beyler arkadasa yeni pc bagladım herseyi taktık tam format atacaz tak guc gitti gene actık 1 2 dk sonra gene guc gidior power led filan o pinlerde yanlıs yapmıs olabilirmiyim pc acılıyo die dogru takmısımdır die dusundum birde guc kaynagı 250 w quake acaba guc kaynagımı dusuk ıslemcı pentıum d 925 3.00 birde fanın bi ayagı kırıldı bunla da ilgili olabilir mi acil yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden iyi geceler tesekkurler..
işlemciye ait fan çalışıyor mu eğer fanda sorun olsa güç kesilir otomatikman
bağlantıları yanlış yapmak imkansız gibi
belki de anakartta bi problem vardı
İşlemci ısısı ile ilgili bir problem var gibi Bios a girip işlemcinin ısısını kontrol edin.Isıda bir anormallik yoksa daha güçlü bir psu ile deneme yapınız
quote:
Orijinalden alıntı: KciD
beyler arkadasa yeni pc bagladım herseyi taktık tam format atacaz tak guc gitti gene actık 1 2 dk sonra gene guc gidior power led filan o pinlerde yanlıs yapmıs olabilirmiyim pc acılıyo die dogru takmısımdır die dusundum birde guc kaynagı 250 w quake acaba guc kaynagımı dusuk ıslemcı pentıum d 925 3.00 birde fanın bi ayagı kırıldı bunla da ilgili olabilir mi acil yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden iyi geceler tesekkurler..
Hocam kendi cevabini kendin vermissin. fanin bir ayagi tutmazsa o fan yerine oturmaz. 9x5 serileri 9xx serilerine gore daha da serin calissa da malesef ki o fan takilmazsa sıcaklık artacak ve makine kapanacaktir. Fan degistirmek cozum gibi gorunuyor. diger turlu parcalari dogru takmasan format atma ekranina kadar bile gelemezsin cogu zaman.
beyler fanı tam oturtamamısım ama halloldu ayagının kırık olması bi yan etki yapmadı sistem takır takır calısıor cok saolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme