Şimdi Ara

Pc fanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyigünler arkadaşlar ben 7/24 saat download yapan bir insanım pc sim sessiz fakat ufaktan sesi var uyurken rahatsız ediyor.Kasam COOLER MASTER HAF 922 MIDT ATX SİYAH KASA
    bu kasanın üstünde ve arkasında fanlar var bunları kapatsam sadece işlemci ve ekran kartı fanıyla pc ye bişey olurmu?

• olmaz
  • bu kadar mükemmel kasan var. güle güle kullan. fakat fanları kapatmanı önermem. gerçi bilg. ın olduğu oda soğuksa olabilir diyicem de yine de ben olsam kapatmak yerine ya sessizleştiririm ufak masrafla ya da sessiz fan takarım. kasa profesyonel de çözüm de profesyonel olmalı
  • sorun olmaz bende geceleri fanları kısıyorum ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cindimaturab

bu kadar mükemmel kasan var. güle güle kullan. fakat fanları kapatmanı önermem. gerçi bilg. ın olduğu oda soğuksa olabilir diyicem de yine de ben olsam kapatmak yerine ya sessizleştiririm ufak masrafla ya da sessiz fan takarım. kasa profesyonel de çözüm de profesyonel olmalı

Cok tessekkur ediyorm senin dedigin gibi yapicam.yazinda ufak masrafla sessizlestirme yapabilirsin demissin acaba bunu nasil yapabiliirim?
  • Bende Cosmos S var traktor gibi çalışıyor birde gtx 590 2 adet var 7 fan Allahtan kullaklık takarım yoksa durulmuyor çarede bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc kasa
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim kasadada bir adet stok fan var daha ne işe yaradığını anlamadım çıkarıyorum ısıda bir değişiklik olmuyo kapat gitsin zaten indirirken fazla ısınmaz
  • fan kontrolü alacaksın akşam kısacaksın yatacaksın :)
  • Oyun oynanmayacak sadece download yapılacaksa sorun olmaz
  • bu kadar ne indiriyosun merak ettim
  • ben sadece işlemci ve ekran kartı fanı ile oynuyorum anneannem geldiği zaman max 60-65 derece oluo işlemci ve ekran kartı 60 oluo belki 65 oluo ama bazen hepsini kapatmış oluyorum 80 e fırlıyo işlemci ekran kartı 70-75 oluo .d
    genelde hepsi açık olduğundada pek bi fark yok 50-55 oluo işlemci
  • Speedfan adlı bir program var fanı tamemen kapatmaktansa oradan fan RPM hızını düşürerek sesi azaltabilirsiniz ayrıca sistem bileşenlerinin ısısınıda aynı program ile bakabiliyorsunuz.
    Speed Fan İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oondun -- 4 Şubat 2012; 21:11:36 >
  • 100 tl ye p4 al tak...hem daha az elektrik harcar hemde daha az gürültü olur
    şaka bir yana o kasa ile dowland yapacaksan maalesef ses olacaktır...kasan güzel hayırlı olsun
  • Fanları söktükten sonra kasanın yan kapağını açık bırakırsan daha iyi soğur. Ama evcil hayvanlara dikkat!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.