Şimdi Ara

pc acılmadan guc gidior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadasa yeni pc bagladım herseyi taktık tam format atacaz tak guc gitti gene actık 1 2 dk sonra gene guc gidior power led filan o pinlerde yanlıs yapmıs olabilirmiyim pc acılıyo die dogru takmısımdır die dusundum birde guc kaynagı 250 w quake acaba guc kaynagımı dusuk ıslemcı pentıum d 925 3.00 birde fanın bi ayagı kırıldı bunla da ilgili olabilir mi acil yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden iyi geceler tesekkurler..

• işlemciye ait fan çalışıyor mu eğer fanda sorun olsa güç kesilir otomatikman

bağlantıları yanlış yapmak imkansız gibi

belki de anakartta bi problem vardı
  • İşlemci ısısı ile ilgili bir problem var gibi Bios a girip işlemcinin ısısını kontrol edin.Isıda bir anormallik yoksa daha güçlü bir psu ile deneme yapınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KciD

beyler arkadasa yeni pc bagladım herseyi taktık tam format atacaz tak guc gitti gene actık 1 2 dk sonra gene guc gidior power led filan o pinlerde yanlıs yapmıs olabilirmiyim pc acılıyo die dogru takmısımdır die dusundum birde guc kaynagı 250 w quake acaba guc kaynagımı dusuk ıslemcı pentıum d 925 3.00 birde fanın bi ayagı kırıldı bunla da ilgili olabilir mi acil yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden iyi geceler tesekkurler..

Hocam kendi cevabini kendin vermissin. fanin bir ayagi tutmazsa o fan yerine oturmaz. 9x5 serileri 9xx serilerine gore daha da serin calissa da malesef ki o fan takilmazsa sıcaklık artacak ve makine kapanacaktir. Fan degistirmek cozum gibi gorunuyor. diger turlu parcalari dogru takmasan format atma ekranina kadar bile gelemezsin cogu zaman.
  • beyler fanı tam oturtamamısım ama halloldu ayagının kırık olması bi yan etki yapmadı sistem takır takır calısıor cok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.