Şimdi Ara

pc için olan 5+1 ses sitemini DVD Player a Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternetten takasla DVD player a bağlamak amacıyla Philip SPA2600 5+1 almayı planlamaktayım. Fakat bu pc için yapıldığından resimdeki gibi ara kablodan 3 adet bağlasam film izlerken gerçek 5+1 ses alabilirmiyim? Bu kablolarla bağlantı kurmamın kötü tarafı varmıdır?
    5+1 in arka resmi ve kullanmayı planladığım kablo aşağıdaki resimdeki gibidir.
    İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• bilen kimse yok mu arkadaşlar?
  • ben de bu kablodan uydudan veya dvd player dan 5+1 ses alabilmek için almayı düşünüyorum. bazı yerlerde 5+1 ses alınabildiğini duydum. yalnız tek uçlu olan stereo girişin dişi değil erkek olması lazım.yani bendeki sistem ona uyuyo. 5+1 inin stereo erkek çıkışı olacağı için onu bir dişi stereoya takman gerekir.ayrıca bahsettiğim kabloyu bugun sordurdum daha önce hiç duymamış bile satıcı. muhtemelen karaköyde bulurum.
  • konu aslında bilen biri için zor bir konu değil bence ama kimse ilgilenmiyor sanırım.
  • takas edeceim kişi ürünü satmış. buradan cevap alabilmek adına günlerce bekledim. konu -en azından benim için-kapanmıştır. ''ilgili, bilgili'' arkadaşlara teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.