Şimdi Ara

PC ASIRI ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mimarlik ogrencisiyim , cok fazla cizim programi kullaniyoruz, yaklasik 6 ay once, fransadan bir dizustu bilgisayar aldim, bir arkadasimin onerisi ile fakat cok fazla kasiyor ve ozellikle sarj takiliyken cok cok fazla isinma oluyor, isinma olcen programlarla kontrol ettigimde 85 lere kadar cikiyor, pc den cok anlamadigim icin yanlis bir soru olabilir fakat, mevcut dizustunu iyilestirebilecek bir seyler eklenebiliyormu, eger oluyorsa ne yapilabilir, tesekkurler
     PC ASIRI ISINMA SORUNU

• işlemcisi iyi ram cok az. diger parcalarida ekleseydiniz iyi olabilirdi. Mimarlik ogrenicisi iseniz bi daha kine xeonlu ve quadro veya firegl cozumlu bi notebook almaniz iyi olabilir ozellikle render vs islerle ugrasiyorsaniz.
  • Sorun sonradan oluştuysa bi içini temizlettirin bence. Toz çok kötü ya. Yaşadım, biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acikcasi ben sorunun programlari kullanmaya basladigimdan beri var oldugunu dusunmekteyim, bu arada
    http://www.ldlc.com/fiche/PB00150397.html benim pc i ilandaki bilgisayar, suan yenisini almaya gucum yok, ram arttirilabilinirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.