ekranının resmi bu acaba yanlış bişey mi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.