Şimdi Ara

pc güç kaynağından 3 5 12 24 v almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir çok konu açıldı fakat halen yeteri kadar öğrenemediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim.

pc güç kaynağımızın uçlarını biliyorum yeşil ve siyah uçları kısa devre yaptığımızda avometre ile çıkış alabilmekteyim. yeşil ve siyah kablo arasına on-offlu ledli bir aparat yapmak için ne gibi bi yol izlemeliyiz. aynı zamanda bu uçlardan cihaz denemek istiyorum yanına yununa üstüne altına direnç soğutucu gibi şeyler koymalı mıyım?

teşekkürler

• bence demek ıstedıgın boyle bısey umarım yardımcı olur.sadece google laman yeterlıydı.
  • Yeşil kablo ile herhangi bir siyah kablo arasına buton koyup güç kaynağını başlatabilirsiniz.

Sarı kablolar 12v, kırmızı kablolar 5v' tur. Farklı gerilim seviyeleri için kablo renkleri var onları hatırlamıyorum. İnternetten araştırabilirsiniz. Güç kaynağının üstünde yer alan fanı onu soğutmaya yetecektir. Güç kaynağının çıkışına, çıkış gücünden fazla yük bağlamamaya dikkat edin.
  • Turucuda 3.3v diye hatirliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrad E kullanıcısına yanıt
    Gri powergood kablosuna 330 ohm dirençle led bağlayabilirsiniz. Ledin eksisi siyaha bağlanır.Voltajlar düzgün olduğunda led normal yanar. Voltajlarda sorun varsa kesin parlaklığı düşer.

• Evet yeşil-siyah arasına bir anahtar koyup aç-kapa yapabilirsiniz.Bu basit mesele.
    Önemli olan bu PSU'yu geniş voltaj aralıklı güç kaynağı yapabilmektir.Ör;0(sıfır)Volt-35Volt arası,kısa devre korumalı volt-amper göstergeli mükemmel bir labaratuar güç kaynağı yapılabilir,yaparsınız yani.Ben şu anda böyle bir G.kaynağı kullanıyorum,çok memnunum.
  • 3 5 ve 12 volt normal yollarla alınabilir. 24 volt için +12v ve -12v kanallarından enerji almak gerekir. fakat -12 voltun gucu dusuk olduğundan fazla akım çekilemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb den 12 volt güç almak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.