Şimdi Ara

PC ekran kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masaüstü bir pc var elimde ekran kartı intelin chipseti kasaya takılı monitörün kablosu ekran kartınınkine takılı fakat ne aygıt sürücüsünde görünüyor ne de dxdiag da nasıl çözebilirim?

• Driverlarını indir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Driverlarını indir

hocam ekran kartının modelini bilmiyorum. Driver genius ve intelin kendi driver detect programlarını yükledim fakat bulamıyorlar herhangi bir driver. Aygıt yöneticisinden sürücü kimliklerindeki vendor id kısmından bulabiliyordum fakat bunda aygıt sürücüsünde görünmediği için ekran kartına dair hiçbir bilgim yok. Bu yüzden sürücünün hangisini kuracağımı bilmiyorum.
  • İntel'in harici kartı yok işlemcinin içindedir o kart HD graphics diye geçer sürücüsünü de Windows kurar yoksa zaten görüntü alamazsınız ama ekran kartı diye görünmüyordur belki.kurup ne yapacaksınız oyun oynatmaz ki o alet görüntü alıyorsanız mesele yok.
  • şöyle anlatayım. Biz pc yi dün aldık bilgisayarcıdan orda konrol ettik dxdiag dan sürücüsü paylaşımsız 1gb olduğu falan filan herşeyi yazıyordu. Eve geldik bir sürü gereksiz program vardı format atalım dedik kurduk win 7 yi o dakikadan itibaren görünmüyor ekran kartı. Kart harici bu arada işlemcinin içinde falan değil. istersen fotoğrafını çekip koyayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.