Şimdi Ara

Pc geçmişe oranla çok kasıyor yavaşladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden böyle bir sorunum yoktu fakat şuan herhangi bir tarayıcıdan birşeye baksam bile pc kasıyor oyunlarda siz düşünün.
    İşlemcinin değerleri normalin üstünde değil mi neden kaynaklanıyor bu durum ben pek fazla anlamıyorum yardımcı olusanız sevinirim.

http://i.hizliresim.com/LdgBJa.png

• hocam sistem boşta yazan %94 cpu yiyen şey nedir?cpuyu emiyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RahmiCTAS

hocam sistem boşta yazan %94 cpu yiyen şey nedir?cpuyu emiyor resmen.

Sistem boşta yazan; kullanılmayan demek :)
    Resimdeki görev yöneticisinde durum normal görünüyor. Bir de işlemci sıcaklığına bakmak lazım
  • Peki sıcaklığa nasıl bakıcam bir yol gösterirseniz sevinirim :)
  • işlemci hız düşürüyor biosta bunun ayarı vardır. int arastır bulursun o ayarı kapatmayı
  • 20 tane yandex var
  • şuan format attım hiçbir sıkıntım yok yalnız tekrar baktım yandex 5-10 tane var ama bende 1 yandex açık 2-3 sekme ile birlikte neden kaynaklanıyor o işlemi sonlandır yaparsam bir sıkıntı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar mrb
    mimarlik ogrencisiyim , cok fazla cizim programi kullaniyoruz, yaklasik 6 ay once, fransadan bir dizustu aldim, bir arkadasimin onerisi ile fakat cok fazla kasiyor ve ozellikle sarj takiliyken cok cok fazla isinma oluyor, pc den cok anlamadigim icin yanlis bir soru olabili fakat, mevcut dizustunu iyilestirebilecek bir seyler eklenebiliyormu, eger oluyorsa ne yapilabilir, tesekkurlerhttps://store.donanimhaber.com/da/f6/62/daf662de65ea784c66684da5e85c4c51.jpg
     Pc geçmişe oranla çok kasıyor yavaşladı.

• Bu yandex ten çektiğimiz nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.