Merhaba, İnternetten takasla DVD player a bağlamak amacıyla Philip SPA2600 5+1 almayı planlamaktayım. Fakat bu pc için yapıldığından resimdeki gibi ara kablodan 3 adet bağlasam film izlerken gerçek 5+1 ses alabilirmiyim? Bu kablolarla bağlantı kurmamın kötü tarafı varmıdır? 5+1 in arka resmi ve kullanmayı planladığım kablo aşağıdaki resimdeki gibidir. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
bilen kimse yok mu arkadaşlar?
ben de bu kablodan uydudan veya dvd player dan 5+1 ses alabilmek için almayı düşünüyorum. bazı yerlerde 5+1 ses alınabildiğini duydum. yalnız tek uçlu olan stereo girişin dişi değil erkek olması lazım.yani bendeki sistem ona uyuyo. 5+1 inin stereo erkek çıkışı olacağı için onu bir dişi stereoya takman gerekir.ayrıca bahsettiğim kabloyu bugun sordurdum daha önce hiç duymamış bile satıcı. muhtemelen karaköyde bulurum.
konu aslında bilen biri için zor bir konu değil bence ama kimse ilgilenmiyor sanırım.
takas edeceim kişi ürünü satmış. buradan cevap alabilmek adına günlerce bekledim. konu -en azından benim için-kapanmıştır. ''ilgili, bilgili'' arkadaşlara teşekkürler..