< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueline81 -- 13 Kasım 2023; 11:40:0 > |
PC bağımlılığından nasıl kurtulurum ve mast bagimliligi
-
-
toz bagımlılıgı eksik
-
Oda neymiş ole -
aman hocam boşverin bilmeyin daha iyi
-
Madde ise kalsın hocam hiç bulaşmadim -
yaş 31 kurtulsam ben kurtulurdum bu bir bela. sagopa ve ceza rap için bir pranga ilham perilerim yorgun ellerim bu miskin bedene armağan bir çiçektim mordum bir şafaktım askerin duvarda yırttığı geri kalan umut rakamlar oldum bir iki dakika verin bu adama konuşamaz dilim tutuldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 13 Kasım 2023; 12:54:22 > -
insan gibi yaşayacaksın. bunun için de önce zorda kalmak, sonra çevrenden ve insanlardan az da olsa değer görmek lazım ve yok sayılmadığın bir sistemde yaşamak, toplumsal sorumluluk alman için o ülkenin de seni düşünen bir ülke olması lazım. psikoeğitimi ve kendinizi bulduğunuz sosyal bir ortamı yaşamak sonrasında da düzenini kurmuş bir yaşam. bu ülkede çoğunluk için hayal olmuş durumda...adam sosyo ekonomik sıkıntılardan karısına dadanıyor ya canavar yetiştiren insanı umutsuz bırakıp canavarlaştıran bu sisteme kim kızacak. ruhunu sıkıştırıyor bu sistem insanın şık giyinip avm de lüks restorantları gezmek kadar kolay ne üretilir ne de tüketilir bazı değerler..
-
PC bağımlılığı olarak olarak sınıflandırdığın davranış nedir? Ne yapıyorsun da bundan vazgeçmek istiyorsun?
-
Eğer dışarda takılacak zumkilerin ve chumkilerin varsa onlarla takıl böylece dışarı çıkarak hem sosyalleşmiş olursun hemde pc den uzaklaşırsın
-
Bu ikili ile devam et zevk almaya bak yavaş yavaş sosyalleşmeye çalış zorlamadan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X