Şimdi Ara

Pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar 5 senelik masaüstü uzun süredir temizlemediğim için açıp bi temizleyeyim dedim açmışken termal macunda kurumuştur deyip onuda değiştiriyim dedim işlemcinin fanını takarken zorlandım biraz bıçakla yanlardan takmaya çalıştım vidalı falan değil çünkü, bıçakla anakartta ufak bi çizik oluştu taktıktan sonra pc yi bağladım ama pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor anakart bozulmuş olabilir diye düşündüm ama anakarta bağlı fanlar çalışıyor, işlemciyi yanlış takmış olabilirim diye düşündüm kontrol ettim sorun yok ama yinede çözemedim sizce anakart mı bozuldu yoksa başka bi parça da mı sorun var? Pc açılırken gelen bip sesi de gelmiyor ondan anakart arızalandı düşünüyorum ama emin olamadım size de sornak istedim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94545388&p=1#94545388
    Tesadüfe bak

• Sizde de acilista bios sesi cikmiyor mu peki?

• merhaba anakartın veri yoluna zarar vermiş olabilirsin foto çekersen daha iyi cevap verilebilir. Ekrana görüntü gelmeme sebebi power suplynin 2 girişi vardır bir geniş ağızlı diğeri ufak olan önce onları sök ve o halde bilgisayarı açmaya çalış içindeki elektriği boşalt daha sonra tekrar tak düzgünce oturduğuna emin ol zaten çentikleri var yanlış takma ihtimalin çok düşük. rami sök birden fazla ise sadece biriyle açmayı dene
  • Fotoda cizilen kısım gozukmuyor ama islemci faninin sag alt bacaginin orada
     Pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

• Dediginiz gibi yaptim fakat yine olmadi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: lvnt99

Dediginiz gibi yaptim fakat yine olmadi hocam

Ramleri çıkartıp temizledim ben sorun çözüldü sende dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Malesef 3 ramide farkli farkli denedim tekte taktim ama olmadi baska oneriniz var mi acaba?

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Malesef 3 ramide farkli farkli denedim tekte taktim ama olmadi baska oneriniz var mi acaba?

• quote:

Ozaman anakart bozulmuş olabilir bence :(
  • başka bi ekranda deneme şansın var mı? bir de başka bir ekran kartında deneme şansın var mı? o/b ekran kartı varsa kendi ekran kartını çıkarıp o/b'dan bağlantı deneyebilir misin?
  • 7gün25saat kullanıcısına yanıt
    Tv ye hdmi ile baglamayi denedim olmadi, anakartta da onboard cikis yok malesef ama baska bi ekran karti ile deneyemedim. Ama beni suphelendiren acilistaki bios sesi cikmiyor ondan bende anakart diye dusundum

Tv ye hdmi ile baglamayi denedim olmadi, anakartta da onboard cikis yok malesef ama baska bi ekran karti ile deneyemedim. Ama beni suphelendiren acilistaki bios sesi cikmiyor ondan bende anakart diye dusundum

• o/b deneyebilsek iyi olurdu. hdd bağlantı kablolarında da sorun olabilir. açıkcası şu durumda yapılacak çok bişey yok teknik servisin bakması daha iyi olur.
    Hdd sorunu olsa bios belirli bip sesleri ile uyari veriyor diye biliyorum ama ben suan biosun calistigindan bile supheliyim. Garanti falan kalmadi ama toplattigim yere bir gostereyim ben o zaman bakalim onlar ne diyecek yardimlariniz icin tesekkurler

• işlemcinin sol üst bacağındaki görüntü için olan kablon takılı değil... 4pin kablo takman gereken yer var...
  • O kablo guc kaynagindan mi cikiyor hocam? Yani oraya bi ucu diger ucu nerede takili olmali?

• quote:

Arkadaşlar bilgisayar 5 senelik masaüstü uzun süredir temizlemediğim için açıp bi temizleyeyim dedim açmışken termal macunda kurumuştur deyip onuda değiştiriyim dedim işlemcinin fanını takarken zorlandım biraz bıçakla yanlardan takmaya çalıştım vidalı falan değil çünkü, bıçakla anakartta ufak bi çizik oluştu taktıktan sonra pc yi bağladım ama pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor anakart bozulmuş olabilir diye düşündüm ama anakarta bağlı fanlar çalışıyor, işlemciyi yanlış takmış olabilirim diye düşündüm kontrol ettim sorun yok ama yinede çözemedim sizce anakart mı bozuldu yoksa başka bi parça da mı sorun var? Pc açılırken gelen bip sesi de gelmiyor ondan anakart arızalandı düşünüyorum ama emin olamadım size de sornak istedim :/

ekranın kablosunu ekran kartı yerine onboard a bağlamadın dimi

• Evet güç kaynağından çıkan sarı siyah sarılı biçimde duruyor hemen power suplynin çıkışında sarılı işlemci fanının sol üst bacağının yanında 4 pinli soket şeklinde zaten takarken çentiğine dikkat etmen gerek
  • Oldu cok sagolun bios bip sesi pili cikardigim icin cikmadi sanirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.