Şimdi Ara

pc de oyun oynarken pc reset atıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben nfs nin yeni cıkan oyunu (nfs carbon ) bu oyunu oynarken aradan biraz zaman geçtikten sonra pc reset atıyor surun ne olabilir ve bu reset işini her zaman deyil arada bir yapıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

• cpu sıcaklığı belli bir değeri aşınca biostan ayarlıysa yada anakartın kendi programı -hani driverların içinde geldiği cd den yüklediysen eğer -reset atar.
  • Vallahi benim pc de atıyodu iyi bir termal macun kullandım ve fanı iyice oturtturdum bu havada res atıyosa yazın oyuna girmeden gider vallaha yazık olur
  • işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum

işlemcinin üstüne termik macun sürerseniz bu problem düzelecektir diye düşünüyorum :D görmeden pek birşey diyemez kimse ama.. bir dene istersen..
  • Reset atmasının sebepleri;

Bilgisayardaki donanımların (işlemci,ekran kartı ) aşırı ısınmasından

Bilgisayar yüke bindiğinde psu nun gücünün yetmemesi (diğer oynularda kapanma olmadığına göre bu olasılık düşük)

Oyunu kurarken hatalı veya eksik bir kurulum yapılmış olması ( cd-rom lar her cd yi sağlıklı okuyamaya biliyorlar.Arkadaşında kurduğun ve sağlıklı çalışan bir oyun senin bilgisayara kurulamaya biliyor kurulsa bile hata kapanma v.b. problemler yaratabiliyor. Maxpayne2 oyununu bir türlü benim pc ye kuramamıştım arkadaşın pc den cd-rom u alarak kurabilmiştim )

Benim karşılaştığım problemler genelde bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.