arkadaşlar bilgisayarın seri ve ya paralelinden 0 - 1 almak istiyorum bununlada solid state röle leri sürüp 220 ac kontrol yapılabilir ama bilgisayardan çıkış almak konusunda çıkış almak işinde yardımcı olan olursa sevinirim
buwww.elektronikhobi.com sitede elektronik hobi kitabı var. onun uygulamalarından biride parellel port kontrolü. ordaki uygulama dosyalarını indirip vb 6.0 ile yapılmıs paralel port kontrolü uygulamasını kendi işin için kullanabilirsin. ve bircok ggüzel uygulamada var.
ewet o kitabı biliyorum o elimde var ama yapamadım galiba VB kısmını beceremedim kodlar var ama VB de kod yazacağım bi yer bulamadım sen denedein mi o devreyi *??
vb de kod yazmak için örnegin butona basınca su kodları yorumla; bunun için butonun üzerinde cift tıklaman yeterli. vb ögrenmek istiyosan kitap edinmelisin.http://www.vbturk.net/
herkese selam.bilgisayardan digital cıkıs almak için oncelikle ses kartının spdif cıkısı olması gerekir.sende ne oldugunu bilmiorum ama bu cıkısı direk cıkıs aldıgın anfinin coaxial adlı girişine tak.bu bilgasayardan cıkan cıkısta alcak frekans sinyalide var.yani bir sw da kullanabilirsin. HAYDİ KOLAY GELSİN
Ses kartı ne alaka şimdi? Benzer konular daha önce açılmıştı, forum içi arama ile işe yarar açıklama/kodlar bulunabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ibo72
herkese selam.bilgisayardan digital cıkıs almak için oncelikle ses kartının spdif cıkısı olması gerekir.sende ne oldugunu bilmiorum ama bu cıkısı direk cıkıs aldıgın anfinin coaxial adlı girişine tak.bu bilgasayardan cıkan cıkısta alcak frekans sinyalide var.yani bir sw da kullanabilirsin. HAYDİ KOLAY GELSİN
ibo hemşo ne alaka bende anlamadım dijital ses felan desek tamamda hyp üstad sana gelince keşke konunun önceden alçıldığından bahsetmek yerine bi adresinin linkini verseidin inan çook daha yardımcı olurdun ilgine teşşekkürler
ewet klutch arkadaşım verdiğin adreste yeterli bilgi var teşekkürler oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme